• Maximo
    1k
    Zajc, Lisica i Valincic u prvih 11 na poljudu.Goncalo Santos

Nisam mislio bolje za hajduk :lol:
  • Xpert1992
    1k
    Ne znam za vas decki, ali mirise mi u zraku da mu je ovo bila zadnja tekma na klupi Dinama.
  • Sibirski plavac
    10.1k

Teško. Pobjeda u zadnjem kolu prije pauze, pristup nešto bolji nego prije, prvi na tablici. Da je završilo 3 3 možda bi. Ovako...
  • DrRatoljub
    1.5k
    Ovo je horor. I prije crvenog je bilo lose. Ali kako su svi van forme. Tresemo se protiv ekipa koje ne bi parirale austrijskim drugoligašima
  • Zagi
    19.1k
    Šteta kaj nemrem više naći poruku u inboxu od prije cca godinu dana.
    Nadam se da se kolega @OsamŠest neće ljutiti...

U stilu " nema tu puno kvalitete u taktičkoj postavci, Zvone će mu sloziti jaku momčad ali kvalitetne igre neće biti".
    Točno i pravovremeno detektirano. To je razlika između formuske i prave diplome.

Mišić,Beljo, Kotarski i Ivanušec su toliko jaki igrači da sami pobjeđuju tekme. A nije niti ostatak momčadi baš za baciti.
    Dapače , opet smo u segmentu da nam nitko u ligi nije pojačanje.
    No igre nema ni u tragovima.

Ne ide to u dobrom pravcu i nema naznaka da će krenuti.
  • Maximo
    1k
    1k
    Ne znam za vas decki, ali mirise mi u zraku da mu je ovo bila zadnja tekma na klupi Dinama.
    ReplyOptions
    Xpert1992

Navodno ostaje bez obzira na sve
  • austrijanac
    14k
    Covjek je bivsi i ne vidim svijet u kojem se on moze iscupat iz ovoga.
  • Ivdzo11
    11k
    Ide faktor iznenađenja na Poljudu, Fuzy odmah u vatru i ostaje u prvom sastavu nakon derbija i odlične utakmice :grin:
  • San Lorenzo
    24.2k
    Da je završilo 3 3 možda biSibirski plavac

Nadam se da nismo toliko neozbiljni da nam jedan gol odlučuje o smjeru kretanja kluba.
  • Crni86
    24.9k
    Fuzy odmah u vatruIvdzo11

U svojstvu trenera ili sestice? :smile:
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Nije previše zadovoljan

Najavljuje iduća 3 tjedna. Dakle vjerojatno ga gledamo na poljudu.
  • hardek
    13.2k
    Neću komentirati igru, ali moram iskomentirati zamjene.

Vodiš doma 3:1 protiv jedne od najgorih ekipa lige. Vadiš Tabinasa (realno najboljeg igrača utakmice nakon Belje) bez ikakvog razloga. Vadiš Kačavendu i Stojkovića i ubacuješ Kravtsova i Zajca? Ostaješ bez ikakve brzine u sredini terena, okomitosti i žustrine.

Onda vadiš Ivanušeca (trećeg najboljeg igrača na utakmici) i stavljaš Hoxhu koji je navodno već jednom nogom na izlazu.

Čovjek je doslovno fulao sve izmjene i uništio nam i to malo balansa u igri što smo imali
  • Kationi
    23
    Nakon Hajduka ide jedna dobra serija rezultata.. Idealno nam je došla ova pauza, idemo se sabrati i pokazati što znamo. Vjerujem da ce to sve doci na svoje i na kraju ćemo opet imati uspješnu sezonu i razloge za slavlje..
  • Crni86
    24.9k
    kak pak sad ne… nije ovo bilo nista bolje neg u rumunjskoj

Samo je protivnik bio slabiji pa eto.

A nismo ni sami svjesni koliko u nekim situacijama srece imamo. Gorica i Loksa u zadnjim trenutcima precke. Cupa i Kota jako puno od kad je doso…

mene ove zamjene rus stojke grozno zivciraju. Kao da on rusa vidi kao zamjenu za stojketa…. Kao da nije nista naucio s ljubicicem. Stavi rusa na lijevu osmicu koja se vise spusta sudjeluje u igri, a desno onda idu stojke, kaca, ivanusec.
  • Goncalo Santos
    4.7k
    Nebitno sto je pobjeda, mi dvije utakmice za redom na DOMACEM terenu visimo ko luster protiv kandidata za ispadanje. Zadnje 2 minute Beljo sam kod kornera cuva loptu, a nitko ne prilazi.

Prekrsio je u ovih zadnjih par utakmica sve postulate na kojima zelimo graditi identitet momcadi. Uplaseni smo i nervozni, a to osjete i koriste suci i protivnici. Jos ovaj cirkus sa crvenim kartonima, to ne prilici klubu poput Dinama. Ovo sto gledamo je potpuna suprotnost od onoga sto je bio cilj izgraditi.

Pogubio je konce totalno i kola jure nizbrdo. Slijede 3 tjedna pauze, ovo se mora presjeci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.