• Sibirski plavac
    10.1k

Ne zaboravi i Maurića za 3 1 te onog mutavog Easta protiv Hapoela. Da su imali malo više koncentracije to bi vjerojatno bili porazi za nas...
  • austrijanac
    13.9k

Njega odavno prati loš glas hendlanja zamjena/igrača.

Dobar sam privatno s igracem iz Belupa i znam koliko covjek to ne zna odradivat.
  • Kujtim Shalla
    12k
    šta si nam došao ovdje širiti pozitivu,vidiš da smo nadrkani:cool:
  • Noel
    25.1k
    Uspio sam ulovit intervju Kovačevića, čovjek je izgledao kao u nokautu. Neznam kaj se dogodilo, da li je utjecala na njega nervoza između klupa i događaji na kraju tekme ili nešto treće ali je baš izgledao loše na davanju izjava.
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Žao mi ga je vidjeti sad ovakvog na izjavi. Sav ispuhan, umoran. Ako niš drugo ovaj posao mu radi zdravlja nije dobar.
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Naslov Sportskih o ovoj tekmi- "Nova odora, stari nemiri: Pobjeda je trebala smiriti tenzije, ali na Maksimiru se čuju sirene"

A baš je do Kolarićeva "crvendaća", Dinamo napokon djelovao življe, agresivnije i konkretnije nego u prethodnom razdoblju, lopta je išla brže, više se igralo prema naprijed, bilo je više ulazaka u zadnju trećinu, ljudi oko kaznenog prostora i pritiska nakon izgubljene lopte. Daleko, doduše, od savršenstva, bilo je i prije te 69. minute problema, ali Dinamo je pokazao da može izgledati bolje, barem u sanatoriju HNL-a. A onda, u sada već klasičnom recidivu, pokazao je da još ne zna mirno okončati dvoboj niti ustrajati u svojoj igri bez obzira na događaje na travnjaku. Kovačević je, dakle, odijelo ostavio u ormaru i izašao u radnoj uniformi, no ova je smjena opet završila uz sirene. Vatrogasne...
  • fakin
    6.3k
    Zahvaljujući kolaricu ovih dana nece kovacevic biti glavna tema, ALI jos jednom je dokazao da nije trener za Dinamo.

Bobane, okej kuzim zelis trenera koji ce te slušati i upijati tvoje naredbe, ali, molim te, dovedi nekog tko je kvalitetniji od trenutnog trenera Dinama.

Imamo odličnog predsjednika kluba, imamo odličnu upravu, imamo odlični nadzorni odbor, imamo odlične igrače, ali jedna stavka nedostaje.
  • vlatkomarkovic
    4.1k
    Još jedna sramotna prezentacija…..
  • InteraGal MGC
    120

Kakav je to odličan predsjednik koji zeli trenera koji će slusati njegove naredbe?

Kakav je to predsjednik koji vidi da ne valjda a nista ne mjenja?

Po kojim kriterijima imaš odlicne igrače?
    Pa u ovoj sezoni samo nas Beljo drži iznad vode, nema drugog igraca kojeg mozeš istaknut.

Prijelazni rok nam je bio katastrofa, pa da je to sve ukupno uz otuznu sliku trenera koji je zadovoljan i koji je izvuko maksimum od ove momcadi daleko od odlicnog.
  • mosad
    3.1k
    Mario čuvaj zdravlje
  • Boycie
    4.4k
    Na stranu sve i njegov kapacitet ali i ja bi se zapjenio da dobim zuti za nis, kapetan mi dobi crveni kao presedan, 2 gola koja mi ekipa primi nema reakcije suca, a za cisti koji zabijemo me jebes u mozak. Cupas tekmu zadnjih 15min koju si unatoc svemu imao pod kontrolom, zbog suca koji te jebe godinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.