• Str1nger Bell
    4k
    Zadnji put kad su bili strani suci hajduk je osvojio 0 (nula) bodova.fakin

0(nula) zabijenih golova.
  • NVKOD
    14k
    Karlovačko pivo se puni u Karlovcu, Ožujsko u Zagrebu, a Hajduk se i dalje puni u Rijeci...

Budimo realni, malo čvršća ekipa, nema penala ili crvenog i vidimo ishod tekme. Sve jasno.
  • hb1
    993
    Sada kreće negativna korelacija između prigovora prema savezu i osvojenih bodova, broj prigovora je sve veći a bodova sve manje
  • Noel
    25.1k
    Ima tko reakcije mlađeg Vele na golove Rijeke da si malo popravim ponedjeljak?
  • Krizy
    76.8k
    https://www.facebook.com/share/v/16EFMr4Qe1n/

Markanu ništa, a mali milijun puta je ovo napravio
  • Common Sense
    1.6k
    Hajduk se i dalje puni u Rijeci...NVKOD

Rijeka je uvijek dobra u malim utakmicama
  • Noel
    25.1k
    Malo ispod radara prolaze igre Adu Adjeia iz Rijeke.

Lik sam ima više golova i asistencija (7) u ovoj sezoni nego:
    Lisica, Arber, Prevljak, Topić, Oršić, Almena
    Stojković i Kačavenda skupa (6).

Uz samu statistiku lik jako puno radi na terenu, zvijerka prava.
  • Zg123
    4.7k
    Kek ocekivano polako slaze kockice i s ovom limitiranom ekipom ce on isporuciti rezultat sigurno. Prevaracija je vec poceo pricati o fizickom i mentalnom umoru a nije im jos ni krenuo pravi europski ritam, oni ce izgoriti i puci ko kokice kad im to krene
  • bbb medimurje
    5.3k
    da, rijeka bez europe bude opasna u prvom djelu prvenstva dok jos nama i tovarima traja europa
  • Sajla
    24.3k
    Utakmica koja nedostaje je Rijeka - Dinamo na Rujevici. U situaciji u kojoj smo mi danas, Rijeka ima sasvim realne šanse uzeti sva 3 boda i s njima bi oni bili prvi na tablici. Preživljavanje do proljeća pa lovljenje zaostatka nije ono što dinamovci očekuju od svog kluba. Promjene su nužne.
  • miro
    9.9k
    Bit će Rijeka s Kekom opasna, možda i opasnija od tovarije. Oni su, uz europu i sva preslagivanja, udaljeni jednu pobjedu nad nama da završe prvi krug prvenstva kao vodeći. Razmislite si malo o tome i iskustvu Keka i Miškovića u ovakvim situacijama
  • vjeko1701
    29.7k
    Tu mi je velika šteta da se nije odigralo po rasporedu. Oni su imali napeti uzvrat u gostima u europi a mi nosili laganih 5:0 na gostovanje. Nisu još bili posloženi niti su imali pošteno krilo u ekipi.

Dok dođemo do te utakmice, mi ćemo biti usred 3 dvoboja s ekipama iz lige 5 a oni će biti lagano u ritmu jedne utakmice tjedno dva cijela mjeseca. Puno uigraniji i sa pojačanjima na kritičnim pozicijama.
  • Blueshadow86
    5.7k
    https://www.facebook.com/share/v/16EFMr4Qe1n/

Markanu ništa, a mali milijun puta je ovo napravio
    Krizy

Naravno da ništa. Pomoćni sudac Ivan Janić, inače navijač hajduka.
  • Sajla
    24.3k
    da, šteta što se tada nije moglo odigrati. sad se samo možemo nadati da ćemo se posložiti, ne samo za Rijeku nego i za sve ostalo. pretpostavljam da su igrači koji nisu s reprezentacijama sad dobili par dana slobodno, ali nakon toga imaju ozbiljnog posla. druge stvari ću ostaviti "neizrečenima"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet