• kajjaznam
    529
    Se zna postava?
  • vlatkomarkovic
    4.1k

Ajde mi nemoj floskule prodavati i ti želiš Kovačevića van… I znaš citati sto sam napisao… svađaš se da bi se svađao jer je sve u kurcu i sada tražiš neistomisljenike da bi opravdao svoje razmišljanje prije sezone…. I to je ok, al nemoj molim te o tome ko je kakav navijač…..

Moraju navijat za taj scenarij da ne ispadnu kak su bili u krivu, bitniji su oni sebi sami nego sto im je bitan klubNitkoBitan

Tko je bio u krivu, vis a čega i koga…. Šta sam si bitniji… želim da Kova ode jer pogle na šta ličimo….
  • Jos-Optimus
    13.5k
    zelim Kovu van tako da Dinami izgubi? Ti imaš ozbiljnih problema, toliko od mene
  • dmil
    1.6k
    jel se zna koliko ce okvirno biti gledatelja?
  • Mr Anderson
    22.4k
    Okvirno između 5 i 15 tisuća.
  • dmil
    1.6k
    jesi i inace tako saljiv ili si samo sad upregnuo sve mozdane celije za ovu foru?
  • Mr Anderson
    22.4k
    Znaš kak se kaže? Glupo pitanje, glupi odgovor.
  • Hnlovac
    7.9k
    ja bih rekao u rasponu 4100 - 6300

Daj Bože da bude i više
  • Minken Bojna
    252
    A kaj tebi znači 3 sata prije tekme koliko će biti gledatelja? Ideš ili ne ideš, nema niš između!
  • ElDorado
    15k
    Kae jebeni Kolarić pistao naš kućni sudac?! Očekujmo opet sranja
  • Ivdzo11
    11k
    Kotarski

Tabinas Galesic Radeljic Vinlof

Kacavenda Misic Stojke

Lisica Beljo Ivanušec
  • fakin
    6.3k
    Dinamo je trenutno 5. na tablici HNL-a.

Ako dobijemo danas Lokomotivu bit cemo 1.
  • Marley
    5.9k
    ma mrš u pizdu klošarsku ja žurim mater u Đakovu da požuri s ručkom da stignem doći do Zagreba kak spadaPaggini

Ti nisi nikakav navijac... pravi navijaci danas ne rucaju UOPCE. A iz Đakova si se trebao vratiti najkasnije jucer.

Salu na stranu, alkar Paggini Paggini u sridu, pogotovo onaj drugi post.

Poanta je jednostavna. Kad je lose i kad ne ide kako bi trebalo, sto mi obicni navijaci uopce mozemo? Ne mozemo nista osim gubit zivce. Jedino sto MOZEMO je doci na stadion i pokusati dati jos jacu podrsku.

Tako da, ne vidim ni najmanju naznaku logike u tome da sad ekipa eto, iz inata ne znam kome, nece dolaziti na stadion. Ok. Uostalom, briga me, svatko zna svoje i svatko nek radi kako smatra da je ispravno. Ako je nekome ispravno da doma sjedi iz nekog protesta jer momcad ne lici na sebe, i jer je Kova trener, a inace bi kao dosao... pa, dobro. Takvi ionako svaku p**** m****** izvlace kao opravdanje zasto nece doci.
  • Mi smo uz tebe
    196
    Majko mila i dalje Lisica
  • fakin
    6.3k
    Bogami, radikalne promjene u obrani. Ali neka, kad igramo kako igramo trebaju takve promjene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.