• Netkos
    245
    Tolika je navala da ni https://zona-karata.live/ ne može to više pratiti.
  • mrgud
    953
    Očekivano za zagrebačku publiku.Nema igre - nema posjete
  • BBBaranja
    5.1k

I kad je bilo igre nije bilo posjete..
  • mrgud
    953
    A sada će biti još manje jer sa kime god razgovaram svi su razočarani ovakvim Dinamom pod kovom i ne žele na utakmice dok se nešto ne promjeni
  • BBBaranja
    5.1k

Što se mene tiče takvi i bolje da ne dolaze..
  • Jos-Optimus
    13.5k
    Mislim da nikada nisam bio bliže tome da navijam da bude X, ako bi to garantiralo Kovin odlazak….vlatkomarkovic

I onda ćeš cmizdriti kako te ekipa poklapa i naziva imenima, tebe i pacijenta koj iti je lajkao ovu kretenariju na Dinamovom forumu. Svašta bih vam napisao, ali volim i pisati na ovom forumu pa ću se suzdržati. Ali mislim da mogu reći u ime svih "Fuj!"
  • Paggini
    98.7k
    svi su razočarani ovakvim Dinamom pod kovom i ne žele na utakmice dok se nešto ne promjenimrgud

Ubili se od odlazaka i prije tog teškog razočarenja, ma mrš u pizdu klošarsku ja žurim mater u Đakovu da požuri s ručkom da stignem doći do Zagreba kak spada, ali pičke su razočarane eto pa neće doći
  • FazeN
    8.8k
    mrš u pizdu klošarsku ja žurim mater u Đakovu da požuri s ručkomPaggini

Što je za ručak?
  • Paggini
    98.7k

Saznaj u Dabi prije tekme
  • mlinchica
    7.4k
    Znate kaj? Najbolje svi odustanite i ostanite doma jer tko će vas slušati danas takve cendrave tamo na tribini.
    Ostanite doma svi, čekajte bolje dane!
  • Laugreano
    6k
    Mislim da nikada nisam bio bliže tome da navijam da bude X, ako bi to garantiralo Kovin odlazak…vlatkomarkovic

Nikad blize nisam bio da bacim ruter kroz prozor i kupim nokiu3310 kad procitam ovakve idiotarije.
  • criticus
    9.5k
    Ne zanima me sastav ni trener ni ništa. Oću pobjedu. Ništa me drugo ne zanima. Današnju utakmicu dolazim na svoju stolicu, pozdravit ću ekipu oko sebe i onda šutim dok ne dođem doma (na zapadu sam nemojte me sad napadat).

Daj mi samo pobjede. Amen.
  • mrgud
    953
    Pitaj Manenicu i ljude u računovodstvu da li je i njima svejedno kolika će biti zarada od matchday-a. Zagrebačka publika je razmažena od nekad i ako joj ne ponudiš barem dobru igru to se osjeti na posjeti a sa time i u blagajni kluba
  • BBBaranja
    5.1k

Ja govorim sa navijačke strane,naravno da bi sa financijske strane bolje bilo imat rasprodan stadion..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.