• mrgud
    954
    Slažem se sa tobom ali na žalost večina su oni drugi a bez tih klub slabije puni blagajnu
  • mrgud
    954
    Nisu svi kao ti. Klub treba i ove druge ako želi biti financijski održiv
  • Guinness
    3.5k
    čekaj, koji grad?
  • ElDorado
    15k
    Mišljenja sam da smjena nije toliko vezana uz rezultat, više uz kvalitativne napredke u igri. A tu ne ocekujemo nista zasada.
  • crophantom
    7.7k
    a ne razmisljas da si drugi moraju sami skuhati rucak i stici na tekmu, najlakse je srat drugima kad ti mama spremi rucak.

Bolje ponesi lunch pakete i podjeli na parkingu ispod zapada
  • pešća
    2k
    Da si preskočio ručak i hot dog na stadionu bi ti bio dobar.
  • Marc
    1.3k
    Ajmo Dinamo i neka dobijemo danas sa bar dva razlike da se atmosfera smiri. Idemo Dinamo!
  • Paggini
    98.8k
    Nisu svi kao ti. Klub treba i ove druge ako želi biti financijski održivmrgud

Buraz mi ovdje ne pričamo o financijskoj održivosti/profitu i navijačima kao statističkom podatku za financijsko izvješće, pričam o pičketinama kojima je teško dignuti svoje škrbavo dupe nedjeljom na 20 stupnjeva na tekmu nakon koje će biti 3 tjedna reprezentativne pauze i to eto, "Dinamo igra loše, neću ići."

A najlajaviji su kad sjediš s njima u društvu, puna usta Dinama i šta treba, a šta ne treba, a jedino šta ne treba je otići na utakmicu.

Nemoj ti mene krivo shvatiti, ne želim da ispadne kako sam ja sad neki ubernavijač i najveći navijač na svijetu, ali ispizdim na ovakve pizdarije kauč bojne i abnormalno mi se gade. Pa jebote kad te tvoj klub treba ako ne sad? Ekipa se postavlja kao da je Dinamo njima dužan nešto jer je privilegija Dinama da oni, ti briljantni znalci, eto navijaju baš za Dinamo i uloga Dinama je da igra dovoljno dobro da se njihova ekscelencija udostoji pojaviti na stadionu.

Ako si navijač kluba, tvoja jedina družnost (ako si u mogućnosti) je NAVIJATI, a ne znam kako se to točno navija na KAUČU udaljenom od Maksimira 15 minuta. Hvala kauč bojnoj, stoje na braniku ovog kluba raspravljajući na pušpauzama u firmi šta Kovacevic treba
  • Noel
    25k
    Što je za ručak?FazeN

Ako ovo saznaš, najveći si insajder na svijetu.
  • Davieboy86
    1.5k
    U usta ti ga spakovo
  • Mr Anderson
    22.4k
    Svaka čast na upisu. U pravu si sto posto. Na žalost naša realnost je:...joj kaj bum na utakmici kad loše igraju, joj kaj bum na utakmici kad je Kova trener, joj nejdem na utakmicu mogla bi kiša, joj nejdem na utakmicu dok ne bude pravi stadion, joj nejdem na tekmu, gužva je na kobasama...doslovno razmišljanja prosječnih pizdeka, kao navijača Dinama.
  • vlatkomarkovic
    4.1k

Imaš pravo, trebao bi napraviti taj potez…

Još uvijek cekam kapitalce nakon Thuna….. Kao drugo kontekst je taj da bi radije da se riješimo Kove, nego da onda nabavi kredit pa sjebe ostatak sezone…. I opet nije da ću navijati za Lokomotivu, samo želim da ovaj pakao prođe….
  • Jos-Optimus
    13.5k
    ne čekaš ti ništa, odi navijati za x i stavljati tri točkice u depresivnim vapajima da te se doživi na forumu, sramota da jedan navijač ikada izgovori takve nebuloze, ali ok, ti si navijač samo formalno.

I da, već je i po kuloarima jasno tko je sve trebao doci pa je propalo, neki su se ozlijedili i jbg, a neki se ne spominju. Ja sam prenio što sam čuo, ali za razliku od tebe nikada neću izgovarati bljuvotine kao ta da ću navijati da moj Dinamo ne pobijedi.
  • NitkoBitan
    38.9k
    Moraju navijat za taj scenarij da ne ispadnu kak su bili u krivu, bitniji su oni sebi sami nego sto im je bitan klub.
  • ShanKu
    2.4k
    Ako sad ljudi ne žele na Maksimir, ne žele dat podršku igračima zbog loše igre i loših rezultata, onda ne trebaju ni slavit titulu na kraju sezone i snimat storye i urlat "i opet, i opet.."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.