• fakin
    6.3k
    Ne treba zaboraviti da ovih dana obilježavamo i slavimo Rujan 91. kada su hrvatske snage predvođene generalom Ademijem nadmudrile, uništile, pobijedile i otjerale četničko društvo predvođeno zločincem mladićem koji su napali Šibenik, Vodice i okolicu.

Jedan vrhunski dokumentarac koji stvarno vrijedi pogledati:

Bilo bi lijepo neku poruku sutra posvetiti našoj ekipi iz Šibenika u čast obrane grada od četnika.
  • Ivan0302
    2.2k
    Pozdrav braći za šankom, trenutno sam u Vukovaru pa me zanima neka preporuka dobrog restorana u Vukovaru ili u blizini prema Vinkovcima? Hvala unaprijed
  • Droljo
    32k

@BBBaranja je tvoj čovjek

Ne treba zaboraviti da ovih dana obilježavamo i slavimo Rujan 91fakin

Ja slavim od jutra. Gdje se nađemo?
  • BBBaranja
    5.1k

Nisam bio dostupan,jesi se snasao vec negdje?
    Ako nisi javi se u inbox :wink:
  • Slavonac86
    842
    Pozdrav braći za šankom, trenutno sam u Vukovaru pa me zanima neka preporuka dobrog restorana u Vukovaru ili u blizini prema Vinkovcima? Hvala unaprijed

U Vukovaru po meni restoran Stari Toranj, posto si se sigurno vec snasao onda info za ostale koji citaju, a budu u Vu u prolazu.
  • Ivan0302
    2.2k

Hvala Vama svakako, malo sam i ja kasnio pitao. Otišao sam u Vukovarsku kuću, ali bila je priprema za svadbu pa nisu više goste primali. I oni su nam rekli za Stari Toranj top hrana bila.

Usput moram pohvaliti ekipu iz Vukovara na grafitima, na svakom uglu je grafit neki naš, Svaka čast
  • fakin
    6.3k
    Bilo bi lijepo neku poruku sutra posvetiti našoj ekipi iz Šibenika u čast obrane grada od četnika.fakin

:cool:

fbd08a5a-3b0b-472e-ad2f-6b272a1688eb.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.