Kujtim Shalla
Kermit
↪Kermit a i ove gluposti tribaju stat, lik je rekao da ne gleda uzivo vecinom. Sta mislis da je ne pogleda kasnije? Pa nije retardiran vodi klub nijr kafic j da kafic vodi gleda bi konobare kako rade — Fatos Beqiraj
Jurki
da se igra ista formacija i da se napada bez obzira dal je s druge strane Gorica ili Real Madrid — JakovK6
JakovK6
Zvonkec
JakovK6
dragošlapa
fakin
JakovK6
Pa naravno, kroz igru se formacija promjeni pogotovo u fazi obrane. — JakovK6
Isto kao što se u obrani može mijenjati u hrpu toga, recimo 4-1-4-1. Tako da ne znam o čemu pričaš, a mislim da ne znaš ni ti. — dragošlapa
Ako već imaš takav stav, evo pričao sam sa jednim aktivnim HNL trenerom o toj temi, iako ne znam zašto ti se opravdavam..ako želiš normalno pričat o tome možeš mi se javit jer neću direktno na forumu pisati o ovomeNegdje si pročitao u moru spektakularnih internet komentara — dragošlapa
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.