• Kujtim Shalla
    11.9k
    Ja više ne pišem na temi Kovačević jer sam tamo sve rekao. Tamo je odavno sve viđeno , nema se šta više reći jer ne pomaže. Ajmo sad ovako , kako se traži ostavka Kovačevića tako sad treba preispitati i ljude koji ga ne smjenjuju i ne zaustavljaju ovu sramotu,pristupanje ugleda . Kola idu nizbrdo i nakon godinu i pol vožnje ,testiranja vidi se da nisu ispravna . Kad ćete nas prestati zajebavati i preuzeti odgovornost. Ovo što gledamo je sramotno. Jebeš poraz ,jebeš i pobjede kao protiv Gorice. Igrači djeluju kao razbijena vojska ,plašljivo i ne izgledaju kao momčad već duže vrijeme . Ne dišu kao jedan. Zašto? Koliko treba vremena da se shvati da on nije trenere za Dinamo. Da nemamo tu igru koju želimo igrati. Niti nakon godinu i pol. Pa ljudi ajmo nešto promijeniti
  • Kermit
    1k
    ↪Kermit a i ove gluposti tribaju stat, lik je rekao da ne gleda uzivo vecinom. Sta mislis da je ne pogleda kasnije? Pa nije retardiran vodi klub nijr kafic j da kafic vodi gleda bi konobare kako radeFatos Beqiraj

Ne može snimka prenijeti govor tijela igrača i klupe pa da ju pogledaš 300X. Jednom vrhunskom igraču kakav je on bio to je sigurno jasno. Pa iz svečane lože Maksimira ti doslovno možeš čuti razgovor igrača na terenu. Možeš čuti reakcije klupe, upute trenera i drugo.
  • Jurki
    27.7k
    da se igra ista formacija i da se napada bez obzira dal je s druge strane Gorica ili Real MadridJakovK6

Gle, nema niti jednog kluba na svijetu koji se nece prilagoditi igracki jacem protivniku tak da mi i te tvrdnje bas ne piju vode.
    Ovdje su ljudi sami napisali koji se malo vise kuze u taktiku da varijacija na 4-3-3 ima mali milijun.

Cak ni jedan Bayern nece izaci na isti nacin protiv npr Augsburga i Psga.

Kak smo jucer igrali defanzivno u istoj formaciji a u prijasnjim europskim utakmicama nismo?
  • JakovK6
    320
    sve je to meni jasno, imam i ja uefinu licencu za trenera (daleko od toga da se mogu uspoređivati sa nekim poznatim trenerom haha). Ima milijun varijacija 4-3-3, da, ali mi inzistiramo na varijaciji sa dvije osmice i onda je znatno manje tih varijacija. Ali okej, nećemo o tome u ovoj temi...

Samo mogu reći da sam pričao sa nekoliko poznatijih trenera (u RH) i svima je jasno da je Kova izgubio svlačionicu nakon ispadanja iz LP, nitko od igrača nije na razini i jasno je ko dan da treba odletit. Glavni problem je šta Boban ne može u nekom kratkom vremenu naći trenera koji se 100% slaže s njegovim viđenjem nogometa..
  • fakin
    6.2k
    Meni nije jasno kako se kovacevic uklopio s njegovim viđenjem nogometa
  • Jurki
    27.7k
    ali mi inzistiramo na varijaciji sa dvije osmice i onda je znatno manje tih varijacijaJakovK6

Jel ovo negdje javno receno da moramo igrati sa dvije osmice?
    Ili igramo tak jer trenercina ne zna drugacije sloziti igru?
    Cemu smo onda dovodili šestice za D2?
  • rioda
    18.5k
    Ajd prestanite s tim da Boban ne gleda utakmice. Rekao je da psolije gleda svaku tekmu 3-4 puta.ElDorado

Meni je ta izjava toliko glupa, i još izrečena u dva navrata, da zaslužuje da ju se svaki dan ponavlja i spominje. Čak ako je i tako, čemu izlazak s tim u medije? :shade:
  • JakovK6
    320
    da, rečeno je da težimo sustavu 433 sa dvije osmice.

Ne znam. :)
  • ElDorado
    14.9k
    Jučer smo igrali 4-4-2 ili 4-4-1 tak da to jednostavno nije istina. Ak ćemo gledati kako se školski igra 4-3-3 onda je to Real s Modrićem, Kroosom i Casemirom. Daleko smo mi do toga miljama.
  • Zvonkec
    668
    prijelazni rok di si prodao bakrara i vidovića udarna krila, bakrar je bio i odlična zamjena za belju a ne ka ti hoxha igra 9ku, a doveo si veterana i ozljeđenog igrača koji ti ne donose ništa do 11-12 mjeseca, prijelazni rok di čekaš golmana do sudnjeg dana a on misli potpisat na godinu dana (kaj znači plati odštetu a ja bum dalje bez da klub ikaj dobije) pa ti filipović i neva brane u kvalama za lp i masterclass zadnji dan panični potpis almene jer ti je dani kojeg si doveo da ti bude krilo koje radi razliku trajno ozljeđeno + plaćaš stojakovića koji bu možda u 1 mjesecu zdrav + dogovoriš još jednog kronično ozljeđenog brunada koji bi trebao belju zamjenit a petko je manje ozljeđen od lika + sad su prednji križni u pitanju. Takav rok je sve samo ne dobar
    Ona momčad od proljeća je trebala 6icu, golmana i upgrade krila. Znači prodaš domingeza, soldu, topića i hoxhu. Bakrara ostaviš do zime vidović ti je prvo krilo orša zamjena, bakrar igra dok dani ne nadođe odustaneš od livija i na vrijeme rješiš golmana i dovedeš vrbu za milju i pol dve i gurneš mikića i zebu u rotaciju to bi bio prijelazni rok za prste polizat pogotovo jer su dolasci za b momčad izgleda pogotci pa se imaš čemu nadati na zimu ili iduće ljeto
  • JakovK6
    320
    Pa naravno, kroz igru se formacija promjeni pogotovo u fazi obrane. Ali poanta zašto težimo toj formaciji je ta jer je napadačka i "bolje napadat i izgubit 5:0 nego parkirat autobus", a mi smo jučer parkirali autobus. Nadam se da će trener odgovarati za to (+ zadnjih 5 utakmica).
  • dragošlapa
    394
    Nijedna formacija nije sama po sebi nit napadačka nit obrambena, a 4-3-3 se u napadu mijenja u hrpu "formacija", 3-2-5, 2-3-5, 4-2-4... Isto kao što se u obrani može mijenjati u hrpu toga, recimo 4-1-4-1. Tako da ne znam o čemu pričaš, a mislim da ne znaš ni ti. Negdje si pročitao u moru spektakularnih internet komentara da je Boban rekao da se mora igrati 4-3-3 (što naravno nije točno) i sad to ponavljaš kao da su ti to prve naučene riječi.

Nemoj biti lijen i ako te toliko zanimaju formacije i nogometni sustavi, znanje nikad nije bilo bliže, jebeno guglaj. I ti i svi koji su s tobom zaglavili na famoznom jebenom 4-3-3.

Pa dokle više "četritritri, četritritri, četritritri" ?

https://guidetofootball.com/tactics/formations/
  • fakin
    6.2k
    Hapoel Beer Sheva 694 dodavanja, Dinamo 352.
    Hapoel Beer Sheva 66% posjed lopte, Dinamo 34%.
    Hapoel Beer Sheva 15 udaraca, Dinamo 7.
    Hapoel Beer Sheva 2 udarca u okvir, Dinamo 1.
    Hapoel Beer Sheva 6 kornera, Dinamo 2.

I ti protiv najslabijeg protivnika s kojim ćemo igrati u europskoj ligi.

Što kaže uprava kluba na ovo?
    Što kaže predsjednik kluba na ovo?
    Što kaže nadzorni odbor na ovo?
  • Jurki
    27.7k
    Hapoel pretrcanih 112,7 km - Dinamo 110,3 km.

I ovi lajbeki šalabajzerski su nas uspjeli nadtrcati.
  • JakovK6
    320
    Pa naravno, kroz igru se formacija promjeni pogotovo u fazi obrane.JakovK6

Isto kao što se u obrani može mijenjati u hrpu toga, recimo 4-1-4-1. Tako da ne znam o čemu pričaš, a mislim da ne znaš ni ti.dragošlapa

Nisam siguran tko ne zna šta priča, doslovno si napisao isto šta i ja komentar iznad..gle, te stvari su mi posao i svakodnevnica tak da vjeruj mi da znam šta pričam, ali uopće nije bitno. Ja vjerujem i siguran sam da bilo tko u Dinamu zna bolje nego ti i ja zajedno, da vide da ovo ne liči na ništa i da će se nešto promijenit.

Negdje si pročitao u moru spektakularnih internet komentaradragošlapa
    Ako već imaš takav stav, evo pričao sam sa jednim aktivnim HNL trenerom o toj temi, iako ne znam zašto ti se opravdavam..ako želiš normalno pričat o tome možeš mi se javit jer neću direktno na forumu pisati o ovome
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.