• hardek
    13k
    Sramota kakav roster imamoBlue Label

Nije problem u rosteru nego u nesrazmjeru koncentracije kvalitete u odnosu na prikazano. Mi smo po transfermarktu 2-3 puta skuplji od ovih i jedno 10 puta skuplji od Osijeka a i jedni i drugi su nas otpuhali s terena
  • vlatkomarkovic
    4.1k
    Ne brinite dečki ništa, čim šef sazna rezultat i kak smo igrali bu nazval ove novinare bez muda da objasne da se on zaljubio u Kovu i da nije takva greda…. I da je roster spektakularan i da je ovo dio cijelog programa i strategije…. A to kaj nemamo niti jedno krilo koje je i dobro i zdravo i u fromi sredinom 9. Mjeseca nema nikih problema…. Između ostalog…. Pokojni Zambata se okreće u grobu….
  • K3p
    456
    Al ga kenjaš
  • San Lorenzo
    24.1k
    Ako je već Boban zaluđen Kovačevićem, ima li netko u klubu da ga probudi iz tog sna, gledaju reprize utakmica više puta, šta vide, kakvi su zaključci?
    Nemoguće je da nakon Istre, Gorice, Osijeka, Vikinga, Thuna i sad Hapoela vide igru i zaključe 'to je to, to gori!!!'.
  • Olmic
    6k
    kao da smije netko nesto primjetit….
  • Georginho
    952
    kao da smije netko nesto primjetit….Olmic

A zašto ne bi smjeli!? Sad ga isto kakite. Pa nije diktatura u Dinamu. Možemo biti nezadovoljni, ali ne treba insinuirati ovakve gluposti
  • Orc123
    17.3k
    Garantiram i kladim se u ne znam sta, da iole kvalitetniji trener bi s ovim rosterom pomeo HNL i ovakav Hapoel! Trener nije samo Kovacevic koji je btw. Sramotan! Kriv je cijeli strucni stozer. Kondicijski treneri bi mi letili kroz zatvorena vrata sa stadiona!

Kad tu poglddas roster vidis da kvalitete ima ali je nema tko posloziti! Doslovno svaki igrac ko da ima upaljen limitator ko na autu i preko toga se ne moze jer je auto za kurac....u ovom slucaju auto (ne)servisira Kovacevic i trenutno vozimo bez kocnica u provaliju s njim!
  • Markelo
    4k
    Mislim da se ovaj kadar jako precjenjuje. Skrivanje iza trenera nije glupo jer bi se mogla postavljat neka druga pitanja ako nasljednik ne bude mogao izvući bolje rezultate u Europi. Za Hnl ne bi trebalo biti brige ali Beljo mora ostat do ljeta, ne treba se upuštat u neke egzibicije s njegovim odlaskom prije osvajanja titule
  • Goncalo Santos
    4.6k
    Kriv je cijeli strucni stozer. Kondicijski treneri bi mi letiliOrc123

Ovaj dio zasluzuje vise paznje apsolutno. Meni je nevjerojatno da Jajalu i Kelavi prvi trenerski angazmani u zivotu budu u prvoj ekipi Dinama. Landeka vodio kadete i Rudes u drugoj ligi.

Jel postoji klub otprilike iste razine gdje oni mogu raditi? S kim smo se nadmetali za njihove usluge? Sto je najgore Kelava je malo pomocnik Mrceli, pa strucnjak za prekide, pa najglasniji uz aut liniju.... Univerzalni strucnjak koji je to sve pohvatao u godinu dana?
  • NitkoBitan
    38.8k
    Trener se ne drzi:

1. Filozofije napadackog nogometa.
    2. Prirodnih pozicija igraca.
    3. Smislene igre i taktike.

Sasvim dovoljno za sut kartu.
  • Klenx
    11.9k
    Ovaj klub je na putu na kojem bi mogao imati strašnih problema sto se tiče financijske slike i održavanja neke razine rezultata u budućnosti.

Još koji mjesec ovog nogometnog terorista na klupi, i za zatvaranje rupe od 10-12 milja u ovoj godini ćemo prodati Stojkovića, Belju i Domingueza i falit će nam još 3 milje.
    Europskih rezultata ne bude, koeficijenta ne bude…
    Iskorak prema Lincolnu s Gibraltara!
  • Orc123
    17.3k
    kadar je i vise nego dobar da pregazis, pometes, poravnas krs od HNL i da protiv ovakve smijesne ekipe Hapoela imas vise od 34%lopte u nogama!

Svaki pravi trener bi s kadrom koji mi imamo natamburao ovaj Hapoel sa par golova razlike...

Sta je tebi danas Hapoel pokazao? Toliko limitirana elipa koja se dodaje s lijeva na desno! Pa i Klostar Ivanic bi se mogao tako dodavati ako te protivnik ne pritisne i povuce se u svojih 30 m.....prvih 10 minuta smo igrali presing i dalje nismo mogli. Nek se Kovs spusti Leki u B ekipu da pogleda kako klinci igraju organizirani presing!

Ovo je iskuljuciva krivica stozera s Kovom na celu i igraca koji to jasno ne iskomuniciraju s Bobanom...ovako kukacicki postaviti ekipu? Tmo ju je tako poslozio? Kotarski ili Hoxha?

Trener mora danas dobiti otkaz! Hvala!
  • Thor
    4k
    ne treba se spustit Leki...nek odvrti Osijek od proslog vikenda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.