• Noel
    25k
    dobit ćemo tu Loksu vjerojatnoPaggini

Sve si dobro sažeo, ali zavidim ti na optimizmu glede Lokomotive u nedjelju.

Nevjerojatno o čem mi pričamo..
  • rioda
    18.5k
    Utakmice u kojim se loše igralo:
    Thun x2
    Viking
    Gorica
    Istra
    Osijek
    Hapoel

Utakmice ui kojima se dobro igralo:
    nikad lošiji Slaven
    smiješan Žalgiris x2
    drugoligaški Rudeš
    Varaždin
    prva protiv Vikinga
    niželigaški Bedem
    Dudu

Izgleda da smo zapravo cijelu sezonu loši, samo su neke stvari zamaskirali slabiji protivnici. Od tvog popisa, rekao bih da je Thun vani bila dobra utakmica, tamo smo imali jako dobre šanse koje nismo zabili.

Od utakmica u kojima se dobro igralo, maknuo bih ti Varaždin jer je do 60. minute i ulaska Vinlofa bilo mučenje i gubili smo 0:1. Protiv Vikinga doma smo bili dobri u prvom poluvremenu, i to u biti na samom početku. Kasnije nismo ništa napravili.
  • vjeko1701
    29.5k
    Ako je zbilja cijela ekipa totalno izgubljena jer nisu ušli u LP, pa kaj radi cijeli stožer? Mislim, gledam imena i ja tu ne vidim nikoga tko je sposoban to prodrmati, podići ekipu, nabrijati ih da izađu van ko gladni psi, da prebiju svekog tko je s druge strane. Cijela ekipa izgleda melankolično, ko da im je cijeli svijet propao.

Kovačević više nego očito nije takva osobnost, al daj onda u stožer stavi pomoćnog koji je takav. Mi jednostavno oko ekipe nemamo nikoga tko može zaustaviti pad. Sve je to super dok ide al čim dođe neka prepreka, bum, svi tresnu o pod i postanu neprepoznatljivi.

Jbg, i naše ekipe i reprezentacija rade najbolje stvari na čisto nabrijavanje, psihologiju. To je Bjelica dobro znao i zato je u prvom mandatu bio tolko uspješan. U drugom mandatu ga je pokopala vjernost senatorima koji jednostavno više nisu bili na razini.

Prošle godine nisam vidio kako se može okrenuti situacija nakon Istre. Očito su igrači sami to izvukli onim sastankom. Trenutno također ne vidim kako ovaj stožer može izvući, očito nisu ni onda. E sad, dal će se igrači opet skupiti i sami izvući ovo? Ne znam. Al element psihologije mora biti prisutan u budućem odabiru trenera. U klubu sa ovakvim očekivanjima, trener-prijatelj jednostavno ne prolazi. Jednostavno očito ne prolaze oni koji nisu generali i koji ne znaju držati svlačionicu permanentno našpananom.
  • Masto
    2.3k
    necu odigrat predictor za loksu, jer prošle godine kad sam prestao igrat predictor proigrali smo
    Ja sam kriv za sve
  • Dudu
    3.6k
    Izgleda da smo zapravo cijelu sezonu loširioda

pa i ja sam tek svjestan postao kad sam krenuo pisati..
    može se uzet ovo po pola utakmice loših/dobrih Varaždin i Thun, pa dođe opet na isto..

Potrefilo nam se taj Slaven bez Čabraje, Žalgiris kao poklon, Rudeš koji isto sad se diže malo, pa bi vjerojatno i sa njim imali problema hah
  • Odani Zgd
    1.2k
    Nek nas vodi još za vikend,i zbogom nakon toga.Dovedite jebenog trenera da se kolko-tolko uigraju pod reprezentativnom pauzom.Ovaj nas ne smije vodit u derbiju za 20-tak dana.
  • crophantom
    7.7k
    lani sam nakon Istre na faci Zajca i takvih vidio ljutnju, inat.
    Pogle jučer face nakon utakmice, ravno ko Slavonija, djeluju ko da im je pun kurac svega.
    Doduše tako su izgledali i većinu drugog poluvremena, ko da gledaju na sad kad će više ta tekma biti gotova.

Mislim da je iluzorno očekivati da igrači to opet sami okrenu, a bilo bi i nepošteno, jer stvarno neznam koja je onda uloga trenera, stožera, bilo koga.

I iluzorno je očekivati da će 51. spuštanje predsjednika kluba u svlaočionicu donijeti ikakav rezultat.

A trener im je lijepo reko nakon utakmice, da je ovo njihov trenutni maksimum, pa kaj onda da se popravljaju, ljudi igraju na maksimumu i svi su prezadovoljni bodom.
  • Crni86
    24.7k
    pa kaj radi cijeli stožer?vjeko1701

Preka njima dobar posao jer svi su zadovoljni ovime…..
  • Mr Anderson
    22.3k
    A trener im je lijepo reko nakon utakmice, da je ovo njihov trenutni maksimum, pa kaj onda da se popravljaju, ljudi igraju na maksimumu i svi su prezadovoljni bodom.crophantom

Ako je ovo njihov maksimum, onda ih treba 5-6 staviti na transfer listu zajedno s trenerom i stručnim stožerom. Mi jučer nismo bili u stanju spojiti tri dodavanja, pol igrača ima problema s elementarnim stvarima nogoeta. Možemo se samo nadati da su bili u grču i sputani pa da zato nisu mogli pogoditi dodavanje na tri metra i da će pod novim trenerom proigrati, ali nekako sumnjam.
  • Mr Anderson
    22.3k
    Nek nas vodi još za vikend,i zbogom nakon toga.Odani Zgd

Ne, ako ga se mijenja, mijenjaj odmah. Šok terapija za Loksu, priprema kroz pauzu.
  • Xpert1992
    1k

To spustanje predsjednika je super prvih par puta, poslje ti to vise nis ne znaci. Mi na poslu svaki tjedan imamo sastanak sa sefom. Prvih mjesec, dva sam ga slusao, sad mi to pranje mozga ide u jedno uho unutra, u drugo van. "Moramo bolje, jace, brze, vi to mozete."
    How yes no, odradim to kaj moram, i izlogiram se prvi na kraju smjene.
  • Crni86
    24.7k
    Realno, ak se ide na sok terapiju, ona mora ic danas. Da li kova ili netko treci vodio tekmu s Loksom je isti drek.

Gore od ovog ne moze.
  • Archangel
    392
    A treba naći i dovuči dobrog trenera. A to se radi tek kada uprava odluči da ipak treba promjena. Ako bi sudili po dolasku igrača ovo ljeto, posebno golmana, to bi moglo mjesecima trajati :D
  • vjeko1701
    29.5k
    Mislim da je iluzorno očekivati da igrači to opet sami okrenu, a bilo bi i nepošteno, jer stvarno neznam koja je onda uloga trenera, stožera, bilo koga.crophantom

Pa nije, ne bi ni trebalo biti. Ok, može biti kao u onoj sezoni kad se promjenilo 4 trenera pa više manje bude na igračima da to izvuku ali sada? 15 mjeseci kontinuiteta a tebi se ekipa raspadne ko stara baraka. Dosta mlada ekipa di igrači sigurno nisu u padu ili bez ambicija. Imamo i hrpu reprezentativaca kojima to može biti samo dodatan motiv.

Ako takvu ekipu ne možeš držati na razini, sorry frende ali onda to jednostavno nije za tebe.
  • hardek
    13.1k
    Možemo mi očekivati da to igrači sami okrenu, ali ta ekipa onda ima vrlo jasan plafon, a on nije pretjerano visok.

Ako ti nakon 15 mjeseci, nisi naučio ekipu da izlazi iz presinga i igra presing, na ćemu temeljiti optimizam da će ju uskoro naučiti?

Kovin plafon je jasan, jedna utakmica tjedno, mali fond igrača u rotaciji i čekanje pozitivnog momentuma. Jednom kada se pozitivni momentum uhvati (proljeće 2026), utakmice u ligi se same pobjeđuju zbog razlike u kvaliteti. Ne kažem da on tu nema nikakve zasluge, ali definitivno si limitiran
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.