• Benston
    11
    Pozdrav ekipa!

Ovdje pišem svoj prvi komentar na Zoni koju čitam već godinama.
    Sinoćnja frustracija nakon utakmice, a pogotovo nakon intervjua našeg trenera, od muke me natjerala da otvorim ovdje račun i barem si malo olakšam dušu tako da podijelim s vama svoje misli.

Dakle, ovako bezobrazno manipuliranje Dinamovih navijača pod plaštom "dobrog čovjeka kojeg bezrazložnk napadaju zločesti novinari i navijači neznalice" još nisam doživio u 30 godina navijanja za ovaj klub.

Nisam general poslije bitke, jer sam bio protiv njegovog dovođenja čim se pojavila prva takva informacija.
    Razlog - moje osobno uvjerenje da trener Dinama uz znanje i iskustvo, mora imati i pobjednički gard te karizmu koja zrači samopouzdanjem i energijom. To su npr. Bjelica i Jakirović, to nije npr. Jurčić (znalac, elokventan, ali odiše nekim čudnim klaunskim karakterom).
    Kovačević je sve suprotno od gore navedenih kriterija.

Ali bojim se da su ti kriteriji baš poželjni za našeg predsjednika, jer opće je poznato da mu je ego prevelik, pa samim time karakterno jak trener mu ne bi pasao.
    Kovačević je točno čovjek po mjeri kada želiš biti glavna faca bez da ti trener uzima dio slave i zasluga.

Što će bit dalje, ne znam, ali je jasno da je dobri čovjek hodajući mrtvac što se tiče klupe Dinama. Samo je pitanje koliko će dugo ostati, a samim time koliko će duboka šteta biti napravljena. Preokret sa njim ne nemoguć.
  • Mr Anderson
    22.3k
    Ali bojim se da su ti kriteriji baš poželjni za našeg predsjednika, jer opće je poznato da mu je ego prevelik, pa samim time karakterno jak trener mu ne bi pasao.
    Kovačević je točno čovjek po mjeri kada želiš biti glavna faca bez da ti trener uzima dio slave i zasluga.
    Benston

Evo još jednog koji se pojavi u ovakvim situacijama. Vidi se tko je glavni cilj tvog upisa i napada, samo si ga maskirao trenerom.
    Pokušavaš suptilno Bobana izjednačiti s Mamićem, da je on taj tip kako si napisao, onda bi bio stalno po medijima i iskakao iz paštete, a baš suprotno, možda je i premalo.
    Možda bolje da si se zadržao na čitanju.
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Ja ga iskreno ne bi ostavio ni za Lokomotivu, neka nas vodi Capellas, Leko ili netko treći tu tekmu. Iskreno boli me briga. On mora biti bivši još jučer, kamoli danas.

Znači idemo ovako. Pod Kovačevićem su nazadovali ovi igrači: Villar, Ljubičić, Filipović, Nevistić, Valinčić. Škot, Goda, Zajc, Lisica, Valinčić, Hoxha, Topić, Mudražija, Prevljak, Oršić
    Stagnirali su nam: Soldo, Mišić (sa čak tendencijom pada), Stojković (ide tu jer igra toplo hladno), Bennacer, Mikić, Tabinas, Dominguez (igra toplo hladno, ali teški potencijal)
    Podigao je: Belju (djelomično je to on napravio sam), Vinlofa (ignoriro ga većinu vremena, igrom slučaja upao), Galešić (igrom slučaja upao, i onda ga opet ignorira kasnije)

Znači ako većina igrača pod njim ili stagnira ili igra lošije, onda očito da je problem u treneru, a ne u igračima. Očito je da su dobro igrali igrači koji su došli sa samopouzdanjem, pripremom i znanjem, a to onda s vremenom samo pada i onda imaš ovo što imaš. Ne želim više vidjeti niti jednu utakmicu sa ovim na klupi jer je ovo sustavno uništavanje svega što smo gradili sve ove godine, i uništavanje svega za što su se navijači borili nekakvom borbom s vjetrenjačama.
  • mosad
    3k
    Kovačeviću odlazi
  • Benston
    11

Za mene ne postoje nedodirljive veličine.
    Bio sam za Dinamovo proljeće, bio sam za Bobana, ali sam svjestan da je čovjek od krvi i mesa, pa samim time neke poteze vuče nesvjesno stavljajući svoj ego ispred kluba.

Ova tvoja konstrukcija da ga time izjednačavam sa Mamićem je takva bljuvotina, da ću jednostavno to pripisati tvom trolanju.

Ja iza svojih stavova stojim, ovo nije Sjeverna Koreja, pa da su legende nedodirljive.
    I Zeko je igračka legenda kluba, pa sam ga svejedno smatrao nesposobnim predsjednikom.
  • vjeko1701
    29.5k
    Kovačeviću odlazimosad

Ovaj forum je za rasprave a ne parole. Nije whatsapp grupa, nije facebook ili index sekcija za komentare. Držite se toga.
  • Ivanmtk
    2.1k
    Bio sam za Dinamovo proljeće, bio sam za BobanBenston

Za šta si sad?
  • Mr Anderson
    22.3k
    Ova tvoja konstrukcija da ga time izjednačavam sa Mamićem je takva bljuvotina, da ću jednostavno to pripisati tvom trolanju.Benston

Nije to nikakvo trolanje, točno si opisao Mamića pišući o Bobanu. Mamić je bio taj kojem je ego bio prevelik, Mamić je bio taj koji je želio svu slavu i priznanja za sebe, Mamić je bio taj koji nije podnosio karakterne trenere (čitaj Bjelica). Možda si napisao nesvjesno, ali sumnjam nekako.
  • Paggini
    98.7k
    Ovdje pišem svoj prvi komentar na Zoni koju čitam već godinama.Benston

Fali ti još "imam godišnju za sjever btw" da bi tvoje mišljenje gledali kao relevantno
  • Benston
    11

Krivo sam se izrazio, i dalje jesam.
    Nisam čovjek koji na prvu mijenja stavove i mišljenje, dajem kredit svakome (dao sam i Kovačeviću unatoč uvjerenju da je pogrešan izbor), ali to ne znači da ignoriram očite pogreške.
    Npr. bio sam frustriran što ovo ljeto nismo vratili Vrbu s obzirom na Osijekovu očajnu financijsku situaciju i činjenicu da su Mišić i Zajc u silaznoj putanji, frustriran sam zbog ovog cirkusa sa Kovačevićem, ali to ne znači da sam protiv Bobana automatski.

Samo ukazujem da griješi trenutno. Naravno, ako nastavi dalje akumulirati greške, izgubit će moju podršku (koliko god bila nebitna).
    Zato što je meni Dinamo na prvom mjestu, ja sam ovaj ponedjeljak jedva ustao ujutro jer nisam provario onu osječku lakrdiju iz subote. Shvatit će svatko onaj tko je do koske zaražen Dinamom.
  • Benston
    11

Da li to što sam proveo svih 87 dana opsade Vukovara kao dijete u skloništu mi daje veći kredibilitet među etabliranim zonašima?
    Naravno, shvati kao zajebanciju, kao što je i tvoj komentar.
  • Goncalo Santos
    4.6k
    Gospon @Kvasina, pratim redovito sva Vasa pojavljivanja po yt podcastima i postujem Vas, ali branite neobranjivo.

Ovo sto Kovacevic radi svojim istupima je prosipanje ugleda kluba u europi koji se tesko stekao. Godinu i pol dana je potroseno na pravljenje luzerskog mentaliteta, bez trunke samokritike i spustanje kriterija. Nije on duplu krunu osvojio sa slaven belupom, nego s ekipom koja ima budzet kao ostatak hnla zajedno. Nije dobio u ruke ekipu punu senatora ciji je prime davno prosao i kod kojih se pojavio zamor materijala, vec novu ekipu zeljnu dokazivanja.

Kazete da ne vidite zasto je problem ako ne zna engleski kad ga zna 7 pomocnika? Pa kako da treber ostvari intiman odnos sa svakim igracem kad mora svako malo potezati nekoga da mu prevede? Kako da kada s klupe zeli ubaciti nekog danija rodrigueza ili almenu, da mu kaze: "mali vjerujem u tebe, razvali ih" ? Kako da igraci vjeruju treneru s kojim nikad nisu rijec izmijenili?

S druge strane to je takvo nepostivanje institucije Dinama da je to sramotno. Sto bi rekao jedan Vas yt rival, brate mili 3 rici dnevno, 100 dana imat ces fond od 300 rici za komunicirat. Bar je za potrebe nogometa lako nauciti nesto engleskog. Trener se pomirio s prosjecnoscu i srozava kriterije Dinama na svoju skromnu razinu.

Kako da takav trener ude u svlacionicu i zagalami? Pa njega gledati uz aut liniju je tragikomicno. Prica sam sa sobom, od igraca ga pola ne moze ni razumijeti. Galamu mu vode Bloudek i Kelava. Jel mislite da igraci ne osjete to da trener ne drzi konce u rukama? I nemojte onda govoriti mario ima takav stil vodenja on je takav trener. Kad je stani pani situacija takav "stil" vodenja dovodi da kola krenu uzbrdo.

Igraci kad nanjuse krv, pojedu trenera. Ne jer su losi karakteri nego je to karakteristicno svim ljudima. Mario nije lider i ne moze to biti.

Da ne spominjem da je skartirao Villara i Ljubicica koji su prvotimci u laligi i bundesligi.
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Jedina stvar koja me koliko toliko drži na životu je to da Olivari još nije izbacio članak da u klubu neće promjenit trenera pa makar s autom namjerno pokosio 10 djece na ulici.
  • Benston
    11

Uz bitnu razliku da je Mamić osuđeni kriminalac koji je od kluba napravio svoj privatni bankomat.
    Što se tiče ega, moguće da imaju sličnosti, ali isto tako i Edo Murtić i Hitler su imali sličnost po pitanju ljubavi prema slikarstvu. Jedna podudarna karakteristika Bobana i Mamića ne znači da su u cjelini isti.
  • građanin
    145
    Ja ga iskreno ne bi ostavio ni za Lokomotivu, neka nas vodi Capellas, Leko ili netko treći tu tekmu. Iskreno boli me briga. On mora biti bivši još jučer, kamoli danas.Dragon1Warrior123

doslovno to. Teraj Kovačevića u povijest i nek se sami slože za loksu, valjda imamo Miška da povede jednu kak spada, a do tad u tjedan dana će se izbacit neki ''Jovičević'' ili ''Neno'' koji bi preuzeo klupu i di bi imao 2 i pol,3 tjedna mini priprema da posloži to za nastavak prvenstva i europe.

sam treba ima malo razuma i odjebat Kovačevića ne sutra, već danas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.