• austrijanac
    13.8k
    Jos se Olivari nije javio da smiri…
  • Warrior
    219
    Nastranu nogometno znanje, ne moze trener Dinama biti osoba sa nula hrabrosti i karizme, ne moze.
  • Shimano9
    74
    Podrška treneru i ekipi da se izvuku iz krize. Ova nula je ipak ostvarena u teškim trenutcima i krizi i uzeli su bod na mišiće. To gradi karakter i vraća ekipu u zajedništvo. S obzirom da Dinamo ima jako puno rezerve i da dolaze igrači koji tek love formu, + Beljo, siguran sam da će polako krenuti na one fantastične igre kao prije. Trener koji je osvojio sve, prošao u drugi krug i ispao zbog jednog crvenog vjerovatno. Oborio rekorde po golovima i igrao ultra napadački atraktivno, sve to s ganz novom ekipom i nakon katastrofe prošlog prvenstva, nije to sve zaboravio preko noći. Al jesu novinari, govna, i njihovi navijački jazavci i društvo koje otjera Jakira.

Pa onda novinar, kreten, pita jel razmišljate o povratku, jbt, reatardiranost svemirska. Lik rastura s Hullom u najjačoj ligi ovaj pita o povratku, e takve vi čitate i pratite. A oni opet pljuju po treneru koji je bio čudo do prije par mjeseci, bez poraza u ligi 10 mj., i sad je on, kao i Jakir prije, najgluplji lik na planetu. Al nema veze, Boban nije žvaljo kojem će takvi likovi diktirati išta, on je napravio ime i karijeru u nogometu i miševi mogu samo da mu puše. A Kova će opet vratiti sve što je do nedavno imao, jer izgubio je važne igrače, dobio nove, sad se tek sve opet slaže. Čvrsto stojim iza svega i na kraju ćemo vidjeti tko će se smijati kome.

Btw, da je bar jedan novinar s mudima, pa i navijači, koji mogu protiv struje, a ne ona bosanska kud sve ovce tud i mali mujo, il tako nekako. Sretno Kova i ekipa, bit će to ok na kraju unatoč svim jazavcima.
  • rokikaciga
    18.4k
    uzeli su bod na mišićeShimano9

Koje misice? Ft.Kruno Jurcic
    Pa skoro svaka 50 50 lopta je otisla njima, kasnili korak dva, u duelima kao curice..koji misici? Uzeli smo bod zbog Kotarskog, Sergija i Misica (osim ak na kapetana nisi mislio). I jer je Hapoel tu negdje sa Varazdinom.

Pa onda novinar, kreten, pita jel razmišljate o povratku, jbt, reatardiranost svemirska.Shimano9

I neka ga pita. I treba ga pitat. I Jakir je odgovorio kao sto je trebao odgovoriti - ganja sad najvece klubove, vratio bi se nekad je bi tu bio "doma", a i otkrio da su ga busili oni iznad njega (Maric).

jer izgubio je važne igračeShimano9

Koje? Danas prvih 11 identicni kao prosle sezone najboljih 11 osim Belje. Ajde i Kotarski-Livi zamjena.
    Sretno Kova i ekipa, bit će to ok na kraju unatoč svim jazavcima.Shimano9

"Ok" za Dinamo je dupla kruna osvojena suverena bez stresa u travnju, prolazak skupina EL. To je meni minimum sto se rezultata tice. Na terenu ocekujem da priblizno lice na Como.
  • Benston
    11

Sve 5 - miševi, jazavci, štakori, kurte, murte.
    Ali druga tvoja rečenica - teški trenuci i kriza, zbog koga i čega?
    Nema Belje, pa je ok da nas siluju maloljetna braća Ježić i andorski killer ili židovi bez 4 prvotimca?
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Btw. ako mi itko spomene više krizu i da je teško izaći iz nje i da nemožemo očekivati da se u jednoj utakmici sve okrene, dobit ću slom živaca. U krizi smo ISKLJUČIVO zbog trenera! Jedini način da se izvuđeš iz takve krize je da makneš trenera...
  • joesimunic
    682
    ovo si super rekao. Ne kužim neke ljude ovdje, nema nam Belje ok, ali šta će nam zbog toga mali Izak Ježić od 16 g koji igra treću seniorsku, raskidat cijeli napad i Prevljaka koji igra profesionalni nogomet više nego što je mali živ
  • mosad
    3k
    568 stranica napisano o amatercini
  • Shimano9
    74
    Uopće nemam namjeru nikome objašnjavati šta i kako, nije moj posao. Dao sam podršku i uvjeren sam da će biti bolje. A na kraju se mrtvi broje pa neka se svi sjete kaj su pisali ovih dana. Btw, ne vidim da itko kaže, jbt, što sam bio glup ko kurac kad sam tjerao Jakira, a svi znaju tko su tu bili koji su to radili. Tako da..., rekoh, Boban je taj koji je boss, a on isto tako zna da se ne zaboravi biti trener nakon kriza koje i najveći klubovi i igrači imaju, čovjek je sve prošao. Tako da, na kraju ćemo vidjeti tko kome i kako, ja pamtim odlično još uvijek i čvrsto stojim iza svega napisanog, za razliku od onih koji proseru nešto pa zaborave, amnezija ko iz sapunica.
  • Paggini
    98.7k
    jbt, što sam bio glup ko kurac kad sam tjerao JakiraShimano9

Ne vidim ni da itko govori "jbt, što sam bio glup ko kurac kad sam tjerao Fabia" ili "jbt, što sam bio glup ko kurac kad sam tjerao Perkovića" ili "jbt, što sam bio glup ko kurac kad sam tjerao Bjelicu" ili "jbt, što sam bio glup ko kurac kad sam tjerao Bišćana"

Pogriješilo se s Jakirom, ali i on je bio dosta loš na klupi Dinama i gledajući iz te perspektive, nije zaslužio ostati ni on ako sada nije zaslužio ni Kovačević, a osim toga, ne mogu se sjetit nijednog trenera Dinama koji je svojim rezultatima zaslužio ostati na klupi Dinama osim Bjelice iz prvog mandata, Kužea i Vahe (iako je i Vaha lošu Europu imao, ali tko nije u to vrijeme).

Tri trenera u 25 godina su nezasluženo dobila otkaz od koliko njih - 40?

Kovi se dao kontinuitet, ispalo je dobro, ali onda upadneš u još goru krizu iduće sezone s nominalno jačim imenima u ekipi i bonusom što su uigraniji za tih godinu dana skupa. To nema nikakvog smisla. Kriza rezultata se može dogoditi, to nije ništa novo, ali kriza igre koju mi imamo od početka sezone je ekstremno zabrinjavajuća.
  • joesimunic
    682
    Ja imam jedno vjerovatno nepopularno i degradirajuće mišljenje po nas nažalost, ali smatram da u hnlu postoje četiri trenera koji su kvalitetom iznad našeg trenera i četiri koji su u rangu našeg. Tu mi je jedino gori od našeg Carević kojeg ne mogu organski podnijet.
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Ja se ne bi složio za Jakira da se pogriješilo. Čovjek je jednostavno upao u kolotečinu senatorima i nije to moglo dobro završit. Da smo njega doveli ovo ili prošlo ljeto (tadašnjeg Jakira, ne ovog danas Jakira) mislim da bi sve bilo puno drugačije.

Jakir je trener sa svojim manama i vrlinama, nažalost kod nas su mane došle više do izražaja, ali ne samo njegovom krivnjom.

Kovačević je trener koji jednostavno nema gard potreban da bude ikad trener Dinama. Jer Dinamo i kad gubi i kad pobjeđuje mora biti POBJEDNIK, a ono njegovo luzerštvo i zadovoljan sam nek ostavi u Belupu...
  • Benston
    11

Shvati da u kontekstu Dinama: "bit će bolje" nije nekad dovoljno dobro.
    20m€ izgubljenih zbog ispadanja od lošije momčadi, mađaronsko orgijanje zbog nemoći u odnosu na dječji vrtić, ona paraplegičarska igra sinoć - to su stvari koje nisu PRIHVATLJIVE i koje neće prebrisati par uzastopnih HNL pobjeda.
    Iz prostog razloga što to za Dinamo nije dovoljno.
  • Shimano9
    74
    Jakir bio loš a osvojio sve i ušao u LP? Stvarno bi nam i Real pozavidio na kriterijima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.