• ElDorado
    14.8k
    U Istri mi stvarno nije djelovao tako sporo i tromo
  • wolfgang14
    4.8k
    jel moguće da vidimo Topića u špici?

Btw, kaj je sa Stojakovićem? Nisam u toku
  • fakin
    6.2k
    Po stoti put, nemre topic igrati europske tekme
  • ElDorado
    14.8k
    Svake dve strane se javi netko s Topićem. Nije prijavljen za EL!!!!
  • hardek
    13k
    U Istri mi stvarno nije djelovao tako sporo i tromoElDorado

Pošto znam čovika koji zna čovika pitao sam da li mi može nabaviti informaciju o top speedu Prevljaka. I iskreno iznenadio sam se da je to 33 km/h. Očito je problem u agilnosti i akceleraciji gdje doslovno izgleda kao da bi mu prikladnije ime bilo Snail Prevljak.

Šalu na stranu, ja svakako mislim da Smail može biti itekako koristan ali ga ne možemo koristiti u Beljo roli.
  • ElDorado
    14.8k
    guzicom prema golu nemre dati nista. To je očito. Problem je i nasa igra koja nema dubine.
  • NerminB
    1.9k
    Nakvasene carape od rakije na noge stari dobri lijek. Moze se i potegnut da bude jos djelotvornije.
  • rokikaciga
    18.3k
    30.9 ove sezone, 33.7 prošle.
  • Brusa
    4.3k
    on je već u godinama, logicno je da opada brzina s vremenom...

zanimljiva opaska.
  • rokikaciga
    18.3k
    Ovo čak ne mora značiti da je toliko sporiji već da nema toliko prostora za puni sprint kao u Istri.
  • Xpert1992
    987
    Fascinantno je da dovedemo iskusnog napadaca, koji je po svemu plug and play igrac da bude rezerva Belji i uleti po potrebi a on izgleda ko da prvi put u zivotu igra nogomet. Ja prvi da sam u Dinamu bi njega doveo za rezervu jer je bas idealan drugi napadac koji se nece bunit kaj je na klupi. Mislim lik ce proigrat, sve to stoji, al da i njemu treba prilagodba je bas iritantno.
  • über alles
    3.2k
    Valjda ima dovoljno razuma da topic bude spica,jer prevljak je pokazo apsolutno nista.
  • Masto
    2.3k
    Ocel ta najava trenera da znam za predictor
  • Xpert1992
    987
    Ja ne znam jel se ljudi zafrkavaju ovo da Topic treba bit spica. Decko nije prijavljen, vec je receno jedno 45 puta.
1910111213Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.