• Blueshadow86
    5.6k
    Najviše me brine naša obrana. Izgledamo smiješno u zadnje vrijeme. U napad vjerujem, bezobzira što Beljo ne igra. U napadu uvijek nešto napravimo, a da ćemo minimalno 1 gol sutra, garantirano.
    Ako obrana sutra bude na nivou, neće biti frke oko naše pobjede.
  • Nogo
    12.9k
    Ja bih možda probao uigrati i krenuti bez napadača jer Prevljak da nije trenirao u nedjelju i tek je jučer odradio trening a da ih i iznenadimo.

Možda ovako :
    Kotarski, Perez, Mckenna, Dominguez, Galešić, Oršić, Mišić, Kravtsov, Zajc, Lisica i Stojković kao lutajuća 10/napadač.

Kasnije bih uveo Prevljaka, Almenu, Hoxhu, Kačavendu i Valinčića po potrebi.
  • Praskaton
    6.2k
    Kova mirno spava alibi u slučaju poraza je tu.
  • Efes Pilsen
    16.9k
    To bez napadaca kod nas nije nikad dobro izgledalo, gubis dubinu. To jedino u Barci dobro izgleda jer se svi krecu isto ionako.
  • NKDZ86
    9.6k
    Sretan put svima koji putuju!

Igraj, igraj dinamo, purgeri te vole!
  • don
    21.7k
    Uhvatila je Godu i RadeljićaPaggini

Goda je tu
  • Droljo
    31.9k
    Kako igramo prije treba probati sa dva golmana...
  • Brusa
    4.3k
    a bolesnima želimo brz oporavak!

Naprijed plavi lavovi!
  • Facke
    8.9k
    Ja se iskrene ne nadam nicemu. I uopce nije bitne ste bu zutra na terenu. Najbitnija stvar bi bila da sme momcad. A to mi trenutne nisme. Onakve svadanje igraca na terenu se govori kakve je stanje v ekipe. A te bar mene govori da je trener ovu ekipu zgubil.
  • NKDZ86
    9.6k
    dragi facke, naj biti pesimističan, bu bilo vse v redu, bumo bili bolši sledeće godine v maju, buš videl.
  • Mikina lijeva kopačka
    960
    Onakve svadanje igraca na terenu se govori kakve je stanje v ekipe. A te bar mene govori da je trener ovu ekipu zgubil.Facke

istina ali opet ko zna, znali nas je dinamo iznenaditi, možda ipak u meni tinja nada za jebeno dobru utakmicu s naše strane.

Neću coprati
  • kajjaznam
    524
    Jedva čekam vidjeti Prevljaka u špici ;).
    Dobar je Vice danas napisao članak. Ne amnestira nikoga, al kaže sa su svi zastali pomalo, od Bobana, Kovačevića i igrača.
    A sad je na njima da skuže kako se izvući iz crnog niza.
  • mosad
    3k
    Bit će to dobra srijeda
    Jedva čekam da u 20oj min krene ,,Dinamo Dinamo znaj da mi te volimo…’’
  • Maximo
    1k
    Očekujem Prevljakov slalom kroz obranu i suprotne rašlje....
  • Efes Pilsen
    16.9k
    Mozda u dresu Istre, u nasem se uci hodat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.