• Crni86
    24.5k
    Meni malo ide na k te brobe s novinarima.

Kao i igracima, treneru je teren jedino mjerilo. Da ti momcad ima glavu i rep nitko ne bi nista pisao. Kad ti momcad izgleda kao rastimani orkestar naravno da ce se srat.

Pusti novinare da pisu, a ti dokazuj svoje stvari na terenu a ne na presicama. Momcad ti igra za k, da naravno da ce se pisat svasta. Ako ti to nije jasno onda nisi svjestan velicine kluba koji vodis.

Ista stvar je s dalicem, koji malo tvrdi da fifa mora respektirat silu kao sto je Hrvatska, a onda na drugu stranu kaze da je uspjeh bit treci u skupini….
  • Krizy
    76.3k
    Itay Rothman i Lucas Ventura ostali su u Izraelu zbog ozljeda, dok su Eliel Peretz i Djibril Diop suspendirani.
    Dan Biton, ponajbolji igrač kluba, također je već duže ozlijeđen.

Ostali su bez dva najbolja veznjaka, prvog i trećeg stopera te najboljeg krila.

Moramo uzeti tri boda.
  • ElDorado
    14.8k
    jel to udica za naivne?! Tabinas nije prijavljen
  • Mr Anderson
    22.2k
    Koji je to pametni novinar pitao jeli hendikep što nema Belje?
  • hb1
    928
    Ne mislim uopće da je Prevljak za nas, ali isto sudimo nekome sa minutažom 4,6,9,17,25,90., rijetki su igrači i jako skupi da s ovom minutažom pruže dobre partije.
  • ElDorado
    14.8k
    Dao izjavu za Arenu i opet rekao da je prerano za nove igrace da to trebaju iznjeti ovi koji su do sada igrali. Pa krvtijebem kako Ivanusec nije spreman ak je prosao pripreme s Feynordom
  • DrRatoljub
    1.5k
    Samo neka bude opet Zajc, sigurno bu ovaj put dobro.
  • Blueshadow86
    5.6k
    Ajd ok, kad već ne može Topić sutra igrati, naš domaći dečko, Dinamovac, nadam se onda da će Mudražija dobiti minute!
  • don
    21.7k
    Itay Rothman i Lucas Ventura ostali su u Izraelu zbog ozljeda, dok su Eliel Peretz i Djibril Diop suspendirani.
    Dan Biton, ponajbolji igrač kluba, također je već duže ozlijeđen.

Ostali su bez dva najbolja veznjaka, prvog i trećeg stopera te najboljeg krila.
    Krizy

zvuči kao savršena utakmica u kojoj kiksamo
  • Efes Pilsen
    16.9k
    Zvuci kao Malmo prosle sezone.
  • Pacho
    20.9k
    Svaki bod nam je veselje, a sutra idemo po jedan-dva
  • Progressive overload
    503
    Mislim da to nije poštovanje već strah od gubljenja akridetacije.Zato i jesu presice (pogotovo kad je bio Dalić) uvlačenje u šupak i dosadna generična pitanja.
  • InteraGal MGC
    103
    Gdje je sutra prijenos?
  • Praskaton
    6.2k
    . Pa krvtijebem kako Ivanusec nije spreman ak je prosao pripreme s FeynordomElDorado

Jbg treba pohvatat taktičke zamisli Kovačevića i Kelave.Nije to lako.

Isprike na sarkazmu Kova,moja greška trebao bi više respektirat tvoje rezultate s Dinamom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.