• mali M
    10.5k
    Ima transcription aplikacija, ali se plaćaju. Od nekoliko eura po satu videa do nekoliko desetaka eura mjesečno, ovisno o modelu pretplate.DerHerrKool

Ma nemora sad, al kad dođu dečki u pravi studio, bit će patreon i sličnih mjesečnih financiranja... Ali kako god odluče, ja mislim da bi to bilo baš baš dobro
  • vjeko1701
    29.4k
    Ima na githubu open source AI platforma sa desetak besplatnih modela koji uključuju i transkripciju zvučnih zapisa. Po pitanju engleskog radi vrhunski uz minimalne potrebne korekcije. Nisam siguran kako bi radila za hrvatski ali ništa ne košta isprobati.
  • DerHerrKool
    1.9k

Imaš ime ili link da pogledam.
  • vjeko1701
    29.4k
    Nisam ovih dana kod glavnog setupa a prošlo je neko vrijeme odkad sam koristio. Mogu ti poslati početkom idućeg tjedna kad se vratim.
  • DerHerrKool
    1.9k

Ma kad stigneš, nema frke
  • Niko1986
    8.9k
    Dragi forumaši, nova epizoda je vani. Nadamo se da ćemo u ovom razdoblju nepotrebnog ludila donijeti malo mirnoće. Nešto više od sat vremena priče o Gorici i nadolazećim utakmicama. Proceduru znate, uživajte!

Link na podcast - https://youtu.be/e1E6BYurbBg?is=2EzVMgDaNjcjFf1W
  • Niko1986
    8.9k
    Dragi naši, uskoro krećemo. Tema je nažalost puno previše pa se priključite slobodno i u chatu. Gledamo se od 20!

Link na podcast - https://www.youtube.com/live/uFAIQ67JiEw?is=6ZIMP7ebutGxX3NE
  • fakin
    6.2k
    podcast zone lani je bio kritički podcast koji je otvoreno govorio o lošim stvarima koje svi vidimo. sad sam pogledao i kao da je emisija napravljena da bi se branio sadašnji trener, dok svi zdravih očiju vidimo da ne valja niti momčad, a pogotovo igra. za što je zaslužan upravo trener.

kao da je podcast postao službeni podcast kluba pa nema mjesta kritici. šteta

Klubu će se u ovom trenutku najviše pomoći tako da ukazuješ na nedostatke i probleme, a ne da stavljaš sve ispod tepiha, gledaš ružičastim naočalama i govoriš nema problema, kovu se podcjenjuje, on je super trener. a svi vidimo da nije tako.
  • Niko1986
    8.9k
    Isprike što ne zazivamo radikalne promjene u klubu, promijenit ćemo to u budućim izdanjima. Trebali smo reći da sve treba potjerati, Kova je knaufer koji ne zna engleski i Boban i Možemo uništavaju Dinamo. Nije bilo dobro, štoviše bilo je grozno protiv Osijeka, ali to smo i rekli. Prošle godine sam otvoreno nakon Istre rekao da treba smijeniti Kovu, sada to (barem za sada) ne mislim.
  • The Undertaker
    10.2k
    Neće. Kritizirati treba kad nam ide dobro i prije nego nam se sranja obiju o glavu. Sad kad smo tu gdje jesmo, kad su svi naglo postali pametni i kad nam je ekipa u banani, treba malo prikočiti i dati im mira da riješe problem.Gdje je nestalo: "Nedamo da potoneš".
    Ohladite malo. Svima koji idu za Bukurešt sretan put, posebno ovima koji ne idu čarterom.
  • mali M
    10.5k
    a daj Niko pa kaj uopće odgovaraš na ovakve upise... Bitno je i tko piše.. da imalo prati podcast vidio bi otvorene kritike ako su bile potrebne kroz sve epizode... Čak se i izmjenjujete u kritikama, malo Dragi ima rampage, malo ti, malo više Kiki :rofl:
    Daaaj mi, samo podcaste!!
  • NitkoBitan
    38.8k
    Kako negativa prodaje preglede i klikove, cestitam na 10 tisuca pregleda unutar 24h :cool:
  • Eduardo
    30.8k
    Kvasina je više manje privatizirao prvih sat vremena podcasta i dečki su teško i mogli doći do riječi, a i kad bi došli ovaj bi ih prekinuo i nastavio svoj monolog... bez uvrede, ali čovječe gubiš svaki kredibilitet realnog i objektivnog analitičara čim si dao naslutiti da imaš ambiciju jednog dana završiti na nekoj od funkcija u klubu i da si prijatelj s Kovačevićem. NO HARD FEELINGS, ali moj dojam je takav nakon što sam prvi put slušao gosta o kojem sam do sada čitao samo u temi o drugim podcastima.
  • Dudu
    3.5k
    Ovaj Kvasina je više za podcaste s Raletom i Pintom da bacaju priče u Mysteriumu.
  • austrijanac
    13.8k
    Dobar podcast s obzirom na okolnosti.

Mozda bi bilo bolje da je Kvasina dosao u nekom pozitivnijom okruzenju, ali bit ce prilika.

Apropo kritika i svega, ako se ne slazem s nekim, ne znaci da netko je loš/kriv.

Prvi se ne slazem za Kovu te ne znam zasto je jos trener Dinama, ali to ne znaci da ne mogu poslušat momke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.