• Progressive overload
    502
    Pa imao je on intencije i prije na mjesto u klubu, stalno je kritizirao PR kluba, neću ulaziti opravdano ili ne ali sad je to prestao. Ne znam dal' nam se PR popravio ali znam da je on postao je osobni PR našeg trenera tako da po njegovom sudu vjerojatno je.

Kvasinu ljudi gotive samo iz jednog razloga a to je kaj nije kao drugi podcasteri slizan sa tovarima pa je tu zaradio kredit. Inače njegove insajderske informacije su rijetko točne.

I još jedna stvar u vezi demagogije Kvasine, kaže on je napravio 3 reprezentativca. Kako? Tako kaj je vadio Belju u 60.( kaj ste i vi dečki kritizirali mnogo puta, i sad još šutke se slažete da je Kova zaslužan za Beljin poziv u repku) na Stojketa nije ni računao do ozljede Benacera i Mišića kaj je ušao u repku radi promjene izbornika. Je vidi se taj Kovin plan.
  • Šteco
    2k
    Skoro svi ti "stručnjaci" koji danas komentiraju po podcastima i svojim YT kanalima uglavnom imaju jedan zajednički problem – treba im pažnja.

Onaj Balkan deda je možda najbolji primjer. Jedno vrijeme je bio protiv svega. Imaš osjećaj da je mrzio samog sebe čim bi se ujutro probudio. Onda dobije dres od kluba, poziv na koju konferenciju i malo pažnje – i odjednom se okrene ploča. Čim ga klub prestane posebno tretirati, eto njega opet na starim postavkama. Ili mi daj nekaj ili ću pažnju publike dobiti kroz negativne "stručne" analize i informacije. Dokazano je veća gledanost kad je negativno.

A takvih ima koliko hoćeš. Ne funkcioniraju baš svi tako, ali dobar dio njih definitivno funkcionira. Nek imaju svoje mišljenje, boli me k... Problem nastaje kad svoje mišljenje počnu prodavati kao neku posebnu stručnost i kad ih ljudi zbog toga počnu ozbiljno shvaćat...

Svoje bi mišljenje prodali za VIP ulaznicu i broj telefona od Galešića, samo da poslije mogu pričati kako su "kućni prijatelji" s igračima.

I onda se dođe do apsurda da danas svaka šuša može složiti "soba-studio", staviti mikrofon ispred sebe, pričati dva sata i nakon nekog vremena se početi ponašati kao relevantan nogometni autoritet. A nisu svima motivi isti.

Nije problem što svatko ima mišljenje. Problem je što se počelo svako mišljenje tretirati kao da vrijedi jednako. Kao i "informacije" koje ima.

Nije svatko tko ima kameru stručnjak. Nekad je samo lik koji ima kameru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.