• Plavi Zapad
    38
    Svi koji mislite da je Dominquez problem ovog Dinama...Galesica volite kao da je od Mudrog brat. Nek igra ali umjesto Valincica. Problem je spori vezni red s losim krilima. Naravno jos je i Beljo danas falio.
    Problem je isti sustav gdje kad si procitan ovako to izgleda
  • FrodoJePurger
    812
    može i 4-2-3-1 protiv jačih ekipa, tipa u Europi
  • Blueshadow86
    5.6k
    Usudim se reći da je ovo bila naša najgora partija, možda čak i od početka Kovačevićevog mandata.
    Neka me netko ispravi, ali ja se ne sjećam kada smo zadnji put izgledali ovako bezopasno, pogubljeno i smušeno. Ma izgledali smo smiješno. Osijek se sprdao s nama. I to je ono što najviše boli.

Ne vjerujem da će biti nekih novosti oko trenera, ali nakon ovakve igre i ovakvog rezultata već sutra ujutro treba reći - dosta.
  • dmil
    1.6k
    to se vec godinama događa
  • Felip
    816
    Govor tijela igrača je katastrofalan i sugerira da nešto ozbiljno ne štima. Nemoj mi pričati da si se dobro pripremio za utakmicu i onda te mrtvi Osijek ub8je. To je nedopustivo.
    Svaki poraz je neugodan, ali ovako izgubiti, da te isprebija ekipa koju si ti došao školovati... jednostavno nemam objašnjenje
  • njurci10
    683
    Meni jedna stvar dana nije jasna, umjesto da se zamjeni na poluvremenu Zajc ostaje do kraja.
    Znači ove sezone ne mogu reći jednu utakmicu di je bio odličan.
  • kajjaznam
    520
    Vukovar lani, što se tiče HNL-a
  • DiddyGuela
    6.9k
    Popijemo 4 lagana od limaca Osijeka + trener i napadac iz Andore a neki ovdje imaju mentalne i duhovne snage sastavljati formaciju za iduce tekme.

Zavidim vam. :broken:
  • kajjaznam
    520
    i to ekipa koja je ispala u kupu od Segeste i onda ih kadet školuje.
    Porazi se dese i veće momčadi izgube, al ne na ovaj način na koji smo mi izgubili, ovo je sramota
  • NerminB
    1.9k
    Bez valincica i hoxhe vise molim vas. Jednostavno mi zeludac to ne moze vise istrpiti.
  • Milki1
    64
    Mene vise brine golovi ljudi moji 4 komada ejj ejj od ekipe koja je ispala od drugoligasa.
  • Hebimir Strašni
    376
    Mene samo zanima di su oni kaj su svršavali na Almenu i di su oni kaj su nudili 12 miljki za Domingeza.....vratite se molim vas može i na 24 rate....:lol:
  • FazeN
    8.4k
    Mene samo zanima di su oni kaj su svršavali na AlmenuHebimir Strašni

Hoćemo li zaista otpisivati igrača nakon prvih pravih 45 minuta, pogotovo tih 45 minuta u kojem smo gledali skoro nikad gori Dinamo i onaj horor na terenu?
    Podrška Almeni, vjerujem da će biti pojačanje.
  • Matija1711
    59
    Ja se samo bojim sta ce bit u srijedu. Ako izgubi ja mislim da ce letit.
  • Goran86
    264
    Hoće li Boban konačno smijeniti Kovačevića i hoće li Boban konačno prekrižiti samo jednu formaciju koja očito ne štima? Ovu upravu smo mi izglasali, ali Viking i sramoćenje kluba ne bi smjeli dopuštati. Za Livakovića nema cjenkanja, već se daje koliko se traži. Kad se cjenkaš to počinje da izgleda ovako. Ni tu nema oprosta!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.