• Plavi Zapad
    37
    Vidim da se dosta komentira Toplaka i komentatora tekme (da sam bar imao negdje drugdje gledati prijenos s drugim komentatorom).

Inace su njih dvojica, a i Ljubic blizi Dinamu. Imam dojam da se na svaki mogući način ograđuju od toga. S obzirom gdje rade i da je vecina korisnika maxtv u drugom taboru, lizu dupe ostalima da ih se ne bi prozivalo a i jedino je proizvod bitan.
    Nesto kao seselj iz Hrvatske najgori cetnik :)
  • Mozart4
    329
    Prema Kovinoj izjavi izgleda da smo mi "sve znali", ali jbg dobili smo 4 komada
  • ElDorado
    14.6k
    A kad smo mi to dobro igrali visoki pritisak?! Na kojoj tekmi?!
  • Plavi herc
    7
    slažem se,....tak je bilo i prošle sezone u prvom dijelu prije zimske stanke...iskreno, nisam optimist po pitanju igre ali dobro, nadam se da sam u krivu...kako dalje?
  • Kristijan992
    826
    Evo kaže Kova sve je okej, veselio se današnjoj utakmici, ali su bili brži i bolji, a poremetila ih bolest Gode i Belje, ali vjeruje u ekipu nakon prekrasne prošle godine...
  • Archangel
    337
    I opet su dečki dobro trenirali.. možda je problem u onome što im trener da da treniraju.. to mu nije palo na pamet :D
  • Thor
    4k
    kaj ti brijes! Kotarski nas najbolji igrac,nazalost danas
  • Georginho
    912
    Meni je teško naći jednu pozitivnu stvar na današnjoj tekmi, izuzev Boysa.
  • tom
    462

Reakcija kotarskog je možda bila takva jer je villoff dva puta svojim nevjerojatnim reakcijama doveo osijek u stopostotnu gol šansu a onda i do dva gola. Kotarski nas je spasavao X puta danas i tu se napise ovakav idiotski komentar.

Vidim da je popio ban za “‘majmuna kotarskog”, dosta banova se moze podijelit na ovaj temi, ali negdje se mora pocet
  • prefontaine
    10.9k
    2 - 4 na krajuFatos Beqiraj

Umalo kolega, umalo.
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    jebiga samo da sam okrenuo brojeve
  • Milki1
    64
    to je dobro bili smo zreli za 6 komada 5 bi bio da je Bukvic dodao Leonu na tap in
  • IceMan
    4.5k
    Ma ja sam siguran da budemo na kraju prvaci.

Al ono, boli me to što nema nikakvog pomaka od lani. U Europi budemo i dalje topovsko meso, jednog mladog igrača nismo izbacili, u HNL-u toplo hladno, tek na proljeće - toplo.

Očekivao sam nadogradnju u odnosu na lani, konkurentost u Europi, možda ligu prvaka… ja se ne bojim HNL-a, al možda je problem u meni jer mi to nije dovoljno.
  • San Lorenzo
    23.9k
    Prema Kovinoj izjavi izgleda da smo mi "sve znali", ali jbg dobili smo 4 komadaMozart4

To doslovno ponavlja još od Celte, Betisa i Lillea gdje nakon utakmice objašnjava da su sve znali, onda u idućoj rečenici izrazi iznenađenost onime što je navodno znao...svakim danom ga sve više doživljavam nekom vrstom comedic relief lika kakve viđamo u horor filmovima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.