• Kristijan992
    826
    Evo kaže Kova sve je okej, veselio se današnjoj utakmici, ali su bili brži i bolji, a poremetila ih bolest Gode i Belje, ali vjeruje u ekipu nakon prekrasne prošle godine...
  • Archangel
    337
    I opet su dečki dobro trenirali.. možda je problem u onome što im trener da da treniraju.. to mu nije palo na pamet :D
  • Thor
    4k
    kaj ti brijes! Kotarski nas najbolji igrac,nazalost danas
  • Georginho
    920
    Meni je teško naći jednu pozitivnu stvar na današnjoj tekmi, izuzev Boysa.
  • tom
    463

Reakcija kotarskog je možda bila takva jer je villoff dva puta svojim nevjerojatnim reakcijama doveo osijek u stopostotnu gol šansu a onda i do dva gola. Kotarski nas je spasavao X puta danas i tu se napise ovakav idiotski komentar.

Vidim da je popio ban za “‘majmuna kotarskog”, dosta banova se moze podijelit na ovaj temi, ali negdje se mora pocet
  • prefontaine
    10.9k
    2 - 4 na krajuFatos Beqiraj

Umalo kolega, umalo.
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    jebiga samo da sam okrenuo brojeve
  • Milki1
    64
    to je dobro bili smo zreli za 6 komada 5 bi bio da je Bukvic dodao Leonu na tap in
  • IceMan
    4.5k
    Ma ja sam siguran da budemo na kraju prvaci.

Al ono, boli me to što nema nikakvog pomaka od lani. U Europi budemo i dalje topovsko meso, jednog mladog igrača nismo izbacili, u HNL-u toplo hladno, tek na proljeće - toplo.

Očekivao sam nadogradnju u odnosu na lani, konkurentost u Europi, možda ligu prvaka… ja se ne bojim HNL-a, al možda je problem u meni jer mi to nije dovoljno.
  • San Lorenzo
    24k
    Prema Kovinoj izjavi izgleda da smo mi "sve znali", ali jbg dobili smo 4 komadaMozart4

To doslovno ponavlja još od Celte, Betisa i Lillea gdje nakon utakmice objašnjava da su sve znali, onda u idućoj rečenici izrazi iznenađenost onime što je navodno znao...svakim danom ga sve više doživljavam nekom vrstom comedic relief lika kakve viđamo u horor filmovima.
  • Roky
    215
    Stavit cu malo sad sa strane Kovu…jel vama izgleda kao da su igraci fizicki nespremni?
  • ElDorado
    14.6k
    Ne kuzim zakaj ljudi pisu “ja sam siguran da cemo….(popuni tockice biti prvaci, pobijediti, preokrenuti itd)”. To stvarno nikome nista ne znaci a najmanje kaj ce stvarno biti
  • ElDorado
    14.6k
    ne bi rekao. Prije bih rekao kad neorganizirano trčiš onda se bezveze trošiš, pa nemreš trčat kad stvarno treba trčat. Primjer za to je trčanje od igrača do igrača u pritisku jer nam je kolektivni pressing u kurcu
  • Sibirski plavac
    10k
    A kaj mislite, kolika je šansa ono kaj se pisalo po komentarima s raznih portala , foruma i slično, da ga igrači buše?

Ne vjerujem u to, ali da trenutno ne izgledamo dobro, bome ne izgledamo.
  • Roky
    215
    to sam se pitao nakon Gorice oni kao da izdahnu nakon 1.pol
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.