• prefontaine
    10.9k
    Sad bi neki rekli: "evo ga, miševi jedva dočekali kiks da bi izišli iz rupa".

A možda su "miševi" samo progledali puno prije pojedinaca koji očito imaju ogromnu mrenu na očima.
  • ElDorado
    14.6k
    Tak je sve u kurcu da ljudi vise nisu spremni ni za sarkazam
  • vjeko1701
    29.4k
    Na vrijeme ću reći da se prestane s paljenjem i namjernim provociranjem reakcija drugih forumaša.
  • Olmic
    6k
    a moguce i to. Svi smo malo napeti
  • Plavi herc
    7

Nadam se da je to to kaj se tiče poraza...ali mi još nemamo igru...a i ovog Toplaka nabijem....
  • FrodoJePurger
    812
    Zazivam novog trenera ali ne Bjelicu, ne možemo se konstantno vraćati na stare slave
    Isto vrijedi i za Oršića, Ivanuseca, čak i Almenu, moramo tražiti kvalitetna nova i bolja rješenja jer ovo nejde
  • ElDorado
    14.6k
    “Veseli me” kaže.
  • Plavi herc
    7
    Znači nema Belje, nema golova
  • Makedonion
    371
    Doslo je vrijeme za naplatu. Izvukli se protiv Thuna, Istre, i Gorice, bilo je samo pitanje vremena kad ce puknuti. Neki od nas su ovo najavljivali prosli tjedan, al se nasla ekipa koja sere po ekipi koja racionalno gleda na stanje u kojem smo. Nadam se da su sad i oni progledali.
  • ElDorado
    14.6k
    Znači ponavlja sve uobičajene floskule i nimalo samokritike
  • hb1
    917
    Nema ovo stanje ama baš nikakve veze s današnjim Beljinim izostankom, kao što kolega Makedonion iznad kaže, bilo je pitanje vremena kad ce puknuti.
  • Plavi Zapad
    38
    Vidim da se dosta komentira Toplaka i komentatora tekme (da sam bar imao negdje drugdje gledati prijenos s drugim komentatorom).

Inace su njih dvojica, a i Ljubic blizi Dinamu. Imam dojam da se na svaki mogući način ograđuju od toga. S obzirom gdje rade i da je vecina korisnika maxtv u drugom taboru, lizu dupe ostalima da ih se ne bi prozivalo a i jedino je proizvod bitan.
    Nesto kao seselj iz Hrvatske najgori cetnik :)
  • Mozart4
    329
    Prema Kovinoj izjavi izgleda da smo mi "sve znali", ali jbg dobili smo 4 komada
  • ElDorado
    14.6k
    A kad smo mi to dobro igrali visoki pritisak?! Na kojoj tekmi?!
  • Plavi herc
    7
    slažem se,....tak je bilo i prošle sezone u prvom dijelu prije zimske stanke...iskreno, nisam optimist po pitanju igre ali dobro, nadam se da sam u krivu...kako dalje?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.