• Sajla
    24.8k
    Nije problem što smo odabrali formaciju to svi podržavaju — mali M

Nisam baš siguran da je tako. Možda mnogi na zoni tako razmišljaju, ali kao što sam napisao gore - javnost (što uključuje i nas tu, ali i fb/index komentatore, toplake i vejiće, ničote i lesije itd.) je zapela u drugom filmu, bar je moj dojam takav.
  • hardek
    13.5k
    Kad bi barem Blue Ninja mogao složit neki bazičan test inteligencije prije odobrenja registracije. Ono, osnovnoškolska razina.

Ne bi imali ovakvih problema na nedjeljno jutro.
    — Crusades

Zona nakon kiksa Dinama je groblje novo-registriranih dibidusa. Listam stranice i pročitam svaki 3. upis jer mi titra desno oko od stresa.
  • mali M
    10.9k
    Možda mnogi na zoni tako razmišljaju, ali kao što sam napisao gore - javnost (što uključuje i nas tu, ali i fb/index komentatore, toplake i vejiće, ničote i lesije itd.) — Sajla

A sori nisam skužio, ja ti doslovno ne čitam FB, Index i slične gluposti pa se uvijek referiram samo na Zonu
  • Sajla
    24.8k
    Ne razumijem ove fore da je Belgija nekome naložila kako klubovi moraju igrati tu i tu formaciju. Šta je ovo, Bjelorusija? Valjda svaki klub ima pravo igrati formaciju koju želi. To su valjda neke osnove demokracije, a za to smo se i borili. — Podrška Ivanu Filipoviću

Ne budi lijen, pa prouči kako se to dogodilo. Sigurno nije kralj Albert II propisao 433 kraljevskim dekretom uz prijetnju giljotinom. Odradili su valjda milijun seminara i sastanaka s predstavnicima klubova i njihovih akademija dok nisu došli do konsenzusa i stali iza toga zajednički.
    Uopće da ti padne na pamet ideja da je to nešto što je došlo odozgo bez potpore u klubovima pokazuje u kakvom okruženju mi živimo i na kaj nas je HNS naviknuo :(
  • The Undertaker
    10.3k
    Koliko se ja sjećam, Boban je na članskom danu objasnio da su osnovni postulati za trenera prve ekipe četvorica u odbrani, dva igrača uz liniju (krila) i jasno profiliranje šestica i osmica (zato Mudražija nema mjesta).
  • mali M
    10.9k
    jasno profiliranje šestica i osmica — The Undertaker

Jasno je i zašto dalje tu imamo problem
  • Crusades
    26.1k
    Možda ipak nije bilo tak loše jučer kad ova tema nije aktivirana. :grimace:
  • don
    22.6k
    ne zanima me rezultat današnje utakmice, ali samo jedna odluka vas djeli od toga oćete li vratiti moje povjerenje ili ćete se idalje praviti slijepi i uništit sezonu dok je još možete spasit.
  • Kruno
    1.8k
    Bobane jel važan trener od svetinje?
  • Morgan
    94
    Današnja sramota moze se jedino isprati otkazom treneru
  • Klenx
    12.2k
    Bobane upali MaxSport
  • Ere86
    280
    Nema više smisla pravljenja zlatnog teleta od Bobana i ekipe počnite rješavati probleme.
  • SanctaSanctorum
    631
    Nadam se da je otkaz siguran bez obzira na današnji rezultat i da se novi trener već dogovara. Podupirem davanje vremena treneru, ali ovo sad prevršava svaku mjeru. Očajno izgledamo i u Hnl-u i u Europi, a sve je gore svakom utakmicom. Sve osim smjene nakon današnje tekme ili najkasnije do reprezentativne pauze smatram vrlo vrlo neodgovornim potezom i velikim ugrožavanjem sezone.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Sad mi je barem jasno zašto ne gleda utakmice ,jer bi u tom slučaju sam svoj ego šakom puko u glavu da vidi kako trener postavlja igru o kako mu momčad igra . Pokaži da si zasluženo tu gdje jesi predsjedniče . Djeluj
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Nadam se da je otkaz siguran bez obzira na današnji rezultat i da se novi trener već dogovara. — SanctaSanctorum

Ne znam baš, prošli tjedan se nakon Gorice spominjalo da je kao pozicija klimava pa su mediji demantirali sa riječim "smjena uopće nije tema u klubu trenutno".

Mislim da će mu ak danas izgubimo dati još priliku protiv Hapoela i Lokse i onda tek u reprezentativnoj pauzi nešto mijenjat. Iako, ne bi se čudio da danas izgubimo a onda nekako dobijemo Hapoel i Loksu relativno rutinski i status mu opet ostane siguran.

A i koje domaće opcije su slobodne a solidne? Možda Jovičević i Petković, ali tko još?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.