• rioda
    18.1k
    Od zime nadalje u klubu se zaposlilo (čitaj: uhljebilo) jako puno razno-raznih ljudi po kancelarijama. To su uglavnom stručnjaci sa FF, specijalisti općeg usmjerenja i ostalih teško zapošljivih struka za koje je u najmanju ruku nejasno kako bi potonji svojim radom mogli doprinijeti razvoju kluba. Sukladno tome, troškovi za plaće zaposlenika su značajno narasli.Common Sense

Od zime se u klub zaposlilo dvoje ljudi u marketingu i to jedna kao zamjena osobi koja je otisla, a druga je dugogodisnji student koji je dobio ugovor o radu.
    Osim njih, zaposlena je osoba zaduzena iskljucivo za projekt dinamo + i to prije mjesec dana.
    Sva ostala zaposlenja su ili prodavaci u fan shopovima ili agencijski radnici na odrzavanju stadiona i travnjaka i to iskljucivo kada netko ode ili u slucaju fan shopova, kada se otvaraju novi.Dakle, radi se o najmanje placenim poslovima te onima za koje je izrazito tesko naci radnika
    Papastrumf

Pa evo, čekamo i dalje na odgovor na pitanje koliko klub (i firme kćeri) ukupno imaju zaposlenika sada, prije 6 mjeseci i prije 12 mjeseciCommon Sense

Mislim da si dobio prilično jasan i direktan odgovor, citirao sam i tvoje pitanje i odgovor. Na tebi je sad da argumentiraš dalje... Npr. brojem ljudi i pozicijama na kojima su zaposleni
  • ZgDLions
    1.9k
    Meni je sumnjivo kaj je nestala karatana i ekipa koja je tamo radila, a povećao se broj zaposlenih.
    Nisu sva jezera u Maximiru očisćena i pretrazena, ko zna na kaj je sve spremna udba.
    Čudna su došla vremena, da se ljudi zapošljavaju, to nešto nemre biti u redu.
  • Common Sense
    1.6k
    Ovo je moj zadnji komentar na ovoj temi, a možda i zauvijek jer mi intuicija govori da se sprema vjerojatno trajni ban :sweat:

Ismijavajte me, banirajte me, brišite me, tako svejedno. Informacije koje sam tražio o ukupnom broju zaposlenika (poželjno po sektorima) i kretanju tog broja nismo ovdje dobili. Ni o kretanju volumena plaća. Dobili smo saznanja da je došla jedna teta vamo, jedna tamo, jedna je ošla, to nije odgovor na moje pitanje. Da su iznesene konkretne brojke koje sam tražio, vidjeli bi da postoji diskrepancija između realnog stanja i onoga što je tu iznešeno.

Da se razumijemo, ja te brojke znam i o nekim detaljima sam upoznat. Ne pada mi na pamet iznositi ovdje pojedinosti i time dati pojedincima vremena za pripremu. Postoji NO, Skupština, tamo će netko tko je za to predviđen otvoriti raspravu pa će uslijediti rasprava, utvrđivanje činjeničnog stanja i donošenje zaključka o ovoj temi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.