• deda
    48.3k
    Dinamo će koristiti B kao naziv mislim da je to već poprilično jasno. HNS je tražio da piše II.
  • hardek
    12.7k
    Jebote jel stvarno toliko bitno jel Dinamo 2, Dinamo II, Dinamo B, Dinamo U21?
  • Thor
    3.9k
    hvala na odgovoru. :up: . Dakle mi imamo Dinamo "B" a ponekad i "b", a u hns-u imamo Dinamo II.
    Dost logicno.
  • Thor
    3.9k
    ja mislim da je. Zato i pitam. Ako imamo drugu momcad zelim znati kako se ista zove i koje sluzbeno ime koristi.
    Ako nije bitno,ok, i to je legitiman odgovor koji daje i druge odgovore.
  • Sajla
    23.9k
    Što se tiče ulaznica za drugu momčad u Zaprešiću - je li to nešto iz propozicija lige da se moraju izdavati ulaznice za sve gledatelje ili je neki drugi razlog zašto se ne može ući samo sa članskom?
    Nije problem preuzeti kartu, samo me zanima.
  • Dzoni
    8.1k
    Ne bi me iznenadilo da prvih par kola domaće tekme Dinama II budu najposjećenije u ligi za dosta
  • Bosskovitz
    21.4k

Dosta je evidentno da HNS tu momčad zove "Dinamo II", a Dinamo ju zove "Dinamo b". HNS nije ni jednom napisao "Dinamo b", a ni Dinamo nijednom nije napisao "Dinamo II".
  • d-Zg
    22
    Ja mislim da ne treba razbijati glavu s "2", "II", "B" ili "b", jer ionako će se navijati: "DINAMO, DINAMO!"
    Nitko neće dodavati nastavke.
    A svaki klinac/igrač će reći da igra za dinamo.
    Ne treba cijepidlačiti za te nastavke, sve je to dinamo.
    Ja obično volim reći da idem gledati ili gledam klince dinama.
    I veseli me što imaju jako dobru posjećenost.
  • Thor
    3.9k
    velim, sve skupa je dost logicno i ima smisla.
    Jer recimo ja sam stranac, francuz,talijan,englez,nebitno, pratim nogomet i zelim se informirati.
    Znam da dinamo ima drugu momcad. Idem malo pogledat. Odem na sluzbene stranice kluba pise Dinamo B procitam, idem vidjeti sluzbenu stranicu HNS-a pise Dinamo II. Trazim nema nigdje Dinamo ni B ni b na HNS. Nego Dinamo II. Jel to ista momcad,ne znam. Trazim dalje...nema nigdje sluzbenog podatka o nastupu Dinama B ni b na sluzbenim stranicama HNS-a. Zakljucak, Dinamo B ni b se ne natjece nigdje. A Dinamo II se natjece i nije povezan s GNK Dinamom buduci ih nema na stranici kluba.
    Sve skup,da dost logicno i ima smisla.
  • Kami
    42
    Prema pravilniku HNS-a nazivu druge momčadi se mora dodati rimsko II. Zašto naši stavljaju slovo B treba pitati ljude u klubu zadužene za objave.
  • deda
    48.3k
    Po stoti put, nemaju ljudi zaduženi za objave nikakve veze s time. Klub je odlučio da će naš naziv biti Dinamo b, a HNS, udba i cia ga mogu zvati kako god hoće.
  • Thor
    3.9k
    :up: sorry ali to je argument za dj.vrtic buduci se znaju i primjenjuju odredjena pravila a i klub komunicira sluzbeno sa javnosti pa se u javnoj sluzbenoj objavi objavljuje sluzbeno ime,a mi mozemo u birtiji i tramvaju ga zvati kako zelimo.
  • deda
    48.3k
    Ne ulazim jel to argument za dječji vrtić, srednu ili fakultet. Takav je stav kluba. Čak ti ne tvrdim da li se slažem s time ili ne. Iskreno, meni je svejedno.
  • Crusades
    26k
    Jel realno da se raspravlja je li naziv ekipe 2/II ili B/b?

Nek izbace 2 igrača za prvu ekipu, za ostalo kog boli briga
  • Thor
    3.9k
    Samo sam cekao kad ce @Krizy promijeniti ime teme. :clap: top :lol:
    Realno mozemo mi tu,ja prvi kenjat kao sto se sada brijem si svi koji citaju misle i idem im na k. ali to, da se tako od kluba komunicira je pogresno. To je po meni ne profesionalno i neozbiljno pa makar je i predsjednik tako odlucio. Osim sadrzaja je bitna i forma. Kada nema forme ili se je ne drzis i sadrzaj postaje manje bitan. Ako smo ozbiljan,profesionalan klub, onda se ponasa profesionalno na svim razinama.
    Ako je momcad sluzbeno tako registrirana i igra pod tim imenom sluzbena natjecanja, onda je to sluzbeni naziv. A sluzbeni naziv se objavljuje na sluzbenim stranicama kluba. Sve drugo je balkanizam...mi ga tako zovemo.
    Po toj logici,mi ga tako zovemo, mozemo na stranici kluba nazvati sluzbeno natjecanje Hrvatski nogometni kup, npr. Natjecanje b razine. Ne znam zasto nismo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet