• Fatos Beqiraj
    3.3k
    Samo da jedan od ovih momaka uspije i napravi solidan transfer isplatit ce se svi ovi sto smo doveli
  • Dzoni
    8.1k
    Dinamo b - napokon domaćini!

⚽️ 5. kolo SuperSport Prve NL
    NK Sesvete
    ️ Stadion Ivan Laljak – Ivić, Zaprešić
    petak, 11. rujna u 15:30

Dinamo b je zaredao dvije pobjede, a u petom je kolu prvi put domaćin - svoje će domaće utakmice igrati u Zaprešiću, gradu poznatom po ljubavi prema plavoj boji!

cijena ulaznice: besplatna za članove, 5 € za ostale
    tickets.gnkdinamo.hr

Prodaja ulaznica počinje u srijedu, 9. rujna u 11 sati i traje do petka, 11. rujna u 16:15 sati.

✅ Članovi GNK Dinamo imaju pravo na BESPLATNU ulaznice za SVAKU domaću utakmicu Dinama b
    ❌ Godišnje ulaznice za utakmice na Maksimiru NE VRIJEDE za utakmice Dinama b, za ulazak je potrebno preuzeti besplatnu člansku ulaznicu

ℹ️ Besplatne ulaznice za utakmice Dinama b ne oduzimaju se od četiri besplatne članske ulaznice za utakmice prve momčadi

Vidimo se na domaćem terenu!
  • Fan
    2.7k
    Samo da jedan od ovih momaka uspije i napravi solidan transfer isplatit ce se svi ovi sto smo doveliFatos Beqiraj

Nije li ovo jedna od stvari protiv koje su se ljudi borili?
    Ono, dovedi sve što valja, jedan transfer nek pokrije sve i super, sa još 20 nepotrebnih ugovora na lageru, ala krimos radnja?
    Po meni, da samo jedan od svih ovih uspije je jednostavno ogroman debakl scoutinga.
    Trenutno vidim dosta igrača koji bi mogli ić po milju, dvije, tri, što je Boban jasno naglasio i s čim se slažem, da imamo premalo takvih transfera nego je ono 10m+ ili praktički raskidamo ugovore, tako da sam zasad optimističan, al ne slažem se s tvojim komentarom.
  • rokikaciga
    18.1k
    Kud bas u 15.30 da ne stignem na utakmicu..
  • Dzoni
    8.1k

A što smo trebali, ajde nam reci? Koja to velika akademija svijeta ne radi po tom principu? Nogomet je sport gdje 95% juniora neće dobiti profesionalni ugovor u nekoj od najjačih liga. A lova koja će nam se isplatiti od transfera ide u klub, a ne na offshore račune
  • Jurki
    27.7k
    Ono, dovedi sve što valja, jedan transfer nek pokrije sve i super, sa još 20 nepotrebnih ugovora na lageru, ala krimos radnja?Fan

Problem je bil kaj smo mi dovodili hrpu igraca na veliki ugovor, a upitne kvalitete.
    A dovodilo se tak jer je trebalo uglaviti rikverc.
    Ovo kaj se sad radi je isto po kvantiteti, ali nekog xy nece biti problem prodati za 500 tis - milju ili dvije ako nist drugo, zbog potencijala.
    Kaj je vrijedilo da smo dovodili Atte, Calelle, Carlose s 22-23 godine na 300 keka? Pa ko ce im lud dati takav ugovor iza nas?

Mozemo pokriti sve troskove ulaznih transfera s placama ako prodamo 2 igraca svakog za 2 milje kaj fakat nebi trebal biti problem.
    Sve kaj upadne u prvu ekipu i uspije je vrhnje top kvalitete.

Edit: nece svi ici van za 10-15-20+ milijuna eura.. vec su bitni oni sitni transfercici igraca koji bi prije cekali raskid ugovora.
    Igraca od 20 god ces lako ftopiti u nekakve Teplice, Gyor za 500 tisuca eura ak on nema basnoslovnu placu razine prvotimca Dinama.
  • Fan
    2.7k
    nije da ja nisam za to nego velim da to kvalitativno mora bolje od toga da jedan igrač uspije, a drugi ne, na što se kolega referirao.
    Ne možemo reći da nema tu dosta igrača upitne kvalitete, ali također ih ima i za te potencijalne transfere po par milja eura pa se nadam da će to sve ispast ok na kraju.
    Kaj je vrijedilo da smo dovodili Atte, Calelle, Carlose s 22-23 godine na 300 keka? Pa ko ce im lud dati takav ugovor iza nas?Jurki

Da, ovo se slažem, to je bila strahota, ili recimo slučaj Brkljača sa nenormalnom plaćom.
    Ne znam kakvi su sad ugovori u pitanju, vjerojatno drastično manji, ali opet ovo gore kaj sam napisao - nije valjda cilj da jedan od 50 uspije pa da se proda za 15, 20m nego da od tih 50 bude jedan takav, a još njih 20 koji će ić za milju dvije. E to je onda uspjeh škole kao kolektiva.
  • Bosskovitz
    21.4k
    Nije li ovo jedna od stvari protiv koje su se ljudi borili?Fan

Nije. Borili smo se protiv gomilanja igrača preko čijih ugovora i odšteta se izvlačila lova iz Dinama i de facto pljačkao klub. Dovesti veći broj talenata koji su skautirani i za koje se vjeruje da će uspjeti nema s tim nikakve poveznice osim što se, eto, i u jednom i u drugom slučaju radi o dovođenju igrača.
  • Jurki
    27.7k
    kak sam napisal u prethodnom postu. Nema xy igrac 300 tisuca eura placu. Znaci ako je i underperformal, ide transfer u roku 2 godine.. ako nista drugo za postotak. Takvog igraca moze platiti tj dati mu placu Maribor, Olimpija, Gyor, Sarajevo itd.. ak nikak dati ga za dž uz postotak. Ak uspije opet ces zaraditi.

Mi smo tek ove godine poceli raditi sitne transfere.. finu cifru natukli a ostala jezgra momcadi.
  • Dzoni
    8.1k
    Ovo ljeto smo doveli Ultru, Molchana, Fuzya i Šivaleca za neku lovu ciljano u B ekipu. Sveukupno po TM 820k, isto kao jedan Prevljak. Ostatak su naši juniori i pokoji junior iz ostatak momčadi u hrvatskoj ligi. Niti je kvalitativno to neka velika brojka igrača niti su transferi veliki. U nogometu ne može svatko uspjeti, pogotovo u toj dobi, s time moramo živjeti. Cilj je da i ovi koji ne uspiju da se utope za neke novce, za razliku od prije kad bi to bilo odmah raskid ugovora i zbogom, a zadržati standard prodaje najboljih za velike odštete. Koliko ćemo u tom biti uspješni, vidjet ćemo. Ali sigurno će se isplatiti više nego što je bilo prije
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    debakl skautinga je po meni ako ni jedan ne ode za neku lovu oko 10mil tj tu negdi malo veci transfer glupo je rec cifru.

Ali da ce sve pogodit to bi bilo potpuno nerealno
  • Jurki
    27.7k
    i ako na uzorku od 4 igraca jednog utopis za 2 milje, dva za postotak i da samo 1 uspije u prvoj momcadi.. pokrili smo sve troskove i na jednom cemo imati cistu zaradu.
  • Thor
    3.9k
    [img]http://Screenshot-20260908-185849.jpg

Opet Dinamo ali ovog puta s malim "b"
    Ne shvacam jel ovo sad neka zajebancija od stane portala i njegovih odrzavatelja ili netko namjerno busi.
    Sto god je hoce li netko iz kluba reagirati konacno?
    Majke mi ja ovo ne mogu razumjeti :roll:
  • Thor
    3.9k
    Ista stvar i na objavi kluba za ovog malog bjelorusa!
    Hoce li netko iz kluba reci konacno kako se zove momcad dinama koja nastupa u prvoj hnl pa da znamo. Da li je to Dinamo II ili Dinamo B ili b ili koji k.? @Papastrumf
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet