• Thor
    3.9k
    to sto govoris i usporedjujes nije isto. 4.Ravnice 6 i Četvrte Ravnice 6 je jedno te isto napisano brojcano ili slovima, ista adresa. Da pise 4.Ravnice 6 i 6.Ravnice 4 nije isto jer postu nikad ne bi dobio.
    Kao sto nije isto da li se ti zoves Mali M ili Mali II. Kada bi se sada netko htio registrirati na forumu sa nickom Mali M ne bi mu proslo jer je taj nick zauzet, a Mali II je sasvim druga osoba, osim ako netko dupla isti identitet. Radi se o ispravnoj identifikaciji i koristenju iste. Zvuci kao cjepidlacenje ali nije. Radi se o ispravnom sluzbenom koristenju sluzbenog imena.
    Kada bi takve stvari bile nebitne onda bi npr. na forumu mogli svi biti Mali M ili Thor kao Agent Smith u Matrixu pa recimo administratori ne bi znali koga treba banati :lol: (a sto svakako ima svoje prednosti)
    :wink: pitanje je da li bi to dopustili.
    Ako si ti Mali M onda si taj kada pises, a da li ce te netko znati pod nekim drugim nickom,moguce ali kad ce te tagirati,tagirati ce Mali M.

No u pravu si, ponovio sam 10 puta i da, dosta je o tome.
    Nadam se da ce netki u klubu razmisliti o tome i mozda prihvatiti argumente.
  • mali M
    10.5k
    semantika stari... Dao sam ti usporedbi jer se zna o čemu se radi. U nogometu druga momčad se oduvijek nazivala 2 ili B... Doslovno je to istoznačnica u nogometnom žargonu..

Nadam se da ce netki u klubu razmisliti o tome i mozda prihvatiti argumente.Thor

Stari moj al ti nisi dao nikakav argument osim silnog osobnog nezadovoljstva sa time...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet