• Marley
    5.8k
    Malo sam skeptik oko ove ideje s Juranovicem, a posljedicno tome i oko toga da Gvardiol igra stopera. Ali ok, u svakom slucaju bas me veseli vidjeti kako ce sve skupa izgledati.

Ispricavam se ako se vec pisalo, ima li negdje snimka cijele pressice? Obavezno ju zelim pogledati kasnije, a u guzvi sam pa ne stignem citati nista unazad, samo sam popis vidjela i kratke novinarske crtice.

I da, cestitke nasim deckima, a posebno kapetanu :heart:
  • Archangel
    303
    Vušković-Gvardiol stoperski par će biti world class
  • ZG plavi 01
    593
    Budimir za repku nije pokazao gotovo nista. 7 golova u 41 nastup, od cega 2 u prijateljskim, 1 protiv Gibraltara i jedan penal za 4 1 protiv Ceske.
  • Archangel
    303
    Meni se jako sviđa što je izbacio onog Pongračića koji je češće bio opasan po svoj gol a i Car koji nema klub.
    Erlić mi se uvijek više sviđao od obojice, kao rezervni stoper je dobar.
  • Matija1711
    47
    Dosta los popis,Nejasmic igra brutalno u NECu,zasto nema Segecica koji u zadnjih 12 utakmica ima 7 golova i 4 asistencija,nema ni Jagusica ni Pjace,opet bez krila igramo.A mogo je ili Hrgovica ili Bradarica za lijevi bek pozvat.
  • Warrior
    202
    od njih trojice (Caleta Car, Pongracic i Erlic) Caleta Car se najboljim pokazao, on i Sutalo dobro pasu jedan drugom. Dalic je jedini koji je nesto u Pongracicu vidio, nije ni Erlic daleko.
  • Marley
    5.8k
    ne brine mene stoperski par niti najmanje, brine me lijevi bek.
  • Matija1711
    47
    A vidis da Gvardiol samo i tog lijevog beka igra u Citiju,vec dosta dugo nije igro stopera.
  • Archangel
    303
    Juranović i Stanišić ako će trebati
  • Matija1711
    47
    Mene brinu krila vise,opet je samo tu perisic koji ima 37 godina, i pasalic koji slabo igra u MLSu. Ne znam zbog cega Segecic ili Jagusic nisu pozvani
  • Carmichael
    854
    slažem se za Nejašmića, ali za Hrgovića baš nikako.

On je isti igrač kakav je bio prije par godina kad je došao na scenu, vrlo mali napredak je ostvario za razliku od nekih tadašnjih mu suigrača (Pukštas, Sigur, Brajković, a čak i neki mlađi talenti su ga stigli). Ne vidim mu niti jednu top kvalitetu da ima, osim centaršuta.

Da nije deficitarna pozicija + lijeva noga, bio bi im na posudbi u Rudešu kao Skoko.

Juranović je daleko od primea, ali u primeu je stavio u džep Viniciusa, odigrao 40 utakmica za reprezentaciju, nije baš anonimac
  • vlatkomarkovic
    4k
    Ja nemam ništa veliko protiv popisa, malo mi je too much napadača, ali ok želi ih vidjeti sve uživo, fali krila, ali fali nam krila uvijek, možeš Segecica eventualno…. Prirodni lijevi bek neki, Bradaric po meni, al možeš 2-3 zakrpati to…. Nejasmic je mogao, ali ok isto… Nema vise nagomilavanja stopera, 10-ki, 8-ica, pa adaptacija na druge pozicije….. Sve u svemu ok…. Napokon Mišić to mi je najveći plus.

Ono sto mi se isto jako sviđa je stožer, dobar je miks, imamo trenere, imamo bivše igrače, imamo analitičare, napokon experta za prekide….

Dobra pressica lijepo objašnjeno sve….

Sve u svemu jako dobar početak
  • Netkos
    225
    Kakav Jagusic? Pa ne igra niti u Panathinaikosu a ti bi ga zvao u reprezentaciju?
  • Archangel
    303
    Rekao je Bilić da neće zvati toliko napadača u budućnosti. Sada hoće dati svima priliku i vidjeti ih uživo kako igraju
  • Archangel
    303
    Ja ne kužim zašto se on uopće gura na krilo kada je on više nešto između 8 i 10. Nema velike razlike od kada je Dalić stavljao ofenzivne vezne na desno krilo godinama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.