• Marley
    5.8k
    Malo sam skeptik oko ove ideje s Juranovicem, a posljedicno tome i oko toga da Gvardiol igra stopera. Ali ok, u svakom slucaju bas me veseli vidjeti kako ce sve skupa izgledati.

Ispricavam se ako se vec pisalo, ima li negdje snimka cijele pressice? Obavezno ju zelim pogledati kasnije, a u guzvi sam pa ne stignem citati nista unazad, samo sam popis vidjela i kratke novinarske crtice.

I da, cestitke nasim deckima, a posebno kapetanu :heart:
  • Archangel
    302
    Vušković-Gvardiol stoperski par će biti world class
  • ZG plavi 01
    592
    Budimir za repku nije pokazao gotovo nista. 7 golova u 41 nastup, od cega 2 u prijateljskim, 1 protiv Gibraltara i jedan penal za 4 1 protiv Ceske.
  • Archangel
    302
    Meni se jako sviđa što je izbacio onog Pongračića koji je češće bio opasan po svoj gol a i Car koji nema klub.
    Erlić mi se uvijek više sviđao od obojice, kao rezervni stoper je dobar.
  • Matija1711
    47
    Dosta los popis,Nejasmic igra brutalno u NECu,zasto nema Segecica koji u zadnjih 12 utakmica ima 7 golova i 4 asistencija,nema ni Jagusica ni Pjace,opet bez krila igramo.A mogo je ili Hrgovica ili Bradarica za lijevi bek pozvat.
  • Warrior
    202
    od njih trojice (Caleta Car, Pongracic i Erlic) Caleta Car se najboljim pokazao, on i Sutalo dobro pasu jedan drugom. Dalic je jedini koji je nesto u Pongracicu vidio, nije ni Erlic daleko.
  • Marley
    5.8k
    ne brine mene stoperski par niti najmanje, brine me lijevi bek.
  • Matija1711
    47
    A vidis da Gvardiol samo i tog lijevog beka igra u Citiju,vec dosta dugo nije igro stopera.
  • Archangel
    302
    Juranović i Stanišić ako će trebati
  • Matija1711
    47
    Mene brinu krila vise,opet je samo tu perisic koji ima 37 godina, i pasalic koji slabo igra u MLSu. Ne znam zbog cega Segecic ili Jagusic nisu pozvani
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.