• DerHerrKool
    1.8k
    5. Upload slika direktno s forumaBlueNinja
    E da mi je ovo na mobitelu :grin:
  • BlueNinja
    774
    Mislim da nisi jedini, ima puno kandidata
  • DerHerrKool
    1.8k

Jel bi mogli imat opciju da uključimo/isključimo prikaz poruke na koju se odgovara?
  • BlueNinja
    774
    malo sam bio lijen pa nisam to dodao, ali ko i uvijek budem za sve opcije dodao da se mogu uključiti i isključiti pa nek svako koristi kaj mu paše
  • BlueNinja
    774
    Izbacio sam novu verziju ekstenzije u kojoj je glavna stvar tamni način za prikaz foruma.

Ako vas je ikad u sitne sate zaslijepio ekran dok ste veselo otvarali Zonu, i usput probudili pola ukućana, ovo je za vas: stigao je tamni prikaz, i to cijelog foruma, ne samo tema.

Screenshot-3-9-2026-92531-www-zonadinamo-com.jpg

Kako se pali: u izborniku gore, odmah iza KONTAKT, pojavio se mali gumb (☾ / ☀). Klik ga pali, ponovni klik gasi. Dok ga prvi put ne stisneš, forum prati postavku tvog sustava, a ako ti je Windows u tamnoj temi, forum će se i sam otvoriti taman.

Gdje radi svugdje: naslovnica, kategorije, teme, profili, poruke, blog, članovi.

Ako ti ne treba: u postavkama ekstenzije, pod „Na forumu", isključi „Tamni prikaz foruma". A ako ne želiš da ekstenzija uopće dira izgled foruma, isključi „Mijenjaj izgled foruma", forum tada izgleda točno kao da je nemaš instaliranu.

Usput, od zadnjih verzija:
    - dijalog za slike sada bira gdje šalje sliku (catbox, freeimage, imgbb) i radi i u porukama

Screenshot-3-9-2026-92244-www-zonadinamo-com.jpg

- živi banner na temi o ulaznicama se sam osvježava

Screenshot-3-9-2026-9243-www-zonadinamo-com.jpg

Ako negdje nešto izgleda krivo javite ovdje. Forum ima puno stranica i sigurno mi je nešto promaklo.
  • BlueNinja
    774
    malo sam se poigrao kak ovo imati na mobu i našao rješenje

Ekstenzija radi preko Yandex Browser aplikacije. Preko aplikacije se ekstenzija skine preko Chrome store linka i to je to.
  • BlueNinja
    774
    Odobrili su i firefox addon, pa svi vi koji ste prije bili zakinuti slobodno testirajte

https://addons.mozilla.org/addon/zonadinamo/
  • Netkos
    231
    Isprobao sam je na firefoxu, i na destkopu i mobile i zbog nekog razloga promjeni izgled stranice na tamnu. Ne mislim da prozor od addona već se stranica zonadinamo promjeni u tamnu bez obzira na postavke addona.
  • BlueNinja
    774
    na desktopu bi trebao imati ikonicu mjeseca/sunca gore u toolbaru za promjenu dark/light moda, a na mobile sam to dodao u novoj verziji koju tek trebaju odobriti
  • jp23
    4.7k
    Izgleda lijepo na firefoxu, koliko vidim ikona za promjenu dark/light se nalazi desno od KONTAKT.

No odmah da prijavim jedan detalj vidljiv na ovoj slici ispod:

image.png

Dok se tipka i dok je fokus na poruku, iz nekog razloga se zasvijetli ova ikona koja zapravo kaže draft not saved. Pretpostavljam da se css id ili klasa od gumba mijenja tijekom tipkanja teksta, pa da ga nije ulovio addon :)
  • BlueNinja
    774
    ak je ovo jedina stvar koja šteka onda smo dobri :razz:
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.