• DerHerrKool
    1.8k
    5. Upload slika direktno s forumaBlueNinja
    E da mi je ovo na mobitelu :grin:
  • BlueNinja
    764
    Mislim da nisi jedini, ima puno kandidata
  • DerHerrKool
    1.8k

Jel bi mogli imat opciju da uključimo/isključimo prikaz poruke na koju se odgovara?
  • BlueNinja
    764
    malo sam bio lijen pa nisam to dodao, ali ko i uvijek budem za sve opcije dodao da se mogu uključiti i isključiti pa nek svako koristi kaj mu paše
  • BlueNinja
    764
    Izbacio sam novu verziju ekstenzije u kojoj je glavna stvar tamni način za prikaz foruma.

Ako vas je ikad u sitne sate zaslijepio ekran dok ste veselo otvarali Zonu, i usput probudili pola ukućana, ovo je za vas: stigao je tamni prikaz, i to cijelog foruma, ne samo tema.

Screenshot-3-9-2026-92531-www-zonadinamo-com.jpg

Kako se pali: u izborniku gore, odmah iza KONTAKT, pojavio se mali gumb (☾ / ☀). Klik ga pali, ponovni klik gasi. Dok ga prvi put ne stisneš, forum prati postavku tvog sustava, a ako ti je Windows u tamnoj temi, forum će se i sam otvoriti taman.

Gdje radi svugdje: naslovnica, kategorije, teme, profili, poruke, blog, članovi.

Ako ti ne treba: u postavkama ekstenzije, pod „Na forumu", isključi „Tamni prikaz foruma". A ako ne želiš da ekstenzija uopće dira izgled foruma, isključi „Mijenjaj izgled foruma", forum tada izgleda točno kao da je nemaš instaliranu.

Usput, od zadnjih verzija:
    - dijalog za slike sada bira gdje šalje sliku (catbox, freeimage, imgbb) i radi i u porukama

Screenshot-3-9-2026-92244-www-zonadinamo-com.jpg

- živi banner na temi o ulaznicama se sam osvježava

Screenshot-3-9-2026-9243-www-zonadinamo-com.jpg

Ako negdje nešto izgleda krivo javite ovdje. Forum ima puno stranica i sigurno mi je nešto promaklo.
  • BlueNinja
    764
    malo sam se poigrao kak ovo imati na mobu i našao rješenje

Ekstenzija radi preko Yandex Browser aplikacije. Preko aplikacije se ekstenzija skine preko Chrome store linka i to je to.
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.