• Droljo
    31.7k
    Mamića, PerasThe Undertaker

Ne, neću ih vrijeđati na osobnoj razini...
    Svašta
  • Paggini
    98.1k
    Jer isto je vrijeđati demokratski izabrano vodstvo i spodobe koji su dokazano pokrali desetine milijuna eura iz Dinama i sustavno uništavali ikakvu ljubav navijača prema Dinamu. :up:
  • Zg123
    4.5k
    Mamića, Peras iThe Undertaker

Argumenti su za te osobe da su izvlacili novac iz kluba zarad osobne koristi i logicno i legitimno da cu ih pluvati svaki put. Sta je problem?
  • Nolifer
    15.7k
    Vrijedi za Bobana, Dabca, Kovačevića, Mamića, Peras itd...The Undertaker

U istu rečenicu ne možeš staviti jedne i druge. :vomit:

Tak da ne vrijedi...
  • Chomakhidze
    282
    Ekipa pitanje, jel mozemo mi vise odgadjati HNL utakmice ove sezone? Znam da je bilo nekih promjena u vezi toga i lani se nije odgadjalo dok se ove godine vec odgodila jedna s Rijekom.
    Vidim da su NEC/Rijeka u dva dana, kao i Sunderland/Varazdin?
  • Ludovic IX
    12.7k
    ekipa, ja sam napisao da je to moje osobno mišljenje.. gade mi se ti ljudi.. oni ne vole dinamo. oni vole dinamo koji prodaje gvardijola za 30-40 milja jer je to pokazatelj da smo veliki lkub jer ne kuzim drugi razlog.. za vrijeme mamića je rezultat bio 10x lošiji nego sad u europi.. a čim je fizički otišao iz HR, dinamo je prodisao.. a onda punim plućima par godina kasnije

čak i to četvrtfinale protiv villareala je bilo bez ijednog mamića.. 3-0 protiv tottya nema ima mamić u sebi nigdje zapisano. ima 0-2 u londonu, to mnu zadnje bilo.
  • Paggini
    98.1k
    Ekipa pitanje, jel mozemo mi vise odgadjati HNL utakmice ove sezone? Znam da je bilo nekih promjena u vezi toga i lani se nije odgadjalo dok se ove godine vec odgodila jedna s Rijekom.
    Vidim da su NEC/Rijeka u dva dana, kao i Sunderland/Varazdin?
    Chomakhidze

Nema odgode, a ove utakmice koje spominješ su placeholder datumi, nije određeno još kad se igra. Odgoda s rijekom je došla zbog UEFA pravila koja zahtjevaju da ne može klub igrati unutar 72 sata dvije utakmice, što je značilo da smo stavili subotu tekmu, rijeka bi imala manje od 72 sata od svoje zadnje tekme, a da smo stavili u nedjelju, mi bi imali manje od 72 sata do naše tekme, jel.
  • Chomakhidze
    282

Aha, hvala na objasnjenju. To znaci da se obje tekme igraju te vikende, samo ce se vjerojatno pomaknut za nedelju ili ponedjeljak.
  • Doktor Kunić
    6.9k
    Kako to da je to baš smrdljivi n1 :rofl:
  • vjeko1701
    29.1k
    Kritizirati Bobana i bilo koga iz vodstva Dinama je potpuno legitimno. Bilo bi dobro da je argumentirano ali znamo da to nije uvjet na većini društvenih mreža. Nije legitimno vrijeđati bilo koga, pogotovo na osobnoj razini. Vrijedi za Bobana, Dabca, Kovačevića, Mamića, Peras itd...The Undertaker

Ma nije stvar glupih mišljenja ponaosob nego kao što smo mogli vidjeti već puno puta, koordiniranog širenja neistina, sasvim slučajno uvijek iz istih izvora. Sasvim slučajno uvijek u nekim pažljivo odabranim trenucima, jasno koordinirano.

Tu po meni postoji određen prostor za unaprijeđenje kada bi budžet to dopuštao. Od najma stručnjaka da očisti klupske društvene kanale od botova koliko god je to moguće pa sve do nekih drugih stvari koje se potencijalno otvaraju kada su u pitanju dezinformacije koje narušavaju ugled kluba.

Nikakve crne liste, nikakve zabrane ali definitivno metode borbe koje su u današnjem svijetu jednostavno potrebne. Javni imidž je danas užasno bitan. Direktno utječe na prihode klubu. Određeni oponenti koriste rubno ilegalne metode narušavanja toga koje iako nisu zasad previše efektivne, mogu postati s vremenom.
  • Paggini
    98.1k
    Oko incidenta smo kontaktirali i zagrebačku policiju, čiji odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Brate dragi možeš pohapsiti 4000 ljudi svaki tjedan na Maksimiru, kao i 8000 u nedjelju, zašto se zaustaviti samo na jednoj prijavi. Spasite ovu državu od terora tih ljudi koji dižu desnice na ja volim samo dinamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Al ovo je još jače:

Inače, ulaznice za ovu proslavu puštene su u prodaju 10. travnja, kad je osnovana Nezavisna država Hrvatska (NDH).

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • The Undertaker
    10.1k
    Nisam PR stručnjak ali, kako kažeš, postoje načini. Osobno, mislim da je to jalov posao i da na njega ne treba trošiti resurse i drago mi je da se klub ne osvrće puno na takva podmetanja. Najbolji odgovor svima je napraviti uspješan i jak klub.
  • crophantom
    7.4k
    mislim da Skejo ne razmišlja o NDH toliko ko ekipa iz N1. Vjerojatno imaju cijeli odjel zadužen za traženjm poveznica s NDH-a, međusobno si salutiraju ličkim rukovanjem kad uspiju nešto iskopati.
  • vjeko1701
    29.1k
    Nisam PR stručnjak ali, kako kažeš, postoje načini. Osobno, mislim da je to jalov posao i da na njega ne treba trošiti resurse i drago mi je da se klub ne osvrće puno na takva podmetanja. Najbolji odgovor svima je napraviti uspješan i jak klub.The Undertaker

Po meni će kad tad doći vrijeme kad će postati nužnost. Jednostavno u takvom svijetu živimo. Naravno da ne treba trošiti resurse kojih nema, ali nadam se da barem postoji svijest da bi mogao doći trenutak koji će zahtjevati poneki potez u zaštitu kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.