• fakin
    6k
    odgoda je bila moguća jedino kad mi igramo utorkom, a protivnik nas cetvrtkom. Posto i mi i tovari igramo isti dan nema odgoda vise
  • skener
    9.4k
    Nakon Sesveta javio se i HD

94d1dd00-41b1-49d8-b75d-3b858dc20e9a.webp
  • rokikaciga
    17.9k
    Prijateljskija poruka od Sesvetske objave. Zna li netko jel bi oni mogli to izdrzati s obzirom na kolicinu nase djece?
  • The Undertaker
    10.1k
    I to je neko privremeno rješenje u krajnjoj nuždi, da pojedine generacije treniraju na terenima drugih klubova a kao kompenzacija da im se obnovi travnjak ili naprave svlačionice itd...
    @rokikaciga
    HD ima dva pomoćna terena sa pravom travom i jedan pomoćni sa umjetnom travom. Ne bi mogli udomitii sve ali par generacija da. Međutim, i dalje ne rješavaš pitanje igranja službenih utakmica jer bi tereni možda izdržali trening ali utakmice svih generacija vrlo teško.
  • crophantom
    7.4k
    Živim par sto metara od Dragovoljca, meni se čini da je vec sad tamo hrpetina djece, ti tereni su non stop puni.
    Ali ako misle da ima jos kapaciteta, lijepa gesta.
  • austrijanac
    13.7k
    Igrao tamo prije 15ak godina kroz cijele kadete i juniore.

Onaj pomocni travnati je bio uzas, pomocni umjetni je bio dobar.

Ostalog se bas ne sjecam.

Kako god, lijepo od klubova da se nude - bilo s privatnim interesima ili ne.
  • Jos-Optimus
    13.1k
    mislim da je Mamića posve legitimno vrijeđati na osobnoj razini, dapače, to je poželjno
  • The Undertaker
    10.1k
    Mislim da nije potrebno nikoga vrijeđati ali za Zdravka Mamića recimo razumijem (ne opravdavam) jer je i on radio isto pa je, u neku ruku, dobio zasluženo. Ali drugi nisu...
  • Jos-Optimus
    13.1k
    ma kuzim ja sto si ti, opravdano, htio reci, ali dijete u meni nije izdrzalo :wink:
  • Crni86
    24.1k
    Cim oni pisu javna pisma i sl. vjerujem da i grad i dinamo iz nekog razloga takvo rijesenje odbijaju. Ovo je samo radi javnog pritiska pa da se njihova ponuda ponovno razmotri.
  • The Undertaker
    10.1k
    Piše ti nevidljivim slovima: "Vi (Grad) nama obnovite terene i svlačionice a mi ćemo "ugostiti" Dinamo."
  • DiddyGuela
    6.8k
    Nevjerojatno koliko se novaca u proslosti profuckalo a da ovaj klub osim stadiona nije bio u stanju ni izgraditi kamp. Od svih tih transfercina... ocito je prioritet bio napuniti racune u kojekakvim poreznim oazama. Od uprave do agenata i ostalih stakora.
  • KtcGoat
    7.6k
    Lijepo od njih, Rođo. Evo crveno :heart: , kad vec nema crno
  • kajsitilud
    1.7k
    Mislim da nije potrebno nikoga vrijeđati ali za Zdravka Mamića recimo razumijem (ne opravdavam) jer je i on radio isto pa je, u neku ruku, dobio zasluženoThe Undertaker

Glavatog se najmanje vrijedalo zato kaj je on vrijedo druge… Svi mi ovdje dobro znamo da to znas. Nema potrebe da glumis moralnu vertikalu ovdje.
  • vjeko1701
    29.2k
    Pravomoćno osuđeni kriminalac nije tema ovdje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.