• vjeko1701
    29.1k
    Ekipa pokušava u ovom periodu razvoja infrastrukture ubaciti sebe. To je razumljivo i nema ničeg lošeg u tome. Problem je da ja ne vidim da bi grad financirao i Kranjčevićevu i pola Maksimirskog kompleksa i kompleks stadiona i kampa u Sesvetama.

To bi bila 3 stadiona u 7-8 godina. Plus rješavanje pravnog statusa Veslačke plus zemljište za kamp koji bi financirao Dinamo. Naravno, nije loše da se sve to napravi i sportska infrastruktura Zagreba skoči za 1000% u manje od 10 godina, samo nije realno.
  • Profesor Baltazar
    217
    Mene taj kamp najviše zabrinjava od svega.
    Ako će Kranjčevićeva bit gotova do proljeća, a Maksimir se krene rušit tijekom druge polovice sjedeće godine, kamp treba pod hitno rješavat. Kupnja zemljišta i gradnja novog kampa po meni je neizvedivo jer zahtijeva puno vremena.
    Ovo sa Sesvetama mi se čini u redu i brzo za realizaciju obzirom da postoji započeta gradnja.
    Druga varijanta, što bi po meni bilo i najmanje bolno su kontejnerske svlacionice i korištenje postojeće infrastrukture dok se Maksimir ruši/gradi.
    Nadam se da nećemo doći pred zid, uložili smo u školu, mlade igrači i trenere i ne bi bilo pametno da se to sve raspadne jer nema infrastrukturnih uvjeta.
  • Omake
    21k
    30.9. Je update Transfermarkta za HNL. Hoće li dva najskuplja igrača Dinama vrijediti više od kompletnog hajduga?
  • crophantom
    7.4k
    nece, ocekujem da stodra srusi cijenu Sergiju jer nije prodan, a i Ivanušec ide odmah na pola milje vrijednosti :grin:
  • Omake
    21k
    A Beljo plus Stojke, 30 milijuna kombinirano?
  • joesimunic
    531
    Za Belju i Stojketa ne znam hoće li kombinirano vrijedit 30 mil, ali sam siguran da će Huram i Šutalo kombinirano vrijedit bar 8 kad ih ovaj debil napumpa s argumentom da su ih uveli u Europu, a nebi me čudilo da i ostale napumpa.. tako da teško da ćemo s ovom dvojicom bit jači.
  • crophantom
    7.4k
    ma nema šanse. Mislim da ce oba ostati tu gdje jesu, mozda Beljo mrvicu naraste
  • hardek
    12.5k
    30.9. Je update Transfermarkta za HNL. Hoće li dva najskuplja igrača Dinama vrijediti više od kompletnog hajduga?Omake

Očekujem Šutala i Gurama na barem milijun i Šegu na cca 4 milje eura
  • NORTE
    27k
    Čuj nk sesvete se guraju da budu dinamov kamp, je li moguće ovo?
    Kamp treba biti u širem centru grada ili blizini Maksimira, a ovi sateliti neka odjebu!
  • rokikaciga
    17.9k
    vremenski ti treba krace autom do stadiona Sesveta nego Kranjce od Maksimira a i km je slicna (9-7km)
    Pogotovo ako se produzi Branimirova..
    Bus vozi skoro do stadiona, vlak ti je na manje od 10min pjeske od stadiona
  • NORTE
    27k
    vremenski ti treba krace do stadiona Sesveta nego Kranjce od Maksimirarokikaciga

Koliko kraće? 2 minute?

Kamp treba biti bliže širem centru grada i po mogućnosti ne daleko od cestovnih, tramvajskih i željezničkih pravaca, a ne na rubu metropole, u prometno zagušenim Sesvetama.

Je da će u blizini za koju godinu niknuti četverotračna Branimirova, ali svejedno je suludo da se netko s ruba grada koji je u prometnom kolapsu gura zbog vlastitog interesa.
  • Hebimir Strašni
    365
    Pa tak je ,.da se gleda samo lokacija Sesvete nisu uopće loša lokacija. Samo tu su problem neke druge igrice,a ne lokacija.
  • rokikaciga
    17.9k
    Kamp treba biti bliže širem centru grada i po mogućnosti ne daleko od cestovnih, tramvajskih i željezničkih pravaca, a ne na rubu metropole, u prometno zagušenim Sesvetama.NORTE

Kazes ne u prometno zagusenim sesvetama (koje imaju zeljeznicki pravac i 269 vozi skoro do stadiona), ima i Bajs koliko znam a zelis staviti kamp u centar Zagreba...koji nije prometno zagusen?
    Drago mi je da pokazuju ambicije, nadam se da ce doci barem do razgovora
  • Netkos
    220
    Lakše je nekom klincu od 14-15 godina doći u centar na trening nego u Sesvete.
  • fakin
    6k
    Dom Sportova, Kranjceviceva, Cibona, Veslacka, Mladost. Cijeli sport grada Zagreba bit ce u krugu nekoliko ulica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.