• Mr Anderson
    21.8k
    I ja sam kao i Boban prije bio veliki zagovornik kupovine Matkovića, međutim sad nakon drugog loma križnih u kratkom roku i mladim godinama više ne vidim smisla da ga se dovodi. Vjerojatno se i Boban ohladio.
  • Bryan
    148

Ja im ne bi dao nikog. Sjetite se miniranja Beljinog transfera kad ga nisu pustili u Dinamo. Ili lupanja cifri za Matkovića. Sad za ovog nekog novog klinca.
  • VolimDinamoOo
    639
    Upravo to.. i onda se cude nasi sto dovodimo strance iz drugih liga.. pa i treba s obzirom na cijene koje nam nabijaju u hnlu, ne vrijede ni upola toliko
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    Ugovor mu istjece na ljeto, jedino ga besplatno dovest pa u B momcad sta bude bude. Naravno ako bi on pristao na to
  • Brusa
    4.2k
    moje mišljenje je da ne bi. Nije on više klinjo od 17 godina, iduće godine će imati 21. Mislim da mu se ne ide igrati II. Ligu kao nekom izlaznom junioru.
  • Fan
    2.7k
    Zločesti Lokomotiva, Osijek, Slaven itd što žele maksimalizirat profit i ne žele Dinamu dat istu cijenu ko i ekipama izvan HNLa (kaj je btw normalno u svijetu, primjer Alvarez gdje bi ga Atletico Barci prodao za 500m, a Arsenalu za 150).
    Jbt, niko nas ne tjera da kupujemo i prodajemo u HNLu ako ne želimo platit/pristat na ponude.
    Nikome vrata ne bi trebala bit zatvorena, samo moramo više gledat svoju guzicu i to je to. Ako nam ne pašu kriteriji nečega, ne ulazimo u taj posao i gotovo. Zatvaranjem vrata bilo kome samo štetimo sebi, boli nas k dal se kaj događa drugima ili ne zbog toga...
    Edit: ili npr jel Bara kriv kaj smo mi čekali 100 godina da se riješi situacija s Livijem il smo mogli 1.8. reć: došao je rok, oćeš, nećeš, ako ne, idemo dalje? Najlakše je krivit drugog.
  • Jos-Optimus
    13.1k
    ili u tvom slučaju, najlakše je kriviti Dinamo
  • Dinaminjo
    2.5k
    Kakvo zatvaranje i ignoriranje, kolko imate godina kad to predlazete za klub iz nase lige?

Postoje dobri poslovi i losi poslovi, na nama je da odredimo granicu, a ona nije na 0% sanse.

Jel zelimo npr opciju da Vrbu dobijemo za 1.3m ako netko nudi 2.0 ili zelimo da nas Os preskoci?
  • NitkoBitan
    38.6k
    Kruha ce bit gladni bez Dinama.
  • Filip B
    497
    Ne ulazim u druge komentare, sad pricamo o ovom tu - Zasto bi klub bio trostruko na gubitku? Gubi dobrog za manju lovu nego sto su spremni nekom protiv koga se natjecu.
  • Dzoni
    8k

Da, da, evo svi se sutra gase jer nemaju kome prodat, kao da ne postoje poljske, portugalske, češke lige. Razlika između top 4 i ostatka lige svake godine je sve manja, a "manji" klubovi bez problema mogu oteti bodove "velikima"
  • Droljo
    31.7k
    od kojeg novog igraca ocekujete najvise?dMilan

Lautaro Ultra
  • Fan
    2.7k
    Kruha ce bit gladni bez Dinama.NitkoBitan

Nit će oni bit gladni jer ima brdo klubova koji će kupovat od njih, nit ćemo mi bit gladni (za igračima) jer očito ima mladih igrača i iz drugih, jakih liga, kojima je Dinamo primamljiv.
    Ugl, nitko nebi potpuno nastradao da mi, karikiram, prekinemo kontakte sa svima iz HNLa, ali mislim da bi to više štetilo nama jer bi izgubili bazen domaćih igrača.
  • vlatkomarkovic
    4k
    Mislim realno, malo su mi nakaradna ova sva prozivanja drugih klubova, ovo je cijena, pregovaramo i oko kupnje i oko prodaje, ili je dogovor ili nije. Mislim nema svjetske urote protiv Dinama…. Tu smo psovali Lazio jer ne želi dati dobru ponudu za Sergija i ne znam koga sve ne još prije za ne znam koga sve, a s druge strane od koga god mi kupujemo bilo strani bili domaći, a gle te šta ne puste…. To je tako u bilokojem poslu ovo je cijena, možemo se dogovoriti, ak smo predaleko idemo dalje… Mislim ok, razumijem frustraciju, ali sada da su svi prevaranti, mislim ne vidim smisao napadanja kontstanog niti rasprave kako su svi prevaranti…. Ne znam kakva je to rasprava…. U krajnju ruku jesmo li doveli Sivaleca, Stojakovića i Prevljaka iz HNLa samo u ovom prijelaznom roku? To vam je glavni argument vis a vi cijeli HNL je protiv nas….. A ova natjecanja tko će jace pljucnuti drugi klub u HNLu nije rasprava nego je ono razina ne znam čega……
  • vlatkomarkovic
    4k

Dugoročno - Fuzzy

Ove sezone - Ivanusec i Kotarski 50/50
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.