• InteraGal MGC
    70
    Realno Kolarik nam nije neophodan, svakako bih prije da guramo Zebića, kad ionako imamo problem sa prijavom igrača.

Omerović im glavni igrač, oni će ga prodat za kikiriki, kad se spomene dinamo svima apetiti odu u nebesa.
    A ionako je i Dinamo u financijskoj krizi, ne velikoj, ali dovoljnoj da se takvi zahtjevi vrlo brzo odbace
  • joesimunic
    530
    Ma odjebat skroz treba i te cigane iz Osijeka, kao što smo Rijeci i Lokomotivi zatvorili pipu pa su sad u čudu i nemaju gdje igrača prodat, nismo caritas.
  • Netkos
    220
    Ma oni u Osijeku nisu normalni. Koliko su samo tražili za Matkovića početkom ove godine. Rekli da je ponuda od 1.5 milijuna smiješna i da žele višestruko više.
  • Dzoni
    8k
    Ne treba nikoga odjebavat, samo treba igrati po našim pravilima. Zatvaranjem tržišta samo sebi štetimo
  • Orc123
    17k
    Kako mi se gadi poslovati sa hnl klubovima.....van prodaju za kikiriki, a Dinamu bi prodavali za duplo. . .u pm....teraj to sve vise u kurac.
  • Bosskovitz
    21.4k
    Čim je ozbiljna ponuda to nam je preskupo.Hrvatski Gradjanski

Ne znam kaj bi drugo sportski direktor trebao reći po tom pitanju, sigurno neće izjaviti da su ga spremni prodati za 500.000€ u po mogućnosti što prije jer financijski ne stoje dobro.
  • CastAway1986
    6.5k
    Pa Kolarik im je uz Ježića najveci talent u ekipi , imaju pravo traziti koliko žele isto kao što mi mozemo odbijati toliko dati..
    Imamo mi Zebica i gurati njega vise od iduce sezone kao i Mikica ..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.