• über alles
    3.1k

Da ,al kad se vidi kaj je bilo s njim na kraju 4 milje su nista. Lik je doslovno top 5 igrac na svojoj poziciji u svijetu.

Isto za rahmania vrijedi u manjoj dozi.
  • Georginho
    871
    O čemu mi raspravljamo, dal bi nam Ivanušec bio pojačanje? Ako je voljan doći čistih papira poslati privatni avion po njega.
    Pozdravljam i potencijalno dovođenje Almene i Kotarskog.
    Uz ova tri dolaska bili bismo osjetno jača ekipa nego sada! I imali bismo realne šanse u EL za dobar rezultat i bildanje koeficijenta i budžeta
  • ElDorado
    13.9k
    Ljudi Ivanušec ima samo 27 godina
  • criticus
    9.3k
    Dosta ste se raspisali o Ivanušecu, ali jel njeg Dinamo želi i želi li on Dinamo? Jel ostvaren ikakav kontakt ili se onako piše?
  • zmujcinslbrod
    354
    jedan upis da dolazi i posline toga 30 ak stranica napisano...
  • vjeko1701
    28.8k
    Naravno da je bilo promašaja, bio je i drugačiji kontekst svega toga. Al poanta je da ne trebamo zanemariti taj aspekt nas kao razvojnog kluba. Mogu povratnici biti i slabost ako su u pitanju populistička vraćanja al mogu biti i snaga ako se rade proračunato i ciljano. I taj mentalitet bi se kod idućih generacija trebao mjenjati.

Realno, Dinamo je u to vrijeme koje si naveo bio ipak između ostalog poligon za bogaćenje određene grupe ljudi, sa nikakvom atmosferom, stalnim aferama u javnosti, jedva 1000 ljudi na tribinama i u rukama čovjeka koji ti na pregovorima *ebe mater ako ne želiš potpisati lihvarski ugovor. Ipak bi u ovoj eri trebao imati puno viši imidž u javnosti, stvarati puno veću emotivnu poveznicu sa igračima, posebno mladim domaćim dečkima i to bi trebalo raditi razliku.

Povratak igrati doma, pred svoje navijače, svoju obitelj i prijatelje, predstavljati Dinamo koji je ponos svojih navijača, drugačije je to. Nadam se da će u budućnosti raditi razliku i da će u budućnosti povratnici biti višeg profila, veće motivacije i bez ikakvog srama kaj su se eto vratili doma.
  • emilperska
    18.3k
    Ma o čem pričamo. Osim ako nije kronično ozljeđen, Ivanušec je bio starter finala Lige nacije prije 3 godine i ima tek 28 godina..

To je nonsense da nece biti koristan.

I jos dolazi besplatno ako dolazi..
  • Yovitssa
    1.1k

Slažem se. Ali to nitko nije mogao predvidjeti.
    To ti je kao da ti danas netko veli da otkupiš Fuzyja Taylora za 6 mil € (inflacija, jel). Ne znam baš tko bi pristao na to...
  • über alles
    3.1k

Slazem se da nije ,al opet kolko se puta hvalilo transfere igraca koji na kraju nisu nista napravili dalje(ovo nije tebi upuceno vec opcenito),pa kao uvalili su ga.

Po tim kriterijima je Gabriel teski fail s nase strane.
  • Paggini
    97.5k
    dan danas popizdim kad se krene pisati "kakvog je igrača Dinamo propustio", a uvijek se zaboravi da bi za igrača Dinama B trebalo (u ono vrijeme) isplatiti ogromnih 4 mil €...Yovitssa

Treba napomenuti da su u Dinamu planski ga gurali u Dinamo B pokušavajući spustiti cijenu otkupa, znalo se i tada da je igračina, ali nismo imali te pare za kockat se.
  • criticus
    9.3k
    "Ivanušec se ovog ljeta vratio s posudbe iz PAOK-a, ali u prve tri utakmice Eredivisie nije bio u kadru. Prošlog tjedna za njega se raspitivao Royal Antwerp, no posao je propao zbog njegovih visokih financijskih zahtjeva."

Jel možemo mi njeg uopće platit?
  • dinamozivivjecno
    3.5k
    Ademi, Pjaca, Rog, Franjic, Orsic - to su sve igraci koje smo u zadnje 2-3 godine vracali i koji su nisu bili ni sjene onih igraca iz prvog mandata, zar cemo stvarno ponoviti istu gresku sa Ivanusecom koji je odigrao jednu polusezonu dobro, a ostali dio mandata ga se stalno cekao i znao je igrati sa tezom bolikurcinom.
  • emilperska
    18.3k
    Pjaca je bio solidan. Rog nije koštao puno.

Franjić je bio flop.

Imas s druge strane primjer Livija.
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Pa ako se nudi nazad, pretpostavljam da je svjestan financijskih uvjeta koje mi možemo ponudit...

Iako nisam za povratnike i Ivanušec mi je jako digao živac dok je zadnji put bio, ovo je recimo tip povratnika koji su mi još prihvatljivi. Kao prvo imat će tek 28 godina na zimu, jest karijera u padu, ali mislim da bi mu normalna sredina puno značila. PLUS mislim da bi kombo on, Stojke i MPV ubijali.

Bolje njega vratiti nego recimo Ademija u slobodnom padu, Oršu koji je izgubio ono što ga je prvotno činilo tako dobrim igračem kod nas, Pjaca kojeg smo doveli nekoliko godina prekasno za nenormalne novce, Rog, Franjić ili Čop.
  • dinamozivivjecno
    3.5k
    dobro Pjacu nisam trebao spomenuti, ali sam samo htio nabrojati koliko igraca smo znali vracati, eto on i Livi su bili iznimka pa nisu flopali kad su se vratili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.