• debeli biciklist
    70
    ja da sam igrač i da mi netko to ponudi digao bi se od stola bez pozdrava
  • vlatkomarkovic
    4k
    Ja sam za Ivanuseca pod normalnim uvjetima i financijskim i igračkim… mislim realno igrački ga obožavam, van forme je, mogao bi kod nas uloviti, ali sjećam se kako nas je znao frustrirati kad je bio van forme kod nas i koliko smo ga znaci čekati…. Iskreno radije bi Fruka, ali to bilo osjetno skuplja opcija… Čak bi radije od svih tih opcija pokušao neku stranu jeftinu opciju ili free agenta…. Nekog tko je već ispao dominantan u ligi sličnoj HNLa i ima iskustvo Europe, jeftino rijesenje, pokriješ poziciju i razvijaš mlađe…..
  • veselko tenžera
    8.8k
    S Ivanušecom i Almenom umutra, a Topom i Hoxhom vani mi smo osjetno bolja ekipa, a još i u plusu sigurno 4-5 milijuna.

Ružne su se stvari pisale o Ivanušecu bez potrebe. Otišao je zadnji iz velike generacije (9f ovih koji su mogli otići) kad je i klub bio u padu pa mu se zamjerilo jer nije ostao na braniku kluba, a ovi koji su otišli par dana/mjeseci ranije su ostali u zavjetrini. Ružna je konstrukcija "jedna dobra polusezona". Ta jedna je bila super-efikasna i jedina odigrana na krilu, ali daleko od toga da i prije nije bio jako dobar, samo u drugim zadacima. Tottenham, Krasnodar, Bodo i brojne druge europske utakmice bio je naš ispušni ventil, s loptom u nogama je razbijao linije i oslobađao nas presinga. Igrao je i desno krilo, sve što je trebalo za ekipu i nikad nije bio problematičan.

Sigurno jedan od pametnijih nogometaša, u njegovim izjavama je uvijek bilo daleko najviše smisla, mogao si i naučiti nešto. Koliko sam čuo, sin je dragovoljca domovinskog rata. Možda nekom nebitno, ali (ako je istina) po meni je važno jer je sigurno odgajan u duhu Dinamovih vrijednosti, a to ima svoju težinu.
  • Hrvatski Gradjanski
    322

Vatrogasne mjere koje možda spase Europu na jesen.

Nama pojačanja trebaju i za EL ove godine i za HNL. A trebamo se posložiti konačno za slijedeću europsku sezonu pa da napadnemo Ligu prvaka. Imamo godinu dana za to. Trebalo bi tako razmišljati. Ali prvo EL i tu treba napraviti što više za koeficijent. A ovakvi ćemo slabo.

Ne znam šta napraviti s desnim bekom. Dovesti još jednog ili forsirati Valinčića da ga se proda slijedeće godine i dati Mikiću priliku u HNL-u. Ne vidim nikakve potrebe za Tabinasom. Bolje je dati priliku našem mladom igraču nego igraču prosječne kvalitete za HNL.
  • zmujcinslbrod
    353
    Ja već vidim gđu Ivanušec kako se pakira za Grčku opet...
  • Bryan
    141

To i mene ljuti,kaj pored Belje i kontra krila,+ još 8- ice koje dolaze oni odgađaju centaršuteve ili prebacuju sve u aut na drugu stranu. Koji q radite na treninzima.
    I jučer me ispizdio Valinčić u prvom poluvremenu...svaki put je po dobivenoj lopti na svojoj poziciji s odigravanjem čekao da mu Rozić ili tko već uđu u tu loptu na mabje od metar od njega i onda trebamo bit sretni ako on iz posjeda izbori aut za nas. Zakaj mu treba toliko za taj pas pa kam god on išao?
  • db-izbjeglica
    21.5k
    Višegodišnji ugovor, realna plaća...
    Mi teško možemo naći boljeg igrača od ivanušeca.

Ima svojih mana, ali da nema uspio bi u najjačim ligama. Nemojmo zaboraviti da je on igrajući u dinamu bio reprezentativac sa ozbiljnijom minutažom.
  • Dinaminjo
    2.4k
    Ja vidim da je br 7 slobodan
  • tp1997
    3.2k
    Kolko vidim, za Almenu bi u pitanju bila mogućnost otkupa ako se pokaže a Ivanušec bi došao sa čistim papirima.vjeko1701

Ivanušec sa čistim papirima, super, podržavam; ali te opcije otkupa su kad je Dinamo u pitanju čisto Potemkinovo selo. Ne znam kad smo zapravo u zadnjih par godina aktivirali mogućnost otkupa za nekog ozbiljnijeg igrača, uvijek je ispala priča da nemamo para a to bi se znalo čim i prije nego bi igrač uopće sletio u Zagreb. Pa i sad već Olivari piše da Danci trebaju "doći sebi" i ne tražiti nas puno para za Kotarskog.

Neka me netko ispravi ako sam neki primjer propustio, ali na pamet mi samo padaju "eh htjeli smo ali jebiga preskupo" situacije
  • hardek
    12.4k
    ali te opcije otkupa su kad je Dinamo u pitanju čisto Potemkinovo selo. Ne znam kad smo zapravo u zadnjih par godina aktivirali mogućnost otkupa za nekog ozbiljnijeg igrača, uvijek je ispala priča da nemamo para a to bi se znalo čim i prije nego bi igrač uopće sletio u Zagreb.tp1997

A gle bitan je i kontekst. Mi sljedeće ljeto prodajemo Belju i Stojkovića a i Vinlofa će biti jako teško zadržati ako ovako nastavi. U toj trojici utržit ces 35-40 milijuna eura, očekuje se i prodaja Baturine pa bi i tu trebalo kapnut 5+ milijuna.

Ako je ikada imalo smisla uzimati igrače na posudbu s mogućnošću otkupa to je sada
  • Pacho
    20.3k
    Veseli me povratak Ivanuseca. Uz ono sto nam donosi na terenu vidim i potencijal za Real Housewives of Varazdin seriju na Dinamo+ za kolege koje zanima gdje i kako sopingira gospoda Ivanusec.
  • Papastrumf
    24.1k
    Koliko su neki ovdje cijepljeni od realnosti, to je stvarno fascinantno. Znaci, Ivanusec bi trebao raskinuti ugovor koji mu traje jos 2 god u Fayenoordu gdje prima 1.5 mil godisnje i potpisati ovdje na godinu dana za 700k? Pa nije retardiran valjda. Ako se negdje odrices tolike place i potpisujes za duplo manje, naravno da ces onda traziti visegodisnji ugovor.
  • Paggini
    97.4k
    Ne znam kad smo zapravo u zadnjih par godina aktivirali mogućnost otkupa za nekog ozbiljnijeg igrača, uvijek je ispala priča da nemamo para a to bi se znalo čim i prije nego bi igrač uopće sletio u Zagreb.tp1997

A s druge strane, za koga smo trebali dati novce? Sjećam se da je Kaneko bio 1.2 milijun, Vidović 3 milje, Ogiwara se ne sjećam. Ne znam kojeg smo dobrog ugrača propustili za ok novce?

Uvijek ću birati opciju posudbe s otkupom, a i na kraju krajeva ni taj otkup nije zapisan u kamenu ako nije obavezan jel.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.