• Crni86
    24k
    Ademi, Pjaca, Rog, Franjic, Orsicdinamozivivjecno

4/5 vratili se u 30+ godinama i s dobrom povijesti bolesti. Cak trojica potrgani prednji krizni.

Franjic realno nikad kod nas nije bio uvau. Kad se samo sjetim u kolikom su cudu svi bili kad smo ga utopili wolfsburgu. Tako da ovo sto je i odigrao kod nas u drugom mandatu je na razini tog prvog mandata.

Pjaca je sasvim solidan bio. Orsic je tu 2 mjeseca tek….

Ivanusec je prije odlaska igrao u prvih 11 repke. Glupo ga je usporedivat s ikim od ovih navedenih. Na kraju, mi cemo najbolje igrace hvatat te nase povratnike u sto idealnij godinama. S 27 godina pred Ivanusecom je jos brdo brdo dobrih sezona i stvarno moze postat nositelj ove ekipe.
  • eol12
    1k
    Ja nemrem zaboraviti kad se poigravao s tovarima na snježnom derbiju, bas je bio dobar
    Nemojmo bit zlopamtila, nas je zagorec i voli Dinamo i cijela familija su naši. Idem sad po njega u Nizozemsku Ak treba, možda bi mu trebalo mjesec, dva da uđe u formu, al to je igrač koji može praviti razliku siguran sam
  • emilperska
    18.3k
    Ivanušec i ono skandiranje na Kranjči 2023. su sve.
    Jedna od najdrazih HNL tekmi..

https://youtu.be/GDOgNVU4KDs?si=qMz0BRQyrANKHNJo
  • Crni86
    24k
    Ja nemrem zaboraviti kad se poigravao s tovarima na snježnom derbiju, bas je bio dobareol12

Sezona lrije nego sto je otiso…. Za prste polizat. Prije samog odlaska sam je vukao momcad. Pa u tom periodu je bio i starter u repki na final4 lige nacija. Pa i one kvalifikacije protiv boda i lude gore, nas je vukao sam i to je igrao ovu poziciju sta igra sad zajc. Lijevu osmicu koja se spusta po loptu i bio je fenomenalan. Ja bi reko da dobivamo igraca kao zajc samo sto je mladi pa bi i trka mogla biti puno bolja. Uz to ne ntreba zaboravit da Zajcu za godinu dana istice ugovor, a sve veca su govorkanja da karijeru zeli zavrsit doma.

Da dobimo 80% toga igraca kakav je bio prije odlaska smo bolesno profitirali.
  • Murta
    32
    Meni je pravo pitanje kaj se njemu dogodilo u PAOK-u, a pretpostavljam da je odgovor: konkurencija. Na lijevom krilu je imao Živkovića, a na desetki Konstanteliasa i Taisona.

U Grčkoj ligi je Živković imao 15 G+A, Taison 12, a Konstantelias 11. Logično je da kraj njih nije igrao.

Tak da prošlu sezonu ne bi uzeo kao njegovu propast, nego dokaz kretenskih odluka njega i menadžera.
  • IvanS
    560
    Lisica ima, po meni, najbolji centaršut u Dinamu, nakon Galešića. I Valinčić ima solidan, ali obojica previše odgađaju centaršuteve,
    — rioda

Ne da odgađaju, nego ni ne ubacuju, fintiraju i čekaju da netko od veznjaka dođe na rub 16m, nezz jel to planski ili ne, ali iritira jebački.

A još iritantnije je što ne mogu normalno ubaciti ak probiju beka i uđu u 16m, to prebace sve za dobrih 20 metara i ode u aut, već takvih 10-20 su ubacili i ubije me svaki put
    Paggini

Upravo tako.
    Ista situacija i na drugoj strani... Lopte lete daaaleko od svih naših igrača.
    Slično je i kada pokušaju s udarcima u gol. Jaako neprecizno.
  • Sibirski plavac
    9.9k
    Germanijak

"Je li Fran Topić u Puli odigrao zadnju utakmicu za Dinamo? Teško je išta konačno zaključiti, jer u Maksimiru se stvari mijenjaju iz sata u sat, a pred kraj prijelaznog roka to je posebno izraženo, No, ono što je sigurno, iz modrih redova su prije dvoboja na Aldu Drosini, svojemu napadaču rekli da može tražiti novi klub! Što je, kako doznajemo, Topića ipak malo i iznenadilo, nekoliko dana uoči kraja mercata u ozbiljni(ji)m ligama, nije to baš očekivao. U redu, zna se da je među onima, koje bi Dinamo želio prodati, na njima nešto zaraditi, u Maksimiru vjeruju da za njega mogu uprihoditi oko dva milijuna eura, međutim, to nikako nije lako. Pogotovo sad, dva-tri dana prije isteka vremena."
  • Kujtim Shalla
    11.5k
    trebali su ga u kophagen ,ili lisicu . Njima treba krilo . I nešto sitni za Kotarskog
  • ElDorado
    13.9k
    pukli bi od sreće za takvim krilima
  • Blue Label
    332

Dobijem proljev kad vidim članak sa Germanijaka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.