• Kumerle
    3.5k
    Stojketa i Belju nikako ne prodavati prije nego dobiju status reprezentativaca koji uskoro očekujem.

Valinčić je bio blizu, nadam se da može vratiti tu formu, ali kakva je glava njega bi mi bilo ok prodati ukoliko imamo neku provjerenu zamjensku opciju na brzom biranju.
  • Podrška Ivanu Filipoviću
    8
    Ivanušec je imao ozbiljan problem sa trbušnim zidom još dok je bio kod nas. Sličan kroničan problem kao Petko, samo što je kod Petka bila pubična

Svejedno mislim da je spreman za nas i dovoljno dobar.
  • GeneralNapoleon
    2.7k
    Ukoliko je Ivanusec generalno zdrav, a u to ne zelim ulazit jer nemam pojma, ne vidim kako nam on nije pojacanje. Pa on je vrijedio preko 10 milja dok je isao od nas. I nakon toga odigrao odlicnu sezonu u nizozemskoj ligi. Nije polomio koljena kao ostali povratnici, nije ni pred penziju.

On je onu polusezonu kad je usao u formu bio najbolji igrac lige. I ne vidim nacina da na trenutne opcije ne bude upgrade. Ali vidim ga iskljucivo na krilu. Tamo je igrao najbolji nogomet karijere i tamo bi ga se trebalo gurnut onda i sada. Nikakva kemijanja po 8icama, iako u nuzdi to moze odigrat.

Samo mi je potpuno suludo da sad od jednom njega dovedemo. Makar meni bi to poprilicno poboljsalo rok.
  • NORTE
    26.8k
    potpuno suludo da sad od jednom njega dovedemo.GeneralNapoleon

Lik je otpisan, a menadžer mu je Bobanov frend.
    Najavio sam da bi on mogao doć i to se sad i događa.

Pojačavamo momčad u zadnji tren, ali bolje i to nego uopće ne.
    8
    Po meni nam ne treba baš mnogo toga. Jedno ozbiljno krilo, jedan vezni i recimo Kotarski ako nije zaboravio braniti.

Uz napomenu da 2 od ta 3 moraju odmah u prvih 11, a ne sljedeće sezone ili dok se oporave od teške ozljede.
  • Ljubo
    1.7k
    Ja bi doveo i jednog desnog beka.
  • Papastrumf
    24.1k
    a menadžer mu je Bobanov frend.NORTE

Ne mozes biti vise u krivu.
    8
    Usput. Ima li neki link za Ivanušeca? Nisam ništa našao na netu. Hvala unaprijed.
  • Blueshadow86
    5.6k
    Ivanušec lijevo je definitivno upgrade u odnosu na Hoxhu i Oršića, kao i Almena desno u odnosu na Lisicu i Topića. Podržavam ako je istina. :up:
  • Crni86
    24k
    trbusni zid je bio kod nas problem koliko se sjecam
  • Olmic
    5.9k
    nale i Boban si nisu dobri?
  • zmujcinslbrod
    353
    ma napisano 10 plus stranica vec ovdje a on nije jos ni blizu raskida, tj sastanak nije odrzan.
  • rioda
    18.1k
    Prodaja Stojkovića prije nego dobije poziv u reprezentaciju bila bi financijsko samoubojstvo, on prije najmanje idućeg ljeta ne smije nigdje.

Ivanušeca sam kao igrača volio oduvijek pa bih tako volio i da dođe sad, mislim da ima što za pokazati, i može biti kostur ekipe idućih par godina jer sumnjam da će više odlaziti van. Vidim ga isključivo na lijevom krilu, u paru s Vinlofom bi to sigurno dobro funkcioniralo. On kao dešnjak se voli uvlačiti na šut prema golu, a dobar je u kombinatorici pa bi mogao Vinlofa izbacivati u dobre situacije.

Podržavam i dolazak Almene, fali nam takav igrač na krilu (dribler, može proći 1 na 1) iako mislim da se od Rodrigueza očekuje nešto slično kao od Almene, samo pitanje što je s njim.

Ako se ostvare ta dva dolaska, očekujem odlaske Domingueza, Hoxhe i Topića. Dolazak Kotarskog smatram riješenim. Mislim da sportski sektor cilja i na zamjenskog stopera za Domingueza, samo će to vjerojatno biti mlađa opcija, a Galešić novi starter. Mene tu više brine desni bek nego desni stoper.
  • Papastrumf
    24.1k

To ces morati pitati jednog od njih dvojice, ili mozda neces buduci da ovdje svi sve znaju, odnosno misle da sve znaju.
  • vlatkomarkovic
    4k

Nema na čemu,

Ajde molim te napisi u jednom postu sve sto misliš o svemu, ne bi ti bilo teško…. Sve kaj ti je na duši napisi brije nego li si bannan, označiti ću si to i referirati na tebe idući period kada me netko optuži za ista pa bi mi dobro došlo da neke kolege imaju referentnu točku između kritike, objektivnog razmišljanja i pljuvacine, trollanja, itd….

Unaprijed hvala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.