• Blue Label
    331

Potpisujem za obojicu da su upgrade, samo ih je trebalo dovest ranije. Sad je prekasno da ih dovodiš, pogotovo ako su oba na posudbu. Hnl ćeš svakako osvojiti i sa smokijem i danijem, bolje razvijat svoje igrače.
  • NORTE
    26.8k
    Ne mozes biti vise u krivu.Papastrumf

Onda sam krivo procijenio ili iskonstuirao.
    Lijepim riječima je pričao o Bobanovom dolasku u dinamo.

Što se tiče Almene, nije mi baš ni drago ako dođe jer je "hajdugovac", ali nije ni da nam je neprijatelj, a nogometno nam svakako može biti od pomoći.
  • Bryan
    141
    Ja sam i dalje uvjeren da mi moramo drugačije igrat Hnl a drugačije Europu i tako slagat roster.
    U Europi ti trebaju recimo Hoxha i Lisica u top formi na krilima. Ili daj Bože Nsoki i Rodriguez
    U Hnl- u nam više trebaju na tim pozicijama bivši Vidović ili najavljeni Ivanušec ili Almena
    Do njih na 8- icama dvojica iz kvartetaStojković,Zajc,Kačavenda,Kravtsov i naravno iza njih neizostavni Mišić. Kad ga već nitko nikad ne smije i ne može zamijenit.
    Nama krila u Hnl- u ne donose ništ jer nemaju ni gdje ni kad istrčat. A nisu ni lucidni dribleri na malom prostoru.
  • Olmic
    5.9k
    Sad kad u iduca 2 dana potpisemo kotarskog, ivanuseca, almenu, a prodamo Sergia, topica, hoxhu pa zona bu gorila
  • Blueshadow86
    5.6k
    Potpisujem za obojicu da su upgrade, samo ih je trebalo dovest ranijeBlue Label

A sad, ovisno u kojem smislu je prekasno.
    Slažem se da se trebalo prije reagirati, odnosno prije LP, a kad već nije, onda dobro da se reagira prije Europske lige.
    Dinamo u Europskoj ligi mora težiti da bude konkurentan, da ubire bodove i prođe skupinu, a to s ovim trenutnim krilima bojim se da nije baš moguće, zato će nam dobro doći Ivanušec i Almena.
    Samo se nadam će uskoro potpisati, a ne da opet gledamo, slušamo i čitamo sapunice.
  • OsamŠest
    8.3k
    Jedno je biti "frend", a drugo imati pozitivno mišljenje o nekome.
  • Nogo
    12.6k

Nekako bih prije Lisicu prodao ako dođe neka ponuda.
    Hoxha se bar trudi igrati 1:1, dok se kod Lisice samo lopta vraća nazad.

Mene brine samo klupa jer smo tanki dosta. Nemaš koga uvesti.

Možda me Nsoki, Rodriguez...opovrgnu ali dok ih ne vidim tako je, kako je.
  • Olmic
    5.9k
    nazalost mislim da trenutno za lisicu ne mozemo dobit nit 2 milje a za hoxhu bi trebali minimum 3.5 do 4
  • Jos-Optimus
    13k
    Isuse dragi Bože, pa šta tebe pere čovječe? Daj se priberi i prestani tražiti pozornost. Lik očigledno trolla, onda upadneš ti i žaleći se na sve zatrolaš još jače, evo ja sam te primjetio i dajem ti punu emocionalnu podršku, molim i sve druge kolege da priznaju tvoju egzistenciju i potrebu za tvojim mišljenjem, svi te volimo i želimo na forumu.
  • pešća
    1.9k
    Dopisuje se sam sa sobom prek dva profila :rofl: :rofl:
  • vjeko1701
    28.7k
    Potpisujem za obojicu da su upgrade, samo ih je trebalo dovest ranije.Blue Label

Al ovo ne kužim, zašto? Čeka nas najmanje 8 utakmica u europi uz dobru šansu da bude i više. Ako za ništa drugo, koeficijent koji osvojimo ove sezone vrijedi za narednih 5. Dobivaju se i novci za svaki osvojeni bod.

Zbilja ne razumijem ove fatalističke stavove po kojima je sezona završila ispadanjem iz playoffa Lige prvaka. Nikad, al nikad mi to neće biti jasno.

U kojem god smo europskom natjecanju, postoje stvari koje nikad nismo postigli i koji bi bili povjesni uspjeh. Pa čak i u toj KL bi imali otvoreno postići povjesno finale europskog natjecanja u ovom modernom formatu.
  • rioda
    18.1k
    Nekako bih prije Lisicu prodao ako dođe neka ponudaNogo

Ako misliš da bi prije prodao Lisicu nego Topića, ne slažem se baš. Ostao bi na tri desna krila sličnog profila (Almena, Topić, Rodriguez), po meni bolje da ostane Lisica, valjda će se dobiti kroz mjesec dana.

Čak i nije bio sveukupno toliko loš u ovih mjesec dana, koliko je imao par katastrofalnih reakcija poput one u Norveškoj. Imao je i Oršić par takvih pa ga se ni blizu ne proziva kao Lisicu, nego većina govori da će proigrati.
  • Blue Label
    331

A zašto si onda dovodio Nsokia i Danija? Oni će teško do minuta, a ova dvojica će ti otići na kraju sezone. Ako već sad nekog dovodiš, dovedi igrače bez posudbe i na koga možeš računati u budućnosti.
  • vjeko1701
    28.7k
    Slažem se. Nije mi jasna priča oko prodaje Lisice jer je jedino krilo tog profila u ekipi. Ok, ima svoje limite koje (zasad) nije probio ali nam i dalje ima svoju ulogu u ekipi. Sad, na njemu je da se pokaže više i napravi iskorak ili da kroz sezonu-dvije ode putem legendarnog Špikadone.

Kaj je priča da bi oni došli na jednogodišnju posudbu? Kolko vidim, za Almenu bi u pitanju bila mogućnost otkupa ako se pokaže a Ivanušec bi došao sa čistim papirima.
  • Nogo
    12.6k

Imao je Lisica i protiv Istre i još loših reakcija..jednodimenzionalan igrač. Znaš da će ići naprijed i ubaciti. Niti on, niti Valinčić nemaju to 1:1.
    Ako se i nadođe na sebe, treba raditi na tome.

Oršić je priča za sebe. Po meni, trenutno jako loše.
    Nadam se da će ga odčepiti i da će utakmicama rasti.

Naravno ako je došla ponuda za Topića za ne znam 2m+ da bih ga prodao.

Hoću reći samo da nam je Hoxha trenutno najbolje krilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.