• Podrška Ivanu Filipoviću
    8
    Hvala na informacijama. Dakle za Ivanušeca čisto nagadjanje, što je šteta.
  • Ljubo
    1.7k
    Lisica me nije inspirirao ničime. Nebi ga prodavao jer ne vjerujem da bi zaradili nešto previše, ali nemam ništa protiv toga da ga se pošalje negdje na posudbu gdje bi igrao i vratio samopouzdanje.
  • vlatkomarkovic
    4k

Oprezno, opasna optužba….

Stvar je u tome sto cijelo vrijeme pričam, a drugi samo odlaze s foruma ili se bave drugim vanjskim temama…. Da ima tu ljudi koji se nakace na svaku pizdariju i izgubiš volju pisati, a svako malo tatticevac, nisi pravi navijač i slično… To ljude frustrira i mnoge je otjeralo koji su tu dugo pisali, evo pričao sam s mnogim kolegama koji dijele moje mišljenje, ali su izgubili volju…. I polagano se gubi ikakvo kvalitetno pisanje i svodi se tko će smisliti bolju foru na ustrb Hajduka, bolje pohvaliti svaku stvar u klubu itd…. I možeš napisati 100 puta podržavam ovo ili ono, jednom nešto se javiš sleti se policija…. Gdje su Cibona, Haza, Pacho, Tongo, sjeverna i drugi…. ? Nije mi do mene i do pozornosti, nego do besmislenosti, nema ni Bossa s kojim sam se dosta kačio, ali se dalo s njime jako lijepo i argumentirano prepirati, ali ga nema….
  • Crni72
    242
    Dolazak Almene i Ivanušeca + ali samo ako su zdravi i ako mogu odmah uletit u rotaciju. Ako ne onda koji će nam k..c. Ambulanta je i ovak krcata rekonvalescentima.
  • rioda
    18.1k
    Imao je Lisica i protiv Istre i još loših reakcija..jednodimenzionalan igrač. Znaš da će ići naprijed i ubaciti. Niti on, niti Valinčić nemaju to 1:1.
    Ako se i nadođe na sebe, treba raditi na tome.
    Nogo

Lisica ima, po meni, najbolji centaršut u Dinamu, nakon Galešića. I Valinčić ima solidan, ali obojica previše odgađaju centaršuteve, treba raditi s njima na tome da pojednostave igru. Imaš Belju u 16m koji trpa, pa daj ga filaj centaršutevima onda...
  • miro
    9.7k
    Pišu da bi Ivanušecova plaća mogla biti problem povratka u Dinamo... Luka buraz, nema te nigdje, hoćeš pare ili ti je konačni cilj igrat i npr. vratit se u repku? Daj se odluči i to još danas
  • Paggini
    97.4k
    Lisica ima, po meni, najbolji centaršut u Dinamu, nakon Galešića. I Valinčić ima solidan, ali obojica previše odgađaju centaršuteve,rioda

Ne da odgađaju, nego ni ne ubacuju, fintiraju i čekaju da netko od veznjaka dođe na rub 16m, nezz jel to planski ili ne, ali iritira jebački.

A još iritantnije je što ne mogu normalno ubaciti ak probiju beka i uđu u 16m, to prebace sve za dobrih 20 metara i ode u aut, već takvih 10-20 su ubacili i ubije me svaki put
  • NORTE
    26.9k
    Pišu da bi Ivanušecova plaća mogla biti problem povratka u Dinamo... Luka buraz, nema te nigdje, hoćeš pare ili ti je konačni cilj igrat i npr. vratit se u repku? Daj se odluči i to još danasmiro

Ma novinari pišu sranja.
    Lik je otpisan i karijera mu je u pitanju.
    Može ju oživit samo u dinamu kao i Livi zimus.

Tražit će slobodne papire i neku lovu uz oprost ostalih plaća po ugovoru.
    Onda može u dinamo na manju plaću koja mu je i više nego dovoljna.
  • miro
    9.7k
    tako je, ali za sve to ima još onak 4 dana ukupno

i sad kad razmislim možda i bolje, aj se ti dečec već jenput odluči
  • Masto
    2.2k
    možda gospođi nije
  • Dinaminjo
    2.4k
    Priznajem, smijao sam se na krokodilske suze.

Ali ako je spreman na sve, raskinuti ugovor, ostati bez love i poceti ispocetka, ima moju podrsku.

Bez obzira sto mu je voda dosla ne do vrata vec i u usta u karijeri.

Nadam se da je spreman i na skroman ugovor plue bonus
  • Jaki991
    651
    to sa odgadanjima centarsuteva je takva glupost, imamo momentum i u kontri smo, napadaci vec ulaze u 16 metara i onda stanemo i vracamo povratne lopte, ne znam po kojem nogometnom zakonu ce ta povratna lopta i kruzenje oko 18 metara vise donijeti od ubacaja u 16 kad smo u naletu

Edit:

Slicno kao i kad kod kornera vracamo povratnu loptu pa ona nakon par sekundi zavrsi na centru
  • debeli biciklist
    70
    ivanušec bi svakako bija dobar potez, al maksimalno 600-700 tisuća eura godišnje, 2+1 godinu ugovor...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.