• Marc
    1.3k
    bit ću politički nekorektan i reći da sumnjam da na filozofskom ima tona pički sa velikim sisama. Mislim da naša nije toliko nesposobna da ide zapošljavat studentice sa filozofskog. Ako je istina onda bi to bio najveći transfer promašaj svih vremena :lol:
  • emilperska
    18.2k
    Ne znam jesi li svjestan koliko kosta uređenje jedne takve igraonice od a do ž? Opet dolazimo do toga da je tesko nesto interpretirati kad nemas sve relevantne informacije.Papastrumf

Uređenje prostora i ostala ulaganja u prostor se knjiže na osnovna sredstva u imovinu i onda amortizira na najčešće 5 do 10 godina ili ovisno o očekivanom trajanju najma i duže. Da je knjizeno drukčije, dobili bi ogradu revizora u konsolidiranom, a nije dobivena. Dakle, očito je evidentirano po P.S.u. i nije u trosku zavrsilo.

Investicije sigurno nisu knjizene kao jednokratni trošak, iako kroz amortizaciju imaju efekt na neto dobit kroz godine, ali ne u efektu koji navodiš.
  • ElDorado
    13.7k
    jbga kad zavrsis na udbi onda kaj vise pricat….
  • Sajla
    23.2k
    Dobro je kolega iznad napisao, počeo je progon kakvog se ne bi posramila ni udba.Common Sense

da, samo kaj je upravo za tebe napisao da bacaš optužbe u udbaškom stilu :rofl:
  • Papastrumf
    24.1k
    Uređenje prostora i ostala ulaganja u prostor se knjiže na osnovna sredstva u imovinu i onda amortizira na najčešće 5 do 10 godina ili ovisno o očekivanom trajanju najma. Da je knjizeno drukčije, dobili bi ogradu revizora u konsolidiranom, a nije dobivena. Dakle, očito je evidentirano po P.S.u. i nije u trosku zavrsilo.

Investicije sigurno nisu knjizene kao jednkratni trošak, iako kroz amortizaciju imaju efekt na neto dobit kroz godine.
    emilperska

Nemoj zezati? Nisi jedini ovdje radio u reviziji :smile:
    Samo sto opet dolazimo do toga da se radi o velikoj investiciji. Ne radi se o 100 ili 200k.
  • marcio amoroso
    53.5k
    Ne ovdje javno jer vidim da sam dirnuo u osinje gnijezdo. Dobro je kolega iznad napisao, počeo je progon kakvog se ne bi posramila ni udba. Kad bih napisao više informacija, siguran sam da ovdje ima i onih koji bi pokušali ušutkavanje na bilo koji način. Imaju tijela gdje će se o ovome raspravljati.Common Sense

Iznosiš teške optužbe. O ovom ušutkivanju uopće neću. Za to te može biti sram. Znam puno dečki koji su doslovno pišali krv da bi imali klub kakav imamo sada.
  • crophantom
    7.1k
    Kolega, mislim da si me zamijenio s nekim i da bez razloga vices na mene kaj nije lijepo :sweat:
  • Common Sense
    1.6k
    Offtopic, ali fun fact, inače moja obitelj ima dugogodišnju poveznicu s udbom. Željko Kekić, bivši član udbe, godinama je pratio mog starog. Čovjeka sam imao prilike upoznati i o svemu tome otvoreno razgovarati o njegovim danima u službi, legenda je. Btw, sve priče o udbi su uglavnom istinite.
  • ElDorado
    13.7k
    haha moje duboke isprike
  • vjeko1701
    28.6k
    Znači bacio si optužbu da se u klubu provodi politički motivirano uhljebljivanje kaj je u mojim očima ekstremno teška optužba i jako ozbiljna stvar ako u njoj ima istine.

E sad, nisi voljan ni navesti koja bi politička stranka bila u pitanju niti bilo kaj kaj bi potkrijepilo tvoju optužbu.

Dal si voljan onda pojasniti na kaj misliš kada pišeš ušutkavanje na bilo koji način?
  • Purgeri
    1.3k
    Hahah, ovaj se baš uživio
  • emilperska
    18.2k
    Nemoj zezati? Nisi jedini ovdje radio u reviziji :smile:
    Samo sto opet dolazimo do toga da se radi o velikoj investiciji. Ne radi se o 100 ili 200k.
    Papastrumf

A cujte :)

Kaze FS da se radi o ulaganju od cca 600-700 tisuca. Ako se amortizira na 10 godina efekt na neto dobit je godišnje 60-70k. Ako je na 5, onda 120-140k.

Opet dolazimo do tog da je to samoodrzivo i da doprinosi brandu, ali da cemo nesto iz tog financirati dugorocno, ocito necemo.
  • Ludovic IX
    12.6k
    lisica u 40tak tekmi ima 8 golova i 8 asistencija. Ok , ne kažem da su top brojke ali nisu ni loše. Da ima bolje odluke, bio bi na 15+8 bez problema
  • crophantom
    7.1k
    uz to sto iz brige za klub optužujes neku neimenovanu stranu za političko zapošljavanje, sad insinuiras da na Zoni ima ljudi koji su spremni na "ušutkavanje na bilo koji nacin"?

Jel neko sa Zone ubio Kennedya? Čisto da znam gdje staje ova zavjera

Edit: inace sam siguran da bi ljudi koji izbjegavaju angažirati provjerene firme na nekim projektima da izbjegnu uopce moguće natpise o sukobu interesa, mada su legitimno mogli i odaberu druge partnere, riskiraju reputaciju da bi politički zaposlili 5 ljudi s filozofskog.
  • ElDorado
    13.7k
    nije mozda kenedija al ima udbaša pun kurac. Kae ovo fucking Balkanski špijun?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.