• Fatos Beqiraj
    3.2k
    pa nisam ja protiv prodaje dapace, nego se napada momka ko da je maresic a ne dominguez, ko da ne vridi eura i da smo se zajebali s njim. Lik je s razlogom u prvoh 11 i ostat ce do prodaje
  • Orc123
    16.9k
    Ja samo znam da smo Sergija platili 1.2 mil eura i da cemo na njemu kako god okrenes jebeno zaraditi, vise nego na bilo kojem drugom stoperu ikad a da nije iz nase skole.
  • Masherano
    16
    a nikad ne znaš, ali slažem se da je 4 milke puno bilo.
  • vlatkomarkovic
    3.9k

Ne znam kak je bilo s Vidom, al mislim da će biti tako nekakav profit prilagođen inflaciji… to je bio dobar ubod….
  • emilperska
    18.2k
    Imas ti koji poziv kad se to eto tek tako dobije. Cekaj, nemaju u Spanjolskoj, Engleskoj i Italiji dovoljno mladih stopera za U21 pa njega zovu iz Dinama?scooniepenn

Da li bi naša repka imala isti tretman kod sudaca da igra s istim igračima, a umjesto HR zastavice stoji ESP, POR ili ENG? Naravno da bi..

Da li bi neki naši treneri i nogometaši imali bolje ugovore i transfere da su Španjolci ili Portugalci? Sigurno da bi..

Kod Domingueza u tom njegovom hypeu veliku ulogu igra što je Španjolac, a ne Hrvat jer odmah je veći talent od Zebića i ostalih.

Probao sam izvrtit statistiku i vratio sam se u neka mračnija vremena da se sjetim da li smo ikad ijednog stopera skrivali u europskim tekmama kao Domingueza protiv Genka? Nemrem se sjetit, a stvarno sam jako dobar u d kvizovima.

Isto tako nemrem se sjetit nijednog stopera unazad 20 godina da je sam bio direktni krivac za toliko golova u Europi.

I tako jbg..
  • Sajla
    23.2k
    Kod Domingueza u tom njegovom hypeu veliku ulogu igra što je Španjolac, a ne Hrvatemilperska

usuđujem se reći da je to presudno kod poziva u španjolsku mladu reprezentaciju :wink:
  • emilperska
    18.2k

Hvala vam kolega Sajla :lol:
  • antecacic
    496
    Transfer nije bio ni blizu realizacije. Realno su za sličnu lovu doveli puno boljeg stopera, koji je kod nas vrijedio duplo i bio daleko najbolji igrač momčadi koja je rušila Chelsea.
  • vjeko1701
    28.6k
    usuđujem se reći da je to presudno kod poziva u španjolsku mladu reprezentaciju :wink:Sajla

Imaš neki izvor koji to potkrepljuje?
  • Blueshadow86
    5.5k
    Imam neki osjećaj da je za Nevistića već dogovoren neki transfer samo se stavilo na čekanje dok mi ne riješimo prvog golmana.Profesor Baltazar

Teško da ovo može biti istina.
    Ali najradije bi da ode i besplatno ako treba, samo da nam nije na plaći više. Kotarski jedinica i Filipović drugi golman i sasvim dovoljno, šlus.
  • Zagi
    19k
    Galešić bi trebao igrati stopera u prvih 11 ali zajedno sa Dominguezom. To nam je najbolji stoperski duo.
  • Kujtim Shalla
    11.5k
    Kao prvo dobro jutro svima. Možda nije tema ,ali ako neko treba mir za odmor,destinaciju gdje će biti mir , sam ,da pobjegneš od stresa i svega imam prijedlog
    Destinacija se zove Zona Dinamo ,teža transferi , termin slobodan od 3.9 pa sve do 31.12 Ima da bude mir :lol: :rofl:
  • OsamŠest
    8.2k
    Galešić bi trebao igrati stopera u prvih 11 ali zajedno sa Dominguezom. To nam je najbolji stoperski duo.Zagi

Slažem se. Igrački idealni za naš stil, a ne zaostaje ni Radeljić nimalo. Čak mi je Radeljić zanimljivija opcija od Sergija, jer Sergi ima taj neki sindrom Gvardiola di odigra 3 fantastične lopte i onda odradi dvije s kojima se pitaš da li je normalan..
  • striko
    3.8k
    Vi zaboravljate koga imamo na klupi. Da Galešić zabije 3 gola u 10 minuta što dobije ne bi izborio prvih 11.
  • Zagi
    19k
    Slazem se ali ima i dodatna prednost Galeta na lijevom stoperu.
    Zebić postaje plug-and-play na desnom.

Domi nebu tu vječno (mozda niti mjesec dana) i ako se vjeruje Zebi, taj plan mora u akciju, ubzo.
    Radnić nakon njega i tak ... (produkcija ne smije stati)

Gale kao lijevi stoper, vrlo lako i kapetan uskoro i neka uz njega odrastaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.