• Fatos Beqiraj
    3.2k
    pa nisam ja protiv prodaje dapace, nego se napada momka ko da je maresic a ne dominguez, ko da ne vridi eura i da smo se zajebali s njim. Lik je s razlogom u prvoh 11 i ostat ce do prodaje
  • Orc123
    16.9k
    Ja samo znam da smo Sergija platili 1.2 mil eura i da cemo na njemu kako god okrenes jebeno zaraditi, vise nego na bilo kojem drugom stoperu ikad a da nije iz nase skole.
  • Masherano
    11
    a nikad ne znaš, ali slažem se da je 4 milke puno bilo.
  • vlatkomarkovic
    3.9k

Ne znam kak je bilo s Vidom, al mislim da će biti tako nekakav profit prilagođen inflaciji… to je bio dobar ubod….
  • emilperska
    18.1k
    Imas ti koji poziv kad se to eto tek tako dobije. Cekaj, nemaju u Spanjolskoj, Engleskoj i Italiji dovoljno mladih stopera za U21 pa njega zovu iz Dinama?scooniepenn

Da li bi naša repka imala isti tretman kod sudaca da igra s istim igračima, a umjesto HR zastavice stoji ESP, POR ili ENG? Naravno da bi..

Da li bi neki naši treneri i nogometaši imali bolje ugovore i transfere da su Španjolci ili Portugalci? Sigurno da bi..

Kod Domingueza u tom njegovom hypeu veliku ulogu igra što je Španjolac, a ne Hrvat jer odmah je veći talent od Zebića i ostalih.

Probao sam izvrtit statistiku i vratio sam se u neka mračnija vremena da se sjetim da li smo ikad ijednog stopera skrivali u europskim tekmama kao Domingueza protiv Genka? Nemrem se sjetit, a stvarno sam jako dobar u d kvizovima.

Isto tako nemrem se sjetit nijednog stopera unazad 20 godina da je sam bio direktni krivac za toliko golova u Europi.

I tako jbg..
  • Sajla
    23.1k
    Kod Domingueza u tom njegovom hypeu veliku ulogu igra što je Španjolac, a ne Hrvatemilperska

usuđujem se reći da je to presudno kod poziva u španjolsku mladu reprezentaciju :wink:
  • emilperska
    18.1k

Hvala vam kolega Sajla :lol:
  • antecacic
    491
    Transfer nije bio ni blizu realizacije. Realno su za sličnu lovu doveli puno boljeg stopera, koji je kod nas vrijedio duplo i bio daleko najbolji igrač momčadi koja je rušila Chelsea.
  • vjeko1701
    28.5k
    usuđujem se reći da je to presudno kod poziva u španjolsku mladu reprezentaciju :wink:Sajla

Imaš neki izvor koji to potkrepljuje?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.