• Zvonkec
    597
    sjeti se sezone 24/25 i ponovo reci kolko je bolji. Tu se lupa da je bolji zato jer ne igra. Drag mi je gale, ali dečko je spor za našu 433 s mišićem na 6ici, za hnl je to ok makar zapliva svaku, a kaj bi u europi bilo to bumo vidli ak prodamo domingeza. Na beku mi je napadački puno bolji nego obrambeno, a dečko je stoper
  • Fatos Beqiraj
    3.2k
    pa nikad nije bio startni stoper da se potvrdio. To sto je ulazio s klupe pusti mi to i igra desnog beka. O tome da igra desnom beka na ozbiljnoj razini nema smisla. Okej u hnlu
    o toga vise od pola sa klupe svake sezone. A uz to mi imamo preko 40 utakmica u sezoni on je u 25 nastupio, a ne sjecam se neke ozbiljnije povrede.

Dominguez je mladji 4 godine i usporedjujete ga sa Galesicem koji je po vama malo bolji po meni nije ni to malo nebitno. Logicno da ce ovaj igrat u svim kombinacijama.
  • scooniepenn
    7.3k

Imas ti koji poziv kad se to eto tek tako dobije. Cekaj, nemaju u Spanjolskoj, Engleskoj i Italiji dovoljno mladih stopera za U21 pa njega zovu iz Dinama? Kako to? Argumenata nemas, a osobni dojam moze imati svatko, ali je za ozbiljnu raspravu nebitan.
  • Orc123
    16.9k
    Isto tako ste od Boska Sutala radili Nestu i Ramosa u jednom a sad su u Standardu slavili sa sampanjcem dok su se ga rijesili, naravno đabe.....samo smo mi pametnjakovici popusili 4mil eura na njemu. Sjecam se ko danas kad sam rekao da je to prevelik novac koji dajemo za prosjecnog igraca pa sam bio popljuvan na najjace. Ispostavuko se da sam bio jebeno u pravu.

Sergi je svega 2 godine stariji od Zebica, a vec ima 2 seniorske godine iza sebe, brdo nastupa, brdo odlicnih utakmica i naravno ima i gresaka ali imao ih je jedan Gvardiol dok se izgradio u stopera, a ima ih i dalje a vrijedi vise nego cijeli Dinamo zajedno.

Sergi je top potencijala trenutno u Dinamu i nije bezveze toliko trazen. Mozemo za 10 godina usporedit karijere. Nadam se da cemo svi biti aktivni na foeumu ovdje pa da podvucemo crtu. Necu zaboraviti to
  • scooniepenn
    7.3k

KTC je moj liebling tako da to sigurno nisam rekao. Apsolutno sam ga dovoljno puta gledao da sam imao razloga tvrditi da je odlican stoper. Druga je stvar sto se pokazao propuhom u glavi, nisam psiholog pa da to mogu predvidjeti. A kad smo kod Perkovica sto je on to u karijeri napravio pa da se uzima kao nekakav faktor?
  • emilperska
    18.1k
    Isto tako ste od Boska Sutala radili Nestu i Ramosa u jednom a sad su u Standardu slavili sa sampanjcem dok su se ga rijesili, naravno đabeOrc123

Čovjeku je pukla noga dva puta na odronu od terena u Šibeniku. Dobro da hoda, a ne da igra profi nogomet.
    Da se to nije desilo, bio bi u repki.
  • vlatkomarkovic
    3.9k

Znaci stari moj biraj:

Prodaja Stojketa - tko je zamjena?
    Prodaja Belje - Prevljak, a ne samo da je zamjena nego postaje jedini zdravi napadač
    Prodaja Sergija - Gale uletava

Ak imaš neku bolju ideju rado ću je poslušati….
  • Zvonkec
    597
    ktc propuhu u glavi? Pomješalo ti se nekaj, možda rpg?
  • Orc123
    16.9k
    Bosko Sutalo nikad nije bio stoper za Dinamo, a pogotovo ne za 4mil eura.....u Atalanti je skupljao mrvice, a mi ga preplatili debelo. 4 mil eura je 2. Najveci ulazni transfer kluba. Da ne govoeim da je i prije imao povijest ozljeda.
  • Masherano
    11
    evo išao pogledati Neva golman obranu čine Franjić Gale Mmaee Theo ispred njih Ademi i guess who Belcar, a sve pod budnim okom Canavarra tu da dovedeš Ramosa u primeu mislio bi da je neki zalutali dečko.
  • scooniepenn
    7.3k

Referirao sam se kolegi na Mmaea. Kakav KTC. Nas najbitniji stoper u modernoj povijesti i kljuc najvecih europskih uspjeha one legendarne generacije.
  • Zvonkec
    597
    je zato sam te i pital niš mi jasno nije bilo
  • Masherano
    11
    a glupo je komentirati to mogao je postati novi Gvardiol ozljede su ga uništile skroz.
  • vlatkomarkovic
    3.9k

Je, ali ruku na srce tako smo se kockali s Vidom pa je ispalo vrhunski… jebiga… Beljo isto u Augsburgu nije mogao meda, pa smo ga vratili u HNL pa evo…. Pasalic i Ivanović su bili otpisani sada rasturaju… Mislim nema pravila po meni je to bila ok kocka, skupa, ali nije nerezonska…. Sad kad bi svaki put to upalilo ili ugasilo i kada bi netko znao to predvidjeti, gdje bi mi bili…. Pa nakon Olma je Dinamo doveo 4-5 “novih” Olma od nikoga ništa…. Nema pravila, nije ispalo dobro jebiga, bi li on s vremenom bio dobar u Dinamu da se nije polomio možemo nagađati…. Ali jebiga….
  • Orc123
    16.9k
    nije mogao postati novi Gvardiol, daj ne pisi gluposti.....mogao je igrati u Dinamu ali daleko je to od kvalitete koju bi platio 4mil eura.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.