• Fatos Beqiraj
    3.2k

Galesic je bio valjda kod 5 trenera i kod ni jednog nije igra kako to? Sta mislite da Zebic nece nas kostat golova? Kostat ce i triba kostat ko sto i sergi kosta.
  • emilperska
    18.1k
    Moram cak obranit @Orc123 . Fkt mislim da je zazivao Zebića nekad lani.

A znam da si i ti @vlatkomarkovic kad je Jakir junior odlazio, govorio da je Zebić bolji tu na Zoni.
  • antecacic
    491
    Još jedan imaginaran transfer koji nije bio ni blizu dogovora. Talijani su se nasmijali na naše "12-15".

Ne znam samo kome je palo na um da ćemo te novce dobiti za igrača kojeg smo sakrivali u Belgiji kao Bilba Bagginsa.
  • Orc123
    16.9k
    Zazivao sam ja i Rimca pa smo ga poklonili. Govorio odavno da je Crnac veci potencijal od Saranica pa smo ostali bez njega, među prvima spomenuo Vrbu ovdje ili cak jos na Snetu kad je bio kadet, Suntu....
  • vlatkomarkovic
    3.9k

O čemu ti stari moj trkeljas, kao prvi vodili su ga Kazakstansko izbornik, Petković i Kova. Kod prva dva je igrao kod trećeg u drugom dijelu sezone je isto igrao, samo vise na desnom beku. Mislim wtf…
  • vlatkomarkovic
    3.9k

Znam i ja sad te malo jebem sa strancima iskreno….
  • Masherano
    11
    gdje nije igrao svake sezone je imao 25+ nastupa?
  • emilperska
    18.1k
    Zazivao sam ja i Rimca pa smo ga poklonili.Orc123

Ovaj famozni Stojaković kojeg smo potrganog platili 750k EUR je u SLO repki U21 rezerva Rimcu kojeg smo pustili free lani.

Kopkalo me to od starta da smo se sjebali.
  • Zvonkec
    597
    neznam gale je meni bolji bek nego stoper a ni bek nije za branit pravo krilo. Onaj šimšir je trčao krugove oko njega Na stoperu gale ima brainfartova kolko hoćeš npr protiv varaždina u subotu, da je krajnje vrijeme da zebić mikić i šunta krenu igrat hnl je, da je krajnje vrijeme za prodat domingeza i tu se slažem ,ali nebi puno ni za galešićem plakao da ga imamo kome rješit.
  • Masherano
    11
    ali Galešić je defanzivno razina više za Domingueza, a to što navedeš to kao grešku koliko je imao i prodora u sredinu protiv Varaždina gdje ekipa ne postoji već sam mora te situacije odrađivati.
  • Paggini
    97.1k
    Neće se prodavat Zebić, džaba udarate silne stranice i lamentirate sudbinu koja je dovela do toga

Ako se čitaju izjave, jasno je da su Šunta i Zebić označeni kao projekti kluba, koje će se posebno razvijati i od kojih se očekuje da budu nositelji.

Najbolje da ćemo ga prodat za cijenu jednog Solde lol
  • Orc123
    16.9k
    svi su gurali Cutuka a meni je Rimac bio daleko veci potencijal zato jer staturom moze izdrzati seniorski nogomet. Cutuk je 50 kila s krevetom.
  • scooniepenn
    7.3k

Daj ne pricaj gluposti. Dominguez je 1. Dinamov stoper i nije slucajno jedan od nasih najvrjednijih igraca. Decko je veliki potencijal i siguran sam da ce napraviti vrhunsku karijeru. Inace, poziv u U21 reprezentaciju Spanjolske se obicno dobiva kad se nekoga nahypea, tako sam cuo od forum struke. Sto ti glupi Spanjolci, a i skauti ozbiljnih klubova znaju.
  • austrijanac
    13.4k
    Ponuda od Lazia je bila naknada za posudbu, opcija otkupa za 8-9M€ i bonusi do 13M€. Stalo bi oko 11M€.

Nije doslo do toga iz vise razloga, a prvi je sto se njega stvarno napokon nije njega dalo prije PO.

Sve ostalo su lazi sa srpskog portala i njima slicnima.

Zebic nebi trebao nigdje jer postaje 4. stoper i uz to je kapetan DII
  • emilperska
    18.1k
    poziv u U21 reprezentaciju Spanjolskescooniepenn

Poziv bez nastupa.

Nerealni ste. Sjecam se da si se svađao s forumom da je Mmae space shuttle za Perkovića i KTCa kad je dolazio. A upozoravali su te da ga je Fradi skartao pa si rekao da je to laž.

Dominguez nije bolji stoper od Galešića, a nece uskoro bit ni od Zebića. Kao PRovac znaš da je 50% cijene medijska slika i upakiravanje. S Dominguezom se upravo radi to i znamo da ga je Boban sklanjao iz zapisnika protiv Genka da se ne obrukava opet i da mu bildamo cijenu kroz HNL dok ide.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.