• ElDorado
    13.6k
    Jebamepas Mudri bi bolje igrao desno krilo od Lisice i Topića
  • Masto
    2.2k
    a tek cordoba
  • Dani Olmić
    2.3k
    Kotarski nije bolji golman od Nevistica.
  • Paggini
    97.1k
    Tebi bi trebalo zabraniti da postaš bilo gdje osim u ovoj temi :lol:
  • rakurs
    3.3k
    Argumenti? Jedan se nije maknuo iz Hrvatske, drugi je bio jako uspješan u PAOKu, tamo osvojio naslov, kupio ga Copenhagen za 5 milijuna, a i tamo uz nekoliko neshvatljivih grešaka nije izlazio iz početne postave. Kužim da si postao u nepopularno, ali me jako zanimaju argumenti.
  • Jurki
    27.6k
    Kotarski nije bolji golman od NevisticaDani Olmić

Nevistic ako napravi pola karijere Kotarskog, moze se šutat nogom u guzicu od srece.
  • Diavollo094
    264
    vidim negativa i dalje zanimljivo kako uvijek dok se desi poraz
  • FazeN
    8k
    Kotarski nije bolji golman od NevisticaDani Olmić

.
  • Crusades
    25.6k
    Ma nije ovo nikakva negativa, ovaj nas radi mladim majmunima već duže vrijeme. Ne znam zašto uopće odgovarate trolu, samo ga hranite bespotrebno.
  • gledatelj
    1.4k
    Faze rekao si da ćeš detaljnije o svemu oko Livakovica kad se sve završi. Sad kad je gotovo možemo li očekivati neke detalje?
  • Dani Olmić
    2.3k
    Argumenti? Nevistica su ljudi razapeli zbog kikseva kojih je imao - ne znam bas da cemo se s Kotarskim skrasit sto se toga toca

A u ostalom ne znaci ako netko igra u ligi petici ili u nekoj jacoj ligi a drugi ne, da je automacki bolji golman …

ja troll? Ok, neka ti bude srce na mjestu, troll sam teški
  • marcio amoroso
    53.5k
    Lani smo u Europskoj ligi primili 22 gola !!!!
    Ove godine u kvalifikacijama za LP smo primili 9 komada !
    Stoperi su nam precjenjeni i očajni van HNL-a
    CastAway1986

Reducirati primljene golove samo na stopere je bezveze. Nisu se proslavili u Europi, daleko od toga, ali daleko od toga da su jedini krivci.
  • Debelko
    415
    ja cu kad tad psihicki obolit ako jos dalje vidim tvoje komentare
  • OsamŠest
    8.2k
    Ma nije ovo nikakva negativa, ovaj nas radi mladim majmunima već duže vrijeme. Ne znam zašto uopće odgovarate trolu, samo ga hranite bespotrebno.Crusades

Lik me mjesecima jebe u inbox i dosađuje, kao i x ljudi koji su mi rekli da im se javlja. Pukne mi film nedavno i kažem mu da je glup ko kurac. Druka me adminima i popijem ban.

Ja se divim svima njima kaj to mirno čitaju, jer ovo njegovo traje od kad se pojavio. S tim da je dobio ban na desetak profila već.

Javno podržavanje Mamića, Zvezde, Hajduka. Kad Dinamo dobije, slabi su protivnici. Kad Dinamo izgubi, onda kreće show program.

I znaš kaj je najtužnije? Nije trol, nego jednostavno nekima nema pomoći.
  • Dzoni
    7.8k
    Ova tema se pretvorila u rezervnu temu za slanje svojih frustracija i ovakvih debilnih "hot takeova", kad je već previše izneseno na drugim temama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.