• Milki1
    54
    Valincic nije igrac od 10+ miliona eura.
  • PomoćniSudac
    30
    Viking nas dobije 3:1. S obzirom na to nemamo šta ni radit u Ligi prvaka.
    Najmanje je tu kriv trener a i igrači. Dio krivice jest njihov ali najveći na Upravi i ljudima koji odlučuju o transferima i prijelaznom roku.
    Nastavite i dalje dovoditi urugvajce, Nsokije, čips i smokije.
  • miro
    9.7k
    nije ni 5, totalno potkapacitiran
  • KvartZagreba
    12
    Igraci koji dodu direkt iz hnla, a nisu iz Lokomotive nisu pojacanja za Dinamo.
    Hoxha, Valincic, Lisica, Prevljak, Stojakovic, Mudrazija, Galesic, Nevistic nitko od njih mi nije pojacanje.
  • Dudu
    3.4k
    Domingueza treba prodati pod hitno dok jos drzi cijenu, necemo ni osjetiti odlazak

(ako se uopce moze dobiti 10+ za njega)
  • don
    21.1k
    nismo razina Europske lige. Nemamo trenera, nemamo golmana, nemamo krila, nemamo širinu. Po meni nemamo ni kvalitete za EL.

Rezultati će ovisit o ždrijebu i protiv slabijih ekipa će se nešto uzet (po ovome večeras ne bi tribali ni to) a protiv velikih ekipa ne moram ni nastavljat. Ali sa druge strane vidim tko se sve kvalificira u nju, pa i u Ligu prvaka pa ne želim ni izgovorit da nismo za EL.
  • miro
    9.7k
    apsolutno si u pravu, ali ja se nadam da ce im netko dofurat psihologa, jer ovakve crne rupe se ne događaju slučajno
  • miro
    9.7k
    Ne bih potrosio vise centa na pojacanja, osim eventualno golmana za neke 2 milje
  • Zvone92
    140
    37.50 europski koeficijent Dinama,
    7.15 europski koeficijent Vikinga.
    Nisi pokazao ko je gazda u ove dvije utakmice.
    Nisi napravio upgrade u Europi nakon prosle sezone,
    Ocekuje nas Europska liga ista kao i prosle godine, porazi od 3-4 razlike od jačih, uzimanje bodova protiv slabijih.
    Tužan sam i jako razočaran, ne što idemo u Europsku ligu, nego što sam uvjeren da će biti ovako dalje.. tužan sam što nismo ništa napredovali od prošle europske sezone
  • Jaro
    12.5k
    Mislim da cemo se neugodno iznenadit prodajom - otici ce Vinlof i/li Beljo a za Domingueza je kasno ovu sezonu...
  • GeneralNapoleon
    2.6k
    Po meni nemamo ni kvalitete za EL.don

Mislim da je kombinacija taktike trenera i kvalitete igrackog kadra. Nam obrana izgleda katastrofalno u prakticki svim europskim tekmama pod Kovom. Zasto?

Treba se samo sjetit kako smo sa krs ekipom u ligi prvaka uspjeli da recimo jedan Celtic ne stvori jednu jedinu sansu. Jel stvarno netko misli da je ta ekipa bila jaca nego ova sada?

Naravno da od ofenzive nije bilo nicega. Ali ocito mi ne mozemo igrat napadacki nogomet u europi. Treba igrat otraga cvrsto, naprijed sto bude. Mi povedemo 2:0 protiv jednog Vikinga i unistimo se sami. Nemamo nikakve kontrole a niti stojimo otraga cvrsto.

U HNLu to izgleda leprsavo i samaramo. Ali u Europi nam ne ginu samaranja. Ova ekipa ne moze igrat tako. A ne znam jel Kova moze postavit cvrscu obranu.
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Da, samo i jedino golman. Mislim, ja bi i trenera drugog trazio jer ocito nesto ne stima.
  • DrRatoljub
    1.3k

Točno to. Nema zaloga za optimizam. Po čemu je Kovacevic pokazao da je ekipa bolja u odnosu na prošlu sezonu. Prodali su dva najbolja krila, nismo doveli golmana, to stoji. Ali tu gdje je trenerov posao najočitiji, a to je obrana, nismo se pomakli s mrtve točke.
  • CastAway1986
    6.3k
    Lani smo u Europskoj ligi primili 22 gola !!!!
    Ove godine u kvalifikacijama za LP smo primili 9 komada !
    Stoperi su nam precjenjeni i očajni van HNL-a
  • badjibadara
    10.5k
    Ne bih potrosio vise centa na pojacanja, osim eventualno golmana za neke 2 miljemiro

Kojeg centa, koje dvije milje? Pa ovo nam je bilo biti ili ne biti. Pucamo si u koljeno cijeli prijelazni rok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet