• građanin
    109
    i opet, nije on kriv kaj nije kapacitet za dinamo.

Fala lepa i doviđenja.
  • Jurki
    27.6k
    On nije kriv jer on nije sam sebe stavio u ovu situaciju.Jos-Optimus

Ok, nije se stavio u tu situaciju, al zato ce debelu placu pokupiti bez pardona, a ne zna ispucati jebenu loptu kak spada.
    I za to on dobiva cca 500 tisuca eura godisnje???
    Nije kriv kaj mi nemamo postenog golmana.. ali je zato kriv kaj svoj posao ne moze napraviti niti zadovoljavajuce.
  • Jos-Optimus
    12.9k
    nemoj na mene režati :grin: samo konstatiram da smo sve ovo znali i nismo to rijesili
  • Crusades
    25.6k
    Valjda se smije očekivat od golmana Dinama koji je toliko plaćen i koji ima toliku plaću da ne doda čistu loptu protivniku u noge. Na 1-1. U trećoj minuti utakmice.

Bez obzira kaj nije tu trebao bit i kaj se nije on stavio u igru sam.

A možda je i on umoran pa ne može jednu od jednostavnijih nogonetnih tehnika napravit.
  • ElDorado
    13.6k
    Brojao sam na pocetku tekme kad smo dobro izgledali. U nekih 5-6 minuta bilo je 10 povratnih golmanu. Tada Cph nije stajao tako visoko. Ocekivati da golman kvalitete Nevistića neće zajebati kad toliko igra nogom je naprosto bedasto.
  • DrRatoljub
    1.4k
    U Zagrebu njihov golman na 2 0 spasi gol i oni se vrate. Jučer obrani zicer Belji na 3 1. A nas golman, nakon sto je i obranio nešto, uspije u roku 45 sekundi to zeznuti i stvoriti šansu Vikingu. Nije mu ni obrana pomogla, da se ne lažemo
  • Kruno
    1.6k
    Nakon sinoc ga tek sad nece ni jedan klub.
  • Dinamo-SB
    1.5k
    Nevi je trebalo pruzit podraku za PlayOff jer smo se nasli u takvoj situaciji kakvoj jesmo. Prvi sam tu pisao da maksimalnu podrsku mora dobit kako ne bi imao problema sa samopouzdanjem jer smo u situaciji takvoj kakvoj smo i to je bilo jedino logicno.
    Nakon playoffa i dalje je cinjenica da to nije golman kvalitete za Dinamo, za neku poljsku ligu osrednji klub je mozda odlican golman.
    Za Dinamo koji ce igrati EL mozda protiv Juventusa,Crystal Palacea,Milana,Bayer Leverkusena itd. on nije taj,a za drugog golmana je preskup. Filipovića ne bi dirao i Filipovic je dobar 2.golman i takva su mu primanja i status i ugovor i on svoje isporucuje.
    To sto ne igramo LP, ne znaci da je svejedno tko brani. EL je ozbiljna i protivnici su ozbiljni i nadam se ds ce se situacija golmana rijesiti pa makar to bila i malo ponizavajuca posudba Livakovica samo za ovu sezonu ako se ne dovede netko ozbiljno ime na dugorocno.
  • Orc123
    16.9k
    Hvala i doviđenja....nemas se za sta uhvatiti pa da mislis da ce biti bolje. Mozemo samo nastaviti zavaravati sami sebe. U polju mi imamo problema ali imamo i kvalitete pa se imas za sta uhvatiti. Na golu mi nemamo nikakve kvalitete pa slijedom toga se nemas za sta uhvatiti. Bolje stavi na gol klinca nekog jer ovo s a Filom i Nevisticem nema smisla. Jos je i Zagorac bolji od njih kad gledas. Uzas. . . Najslabiji vratarski par ikad u Dinamu.
  • Teofil Kateran
    4.1k
    Glupo je kriviti Nevu za jučerašnji poraz, ali je direktni krivac za baš onaj gol koji je presjekao utakmicu. On je došao tu kao ozbiljan golman koji je branio odlično u Varaždinu i Rijeci, ali moramo se pomiriti da to više nije taj golman.

Kada bih razmislio o prošloj i ovoj sezoni i bravurama Filipovića i Nevistića, imam dojam da nemamo ni pouzdanog drugog golmana koji će nekad uletiti kada je potrebno, a kamoli jedinicu.
  • Kujtim Shalla
    11.4k
    Najveći pobjednik ovog ljeta . Poslije Istre ća nam se Boban svima postati usta i reći da ima puno povjerenje u Nevu ,da je pokazao da je kriza iza njega i da mu vjeruje:lol:
  • Jurki
    27.6k
    On je došao tu kao ozbiljan golman koji je branio odlično u Varaždinu i Rijeci, ali moramo se pomiriti da to više nije taj golman.Teofil Kateran

On ima jednu polusezonu koja je bila dobra. I te zime smo ga mi potpisali.. na proljece te iste sezone je vec bil neprepoznatljiv.
    Nekakve naznake zivota je daval u sezoni 23/24 i to samo na proljece.. i nakon toga teski shut down.

Teski kiks od dovođenja, previse nas je kostal on osobno, a o spljuganoj tituli i jucerasnjim brainfartom ispucavanja, te odrazom u kojem golman 1,9 visine ne dojde s rukama ni do pola visine gola.

da je pokazao da je kriza iza njega i da mu vjerujeKujtim Shalla

Nadam se da se stvarno zajebavaš.
  • Kujtim Shalla
    11.4k
    ma zajebavam se ali na žalost mislim da će se to dogoditi . Više ne očekujem ništa . 3 mjeseca skoro prelazni rok a mi kao čekamo zadnji dan da dovedemo golmana. Preneozbiljno mi to djeluje . Pukao sam buraz
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet